Møn

Velkommen til Møn

Hotel Møn – Storegade 13 – 4780 Stege – Telf. 55814415

I en menneskealder fremtryllede Gylla Birgitte Larsen, i folkemunde bare Gylla, med fast hånd og kærlighed, den dejligste mad…

I en menneskealder fremtryllede Gylla Birgitte Larsen, i folkemunde bare Gylla, med fast hånd og kærlighed, den dejligste mad på det gamle komfur, som blev opvarmet med brænde og som stadig pryder køkkenet, hvor elektriske maskiner aldrig fik plads.

Den ældste del af bygningssættet er fra 1763. Bygningerne har igennem tiderne været anvendt til forskellige formål, en overgang som fattighus.

Det ældste tegn på hotel eller rettere værtshus er fra 1781, hvor værtshusmand Peder Olsen erhvervede en del af ejendommen.
Efter en brand i 1845 blev ejendommen genopbygget i sin nuværende skikkelse og blev herefter anvendt til beboelse, købmandshandel og kræmmerbod.

Læs om hotellet her


Residens Moen – Langelinie 44 – 4780 Stege – Telf. 22367272

Om Residens Møen

Hotel Residens Møen ligger i hjertet af Stege på den syddanske ø Møn – lige ned til Stege Bugt og vandet, som flere af hotellets i alt 6 dobbeltværelser og 24 hotellejligheder har udsigt til.

Værelserne findes i flere størrelser, så både par og familier kan snuppe en overnatning på Møn.

Hotel Residens Møen har desuden en skøn café, restaurant og lounge, hvor der bliver kræset om dig morgen, middag og aften. Alt sammen med lokale råvarer og produkter. Nyd den BLÅ time, hvor tiden står stille på Residens Møen, mens solen går ned ud over Bøgestrømmen.

Som gæst på Residens Møen kan du desuden med god samvittighed tænde for lyset eller åbne for varmen. Både strøm og varme leveres nemlig ved hjælp fra solens stråler. Ejerne af Residens Møen opførte i 2013 en solcellepark på cirka 3 hektar små 5 km uden for Stege, ligesom Stege Fjernvarme i 2015 opførte et cirka 6 hektar stort solfangeranlæg.

Læs mere om hotellet her


Liselund Ny Slot – Langebjergvej 6 – 4791 Borre Møn – Telf. 55812081

Velkommen til Liselund Ny Slot 

Tag en tur til det skønne Møn og oplev en fantastisk natur, kultur og stemningen i Liselund Park 

I det nordøstlige hjørne af Møn, ligger  Liselund Ny Slot, og meget tæt på  Møns Klint mod syd. 

Slottet er meget romantik og har fantasiske  omgivelser, så som den kinesiske tepavillon, den norske hytte hvor H.C Andersen opholdt sig og skrev et eventyr, søerne mm .

PS. Vidste du, at du kan opleve fænomenet “Dark Sky” på Møn? 

Slots Parken ved Liselund Ny Slot er et af de bedste steder i Europa at opleve Dark Sky

Møn har nyligt fået UNESCOcertifikat som Biosfæreområde for natur i verdensklasse.

Klik her og læs om slottet