Faaborg

Assens | Bogense Faaborg | KertemindeMiddelfart | Nyborg | Odense | Svendborg |


                            Velkommen til Faaborg……


Velkommen til Hotel Faaborg

Torvet 13 – 15 – 5600 Faaborg – Telf. 62610245

FORSKELLEN PÅ HOTEL FAABORG OG ANDRE HOTELLER.

Der findes mange hoteller på Sydfyn, hvor man kan være gæst, men som gæst på Hotel Faaborg er du ikke kun en gæst. Hotellet danner rammen for den rigtige atmosfære og den hjertelige varme, hvor du som gæst er i centrum. Midt i den skønne sydfynske natur, tæt på Faaborg Havn, midt på Torvet i Faaborg by og med den fantastiske kultur som Faaborg by også byder på. På vores Hotel kan du holde og føle dig fri. Du bestemmer selv, hvad dagen skal bringe og vi er altid meget hjælpsomme med at finde arrangementer, udflugter eller blot servere et glas i vores skønne omgivelser.

Rigtig hjertelig velkommen til Hotel Faaborg.

Se flere tilbud på vores hjemmeside og book her


Velkommen til Hotel Faaborg Fjord….Svendborgvej 175 – 5600 Faaborg – Telf. 62611010

Ophold ved Fjorden

Fåborg er en gammel købstad, og byen har bibeholdt sine små hyggelige stræder og gader og indbyder til en god slentretur.
I området omkring byen er mulighederne mange og seværdigheder for alle. Sejl med gamle træskibe, kast snøren ud eller spænd traveskoene til en vandretur på Øhavs stien.
I Faaborg finder I også færgerne, der kan føre jer videre til: Lyø, Avernakø, Bjørnø og Ærø.

Læs mere på vores hjemmeside book her


Det Hvide Pakhus – Christian 1X`s vej 2 – 5600 Faaborg – Telf. 62610900

Det Hvide Pakhus

Velkommen i det gamle pakhus på havnen.

Vi har fået sat den gamle bygning nænsomt og respektfuldt i stand, så den giver restaurant og café helt unikke omgivelser.

Pakhuset danner også en flot ramme om vores kunstudstillinger, musikaftner, teambuilding og andre spændende arrangementer.
Og samtidig er det et perfekt sted at holde for eksempel fest, bryllup, konfirmation, reception – eller bare en hyggelig aften ude med god mad og fin betjening.

Læs mere her