Nyborg

Assens | Bogense Faaborg | KertemindeMiddelfart | Nyborg | Odense | Svendborg |                                      Velkommen til Nyborg


 

 


 

Velkommen til Hotel Villa Gulle

Østervoldgade 44 – 5800 Nyborg Telf. 65301188

Hotel Villa Gulle
Beliggende blot et stenkast fra Nyborg slot fra omkring 1170 – Danmarks ældste bevarede kongeborg, som i middelalderen var rigets centrum.
Du skal være så rigtig hjerteligt velkommen på Hotel Villa Gulle.

Dæmpet belysning og herlig mad
På Hotel Villa Gulle laver vi typisk dansk mad, og der serveres i rigelige mængder og ad flere omgange. Ingen går sultne fra bordet hos os.
På Hotel Villa Gulle kan du afholde alle former for arrangementer, foredrag og møder. Bland andet barnedåb, fødselsdage, brunch og begravelser.

Klik ind på vores hjemmeside


Restaurant Lieffroy i Nyborg….

Skræddergyden 34 – 5800 Nyborg – Telf.65312448

Om os
At få foden under eget bord og skabe Restaurant Lieffroy har været en drøm der er gået i opfyldelse for mig.
Jeg havde længe ledt efter det helt rigtige sted, da jeg i foråret 2010 fik muligheden for at købe Hesselhuset, som i høj grad levede op til de kriterier jeg havde opstillet.
Skov, natur, strand og hav er lige udenfor døren og bygningen har sin helt egen særegne charme og arkitektur. Og efter en gennemgribende renovering, blev Hesselhuset den perfekte ramme for Restaurant Lieffroy.
Min far, Jean Louis, var jo egentlig gået på pension, men sagde alligevel ja til at være med i vores projekt – også bag gryderne i køkkenet. Det er jeg meget taknemmelig og glad for. Og det er han vist også, tror jeg nok. Der er noget med gamle cirkusheste og lugten af savsmuld.
Læs meget mere om Restauranten her


Velkommen til Kursusstation Knudshoved – Fyrvej 1 – 5800 Nyborg – Telf. 63312300

 

Weekendkonference i naturskønne omgivelser fra KUN kr. 1.495,- pr. person
Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af din konference, kan du med fordel afholde arrangementet over en hel weekend. En weekendkonference giver nemlig tid og plads til fordybelse, hvilket styrker både det arbejdsmæssige og det sociale hos dine konferencedeltagere. Når du booker en konferenceweekend hos Kursuscenter Knudshoved, opnår du samtidig en stor rabat. Vi står selvfølgelig for alt det praktiske, så du bare skal møde op.
Med en weekendkonference hos os får du både et effektivt møde, socialt samvær og plads til sjove og udfordrende fællesaktiviteter. Du kan finde inspiration til din næste weekendkonference her, men du kan selvfølgelig også sammensætte et program, så det passer nøjagtigt til dine ønsker og behov. Kontakt os, og hør mere om dine muligheder for at afholde en weekendkonference hos Kursuscenter Knudshoved.
Forespørg booking

Klik ind på vores hjemmeside