Præstø

Velkommen til Præstø

Hotel Frederiksminde – Klosternakken 8 – 4720 Præstø – Telf. 55909030

Med en af Danmarks smukkeste beliggenheder og historiske omgivelser skaber Hotel Frederiksminde rammerne om ethvert møde, ophold eller selskab, som skal være noget helt specielt.

Hotel Frederiksminde er beliggende idyllisk og diskret afskærmet af naturens favntag, kun 50 meter fra strandkanten ved Præstø Fjord.

Udsigten fra vores klassiske hotelbygning er enestående.

Bygningen er fra slutningen af 1800-tallet og i vores restaurering
er alt både tænkt og ført tilbage til romantikken og den kultur, vi alle er børn af.

Hotellet har 19 elegant udsmykkede værelser, som alle er individuelt og stilfuldt indrettet, med antikviteter og klassisk interiør fordelt på
13 dobbeltværelser, 3 enkeltværelser, 2 juniorsuiter og 1 suite.

Vi byder på et køkken med råvarer af ypperste kvalitet – havets friske udbud, sæsonens vildt og lækkerier fra små, lokale producenter.

Læs mere om hotellet her


Kirsebærkroen – Kirsebærvej 1 – 4720 Præstø – Telf. 51950559

MELLEM FJORD OG SKOV

Overnatning, retreats, selskabslokaler & events – kun 1 time fra København

The Inn Between er en familiedrevet perle i et roligt hjørne af idylliske Præstø – nær fjord og skov. Her kan du overnatte i nyrenoverede værelser og vågne til fuglenes kvidren. Vi afholder løbende events: Foredrag, familieaktiviteter, retreats og koncerter.

Der er en gammel tradition for at holde livets store begivenheder på Kirsebærkroen. Ønsker du at holde et arrangement hos os, kan du læse om mulighederne på vores hjemmeside.

Klik her og du er på vores hjemmeside