Vejle

Velkommen til Vejle

Velkommen til Torvehallerne i Vejle * * * * – Fiskergade 2-8 – 7100 Vejle – Telf. 79427900

 TORVEhallerne i Vejle

Best Western ToRVEhallerne er et unikt multihus i hjertet af Vejle – med kun 2 minutters gang fra Vejle Station. Huset indeholder et stort eksklusivt lounge område med vores GIN•BAR, 3 forskellige restauranter, 74 hotelværelser med 4 stjernede faciliteter samt en møde- og konferenceafdeling.

Klik her og du er på vores hjemmeside


Vejle Center Hotel – Willy Sørensens Plads 3 – 7100 Vejle – Telf. 76436700

Med hjertet på rette sted

På Vejle Center Hotel har vi rigtig mange gæster på kursus og gæster som afholder møder og konference. De kommer til os igen og igen, fordi de synes, her er dejligt at være. De føler sig hjemme. Hotellet appellerer i høj grad til kursus- og konferencevirksomhed og til forretningsrejsende, der gerne vil bo centralt. Men uanset hvilket ærinde, du kommer her i, er det vores mål, at du skal have det godt. Mange hoteller bryster sig af at kunne levere en lækker madoplevelse, gode værelser og de bedste konferencefaciliteter. Det gør vi også. Men hvad er det så, der gør forskellen? Hos os er det de mennesker, du møder.

Klik her og se vores hjemmeside


Tree-top Restauranten – Munkebjergvej 125 – 7100 Vejle – Telf. 7648500

Den gastronomiske filosofi udspringer af en moderne madstil med friske produkter hentet fra både jord og hav. Vi arbejder tæt sammen med et team af dedikerede kokke og tjenere for at opnå velsmag og perfektion med nøje udvalgte vine fra både den gamle og den nye verden, så de akkompagnerer maden, og de to elementer giver en fælles, intens smagsoplevelse.

Er der allergier, vi skal tage hensyn til, bedes I venligst oplyse os om dette senest 8 dage før ankomst.

Velbekomme!

Læs om os her