Velkommen til Odense

Assens | Bogense Faaborg | KertemindeMiddelfart | Nyborg | Odense | Svendborg |


                      Velkommen til Odense


Grand Hotel i Odense * * * * – Hotellet med de store traditionerJernbanegade18, – 5000 Odense – Tlf. 66117171

Danmark Odense First Hotel Grand
VELKOMMEN TIL ODENSES BEDSTE SPISEOPLEVELSE
Oplev nye smage på Restaurant Grand i Odense, når vores talentfulde kokke med udgangspunkt i sæsonens råvarer tager dig med på en gastronomisk rejse.

Restaurant Grand indbyder til en herlig frokostoplevelse, hvor du på vores frokostkort blandt andet vælge mellem fem særligt udvalgte stykker smørrebrød.

Hotellet har egen cocktailbar, med byens bedste cocktails.

Læs mere og book her


Comwell H.C. Andersen* * * * – Claus Bergsgade 7 – 5000 Odense – Telf. 66147800

HOTEL I HJERTET AF ODENSE

Comwell H.C. Andersen Odense ligger centralt placeret i det hyggelige og rolige H.C. Andersen-kvarter, få minutters gang fra Odense Station og kun 15 minutters kørsel fra den fynske motorvej E20. 

Gå på opdagelse i den historiske bydel med små butikker og caféer, besøg H.C. Andersens Hus og nyd den afslappede atmosfære på torvepladsen.

Hotellet er desuden nabo til kultur- og konferencecenter ODEON samt Odense Koncerthus. Begge lokationer byder på perfekte muligheder for at afholde konference, kurser og møder.

Læs mere om hotellet og book direkte


Velkommen til restaurant

Velkommen
Hos Restaurant PASFALL sætter vi velsmag og afslappende atmosfære over alt andet.
Vi byder velkommen både til frokost & aften, samt ved større selskaber & arrangementer.
Dybt forankret i årstidens råvarer og en stolthed af Fynbo er det ikke uden grund, at Restaurant PASFALL er optaget i Michelin Guiden 2017.
Det handler om smag, nydelse og nærvær.

Restaurant Pasfall – Brandts Passage 31 – 5000 Odense C – Telf. 23270000

Vores hjemmeside 


City Hotel Nattergalen * * * – Hans Mules Gade 5 – 5000 Odense C – Telf. 66121258

Midt inde i Odenses H. C. Andersen-kvarter ligger det moderne City Hotel Nattergalen med 43 lyse og venlige værelser og 5 skønne hotellejligheder.
Hotellet har egen parkeringsgård, hvor du gratis kan stille bilen, mens du går på opdagelse i den fynske hovedstad. Morgenbuffeten indtages i hotellets hyggelige morgenrestaurant, og der er gratis trådløst internet på samtlige værelser.
Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Sortebro Kro…..

Sejrskovvej 20, 5260 Odense S, Telf. 66132826

Oplevelsen
Personalet på Sortebro Kro er restaurantens hjerte.
Alle forstår værdien af godt samarbejde, og alle arbejder hver dag mod det samme mål: nemlig at give vores gæster en ganske særlig oplevelse fra Smagens Køkken.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Frederik 6 Hotel* * * * – Rugårdsvej 590 – 5210 Odense N V – Telf. 65941313

I hjertet af Danmark

Med sin beliggenhed i Odense – i hjertet af Danmark – og i naturskønne omgivelser med et atmosfærefyldt indre er Frederik VI’s Hotel et attraktivt hotel og konferencecenter. Vi er stolte af, at så mange gæster kommer tilbage – både med konference og en privat fest. Dét har stor værdi for os! Og dét er netop et af vores mål – at vores gæster har lyst til at komme tilbage. For så ved vi at vi gør det rigtige.

Vi er fulde af energi, engagement, smil og højt serviceniveau – alle os på Frederik VI’s Hotel er her fordi vi har valgt at være her og fordi vi elsker det vi gør som et team. Vi ønsker at være her for dig og dine gæster, og sørge for jeres oplevelse blive noget særligt.

