Fyn og omliggende ØER

Velkommen til Fyn. Du kan vælge en by nedenfor eller se øvrige tilbud i regionen længere nede på denne side.

Assens | Bogense Faaborg | KertemindeMiddelfart | Nyborg | Odense | Svendborg | Fynske øer


 

Fjeldsted Skov Hotel – Store Landevej 92 – 5592 Ejby –  Telf. 64881660

 

Tredje generation på Fjelsted Skov

Morten og Simon Frandsen er 3. generation på Fjelsted Skov. De første år legede de der, og siden hjalp de til i opvasken og med serveringen. Idag er Morten uddannet kok, tjener og vinspecialist, hvilket bringer ham verden rundt på vinrejser. Simon har en handelsuddannelse fra Syddansk Universitet.

Brødrene driver stedet videre i deres bedsteforældre og forældres ånd. Deres farmor og farfar overtog et beskedent landevejscafeteria tilbage i 1976, som de sammen med 2. generation, Lis og Polle, over årene forvandlede til Fjelsted Skov.

Læs mere på vores hjemmeside og book direkte

 


GlamsBjergHus – Søndergade 3 – 5620 Glamsbjerg – Telf. 64721409

Overnat i skønne ferielejligheder på GlamsBjergHus. Moderne ferielejligheder · Hyggelig café · A la carte restaurant med egnsretter · Møde- og konferencelokaler Selskaber · Kulturarrangementer · Romantiske ophold · Aktive cykel-, golf og vandreferier De 12 lejligheder (med 50 sengepladser) på GlamsBjergHus er nyindrettede med sans for detaljen og komfort. Her er moderne nordisk stil kombineret med gammel fynske hygge.

I vores À la carte restaurant kan du nyde veltilberedte egnsretter fra Søren Lunds dygtige hænder. Søren, som er uddannet slagter, satser på gode lokale råvarer, herunder kød fra bl.a. Grambogaard og kaffe fra et lokalt risteri. På væggene kan du nyde udstillingen af de gamle fotos af Glamsbjerg Hotel og Glamsbjerg by. I restaurantens bar kan du nyde bl.a. øl fra Bryggeriet Vestfyen, såvel som gode vin fra Frankrig og Italien. 

Læs meget mere her

 


GL. Brydegaard – Helnæsvej 4 – 5683 Haarby – Telf. 64771475

Stik af, langt væk

fra hverdagen

Et hotelophold som det bør være – roligt, hjemligt & nærværende.

       

Med et ophold på Gl. Brydegaard kan du samle ny energi 5 kvarter i timen. Vores lille sydvestfynske oase ligger smukt placeret med skov, strand og eng i baghaven. Værelserne er indrettet enkelt, så de skaber ro og giver rum til fordybelse og en god nattesøvn. Vi hylder det enkle og naturlige med respekt for vores lokale historie og et strejf af humor. En oplevelse for dig, der har brug for nærvær og ren afslapning.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Velkommen til Falsled Kro – Assensvej 513 – 5642 Millinge – Telf. 62681111

FALSLED KRO IGENNEM 50 ÅR

I år kan Falsled Kro fejre 50-års-jubilæum.

Efter næsten to års gennemgribende renovering kunne Lene og Sven Grønlykke i foråret 1971 slå dørene op for en landevejskro af internationalt format. I køkkenet stod en brigade af franske kokke klar; anført af Jean-Louis Lieffroy og Michel Michaud. Det var et gastronomisk kulturchok, der gav rystelser i hele landet.

Jubilæumsmenuen se vores hjemmeside

Mange gæster har besøgt kroen i løbet af det halve århundrede – nogle endda adskillige gange. Gennem tiden har en række køkkenchefer kreeret retter, som i gæsternes erindring er blevet synonyme med kroens køkken.

Disse retter vil vi i anledning af vores jubilæum genskabe og servere. Minder og svundne tider vækkes til live på komfuret via klassikere og godt gammeldags madhåndværk.

Køkkenet huser kokke, som har gjort deres pligt under franskmændenes og Per Hallundbæks tid. Glemte opskrifter og teknikker fremfindes fra bevidstheden. De skal eksekveres i et nyt køkken, anno 2021, i den smagfulde og råvarebevidste ånd, kroen altid har opretholdt.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Velkommen til Vester Skerninge Kro….

Krovej 9 – 5762 Vester Skerninge – Telf.62241004

Klik ind på vores hjemmeside, og læs om alle aktiviteter på kroen i hele 2021.

Vores hjemmeside