Velkommen til Middelfart

Assens | Bogense Faaborg | KertemindeMiddelfart | Nyborg | Odense | Svendborg |


                         Velkommen til Middelfart…….


Velkommen til Hindsgavl Slot

Hindsgavl Alle 7 – 5500 Middelfart – Telf. 64418800

 

Hindsgavl Slot — Hotel og konferencecenter i smukke omgivelser på Fyn

Det smukke og historiske Hindsgavl Slot er beliggende ved Middelfart ud til Lillebælt. Slottet er omgivet af smuk natur, og det er svært ikke at lade sig betage, når man besøger Hindsgavl Slot.

I de naturskønne områder omkring Hindsgavl slot, er der både udsigt til vand og skov, og går man i dyreparken er der stor sandsynlighed for at møde krondyr og dådyr. Faktisk er her så skønt, at selveste H.C. Andersen har udnævnt området ved Hindsgavl til det smukkeste sted i Danmark. Det siges, at den unge digter tilbragte mange stunder her, og at det var her han fandt inspiration til flere af sine eventyr. Det er som at træde ind i en tidslomme, når man ankommer til Hindsgavl Slot. En tidslomme fra en tid, der var engang. Omkring Hindsgavl er have og park med lysthuse, vandløb og bassiner, og her bliver ikke mindre skønt af, at det smukke Lillebælt er at ane i horisonten.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Huset i Middelfart – Hindsgavl Alle 2 – Telf. 70123600

Centralt i Danmark

Det nye kursuscenter skulle ligge centralt i Danmark, og derfor blev der valgt en grund i Middelfart med en skøn beliggenhed i bøgeskov og med udsigt over Fænøsund – og helt tæt op ad motorvej A1, som dengang var hovedfærdselsåren mellem landsdelene. På samme matrikel åbnede samtidig en byggeudstilling.

Både kursuscentret og udstillingen er siden da løbende blevet bygget om, moderniseret og udvidet. I dag er den udendørs udstilling på 26.000 m2 og den indendørs på 2.000 m2.

Læs mere på vores hjemmeside


Severin – Skovsvinget 25 – 5500 Middelfart – Telf. 63419100

Smukke omgivelser og panorama udsigt

Historien om Severin
Med over 85 år på bagen er Severin et af landets ældste kursuscentre.
Med rødderne solidt plantet i andelstanken – og Brugsforeningsbevægelsen i særdeleshed – går historien om Severin tilbage til 1932. FDB byggede Andelsskolen (i dag Severin) med formålet om at danne rammerne om dygtiggørelse og udvikling af medarbejdere i deres jobfunktioner.
FDBs tidligere bestyrelsesformand, Severin Jørgensen, var en af de markante personligheder bag opførelsen af Andelsskolen, og det var blandt andet hans idé, at skolen skulle ligge her i Middelfart. Den Gamle Lillebæltsbro var på tegnebrættet, og det forudsås, at Middelfart ville blive et knudepunkt i Danmark.
Op igennem 1900-tallet fungerede Andelsskolen i Middelfart som uddannelsessted, hvor kommende butiksledere i brugsforeningerne skulle lære om købmandskab, butiksledelse og andelsbevægelsen.

Læs mere om Severin på vores hjemmeside


 

 


Restaurant Mast – Havnegade 8 C – 5500 Middelfart – Telf. 78702525

 

Fest med fantastisk udsigt…..

Vores ønske er at huse festlige selskaber, romantiske stævnemøder, sprede den maritime stemning ved vandet, dele gode madoplevelser og altid leve op til gæsternes forventninger. Placeringen og lokalerne er ideelle når livets mange fester skal fejres. Bryllup, konference, romantik, konfirmation, fødselsdag, jubilæum, barnedåb – vi har lokalerne som passer til netop dit event.

Vi har 120 pladser indenfor og plads til 150 personer udenfor.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Brogaarden – Abelonelundvej 40, Strib – 5500 Middelfart – Telf. 64401700

Unik beliggenhed med kig til Lillebælt

Tæt ved skov, strand og vand

Brogaarden har en unik placering i Strib, Middelfart, med en smuk udsigt til Staurby skov og et kig til Lillebæltsbroen. Naturen er imponerende, og fra vores center er der direkte adgang til store grønne områder og nem adgang til vand, strand og skov.

Der er fri parkering for både biler og busser ved Brogaarden.

Kørselsvejledning
Efter afkørsel fra motorvejen, kører du imod Strib og til venstre af Strib Landevej. Ved Rema 1000 drejer du til højre og følger vejen til næste kryds. Her drejer du igen til højre ind på Abelonelundvej og kører ca. 200 m – og du er ankommet.

Læs meget mere her