Læs mere om hotellet og book direkte


Velkommen til Restaurant HOS….

Kongensgade 65 –  5000 Odense Telf. 93100092

“ Nutidigt smørrebrød i centrum ”

Vi hedder Michelle og Jakob, og har nu realiseret vores fælles drøm om at åbne vores egen restaurant. Vi har sammen skabt vores unikke restaurant, nemlig restaurant H|O|S, – Hemme & Spolum. Vi har valgt at fokusere på frokost, dog slår vi også dørene op fredag og lørdag aften – Hos os møder man en uformel og hyggelig stemning, hvor vi ønsker at servere dagens bedste måltid for dig. Vi laver mad med base i det klassiske danske og franske køkken.

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Restaurant Bacchus i Odense…..

Vestergade 96 B – 5000 Odense C – Telf. 23370004

Stephane

Bag restaurant Bacchus står Stephane Libourel.
Stephane er født i Condrieu – en lille landsby syd for Lyon, som især er kendt for deres vinproduktion.
Han er uddannet både kok og konditor i Lyon. Hans gastronomiske rejse har ført ham både til Aberdeen, London, Århus og Odense.
I Odense har Stephane tidligere været medejer af Al Dente og Brasseriet.
Bacchus’ kendetegn er Stephanes fortolkning af det klassiske franske køkken baseret på smagen, håndværket og stoltheden i hjemmelavede produkter.

Læs mere på vores hjemmeside


Hotel Odense * * * * – Ørbækvej 350 – 5220 Odense SØ – Telf. 65560100

Tæt på Odense centrum og nær den fynske motorvej ligger Hotel Odense. Her, midt på Fyn i grønne omgivelser, finder du 102 lyse værelser og syv suiter klar til at tage imod dig – alle udstyret med kabel-tv og internetadgang samt arbejdsområde, hvis du har behov for det.
Vi lægger vægt på, at du som gæst både har ro til fordybelse og afslapning, samt mulighed for, at nyde noget af det bedste Fyn har at byde på i vores restaurant. Vores udsøgte a la carte-menu er bygget på bæredygtighed, økologi og lokale råvarer – og det kan smages!

Læs mere om hotellet her


Fangel Kro Og Hotel * * * – Fangelvej 55 – 5260 Odense S – Telf. 65961011

VELKOMMEN TIL FANGEL KRO & HOTEL

Vi overtog Fangel Kro og Hotel i 1998 og har løbende renoveret selskabslokalerne samt hotel værelserne så vi nu har 30 nyrenoverede værelser med bad og toilet. Vi afholder alt i familiefester, firmafester, kurser / møder, julefrokoster, vildtaftner, week – end ophold etc. Vi leverer også mad ud af huset.

På hjemmesiden finder I forskellige menuforslag som vi håber passer til netop Deres arrangement ellers tilpasser vi gerne efter Deres behov.
Vores ala carte restaurant er åbent hver dag fra kl. 11.30 – 21.00 – se menukort under “restaurant”.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på Fangel Kro og Hotel.

Læs mere om hotellet på vores hjemmeside


Hotel Odeon * * * * – Odeons Kvarter 11- 5000 Odense C – Telf. 65420500

Hotel Odeon er en oase i den pulserende midtbys hyggelige H.C. Andersen Kvarter, tæt på shopping, seværdigheder, restauranter – og blot et stenkast fra det splinternye kongres- og kulturhus ODEON.

Vi forener internationale standarder med det bedste fra Fyn, i en varm og rolig atmosfære, som inviterer til afslapning og fordybelse.

Odense by er i rivende udvikling, og området omkring hotellet er ved at blive omdannet til et nyt og moderne kvarter. Vi håber, I vil bære over med, at der kan forekomme støjgener fra de omkringliggende byggerier.

Læs meget mere om dette spændende hotel