Svendborg

Assens | Bogense Faaborg | KertemindeMiddelfart | Nyborg | Odense | Svendborg |


                           Velkommen til Svendborg…..


Hotel Svendborg* * * * – Centrum Pladsen 1- 5700 Svendborg – Telefon 62211700

Vi er et stort hotel med 135 rummelige værelser – herunder to skønne suiter og fem enkeltværelser. Best Western Plus Hotel Svendborg tilbyder også egen gratis parkeringskælder og udendørs parkeringsplads til dig og hotellets øvrige gæster.
Vi vægter højt, at du nyder dit hotelophold. Når du opholder dig på Best Western Plus Hotel Svendborg som hotelgæst eller til kursus og konference, er vores primære mål, at du ganske enkelt skal have det godt. At du husker os – det sydfynske – og ikke mindst minderne om de oplevelser, du har haft.

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Restaurant Resume i Svendborg…..

Møllergade  35A – 5700 Svendborg – Telf. 60388642

En aften i gastronomiens tegn
Restaurant Resumé i Svendborg byder gæsterne til bords til en total gastronomisk oplevelse
Det er ikke kun de sydfynske gæster, der har fundet glæde ved at sætte sig til bords i den nye sydfynske restaurant. De kommer nu også fra andre dele af Fyn, – og det kan kun siges, at restauranten har fået en rigtig god start.
Restaurant Resumé, der åbnede for godt fire måneder siden, har ikke á la carte, – men er en restaurant med et fast koncept. Gæsterne bydes på alt fra velkomst med appetizers, 3 retters menu og kaffe med sødt. Med i kuvertprisen er også vine, saft eller specialøl – det hele afstemt til de enkelte retter.

Læs mere på vores hjemmeside


Stella Maris Hotel – Kogtvedvænget 3 – 5700 Svendborg – Telf. 62212525

FORSKELLEN PÅ STELLA MARIS OG ANDRE HOTELLER ER DIG

(og dém, du vil dele det bedste med)

Der findes mange hoteller, man kan være gæst på, men kun ét sted, hvor man kan være midt i det hele. Midt i den overdådige sydfynske natur ned til sundet. Midt i roen. Midt i følelsen af at være omgivet af forkælelse. Midt i det gode håndværk. Midt i den gode stemning. Og midt i den oprigtige interesse fra alle os, der arbejder her. Her er du fri. Fri til selv at bestemme, hvad dagen skal bringe, hvad vi kan gøre for dig, og hvad der gør dig glad.

Læs mere om hotellet


Hotel Christiansminde – Christiansmindevej 16 – 5700 Svendborg – Telf. 62219000

 

VELKOMMEN TIL HOTEL CHRISTIANSMINDE

Ved indgangen til Øhavets hovedstad og den perfekte udgang til alle øerne, finder du Hotel Christiansminde. Vandre-,  cykel- eller kajakture, lystfiskeri, dykning, smagsoplevelser ud over det sædvanlige, sejladser og meget, meget mere venter dig på Hotel Christiansminde på Fyn. Uanset om du er her på ferie eller som deltager i en konference eller et kursus kan vi tilbyde den perfekte overnatning. Brug de fantastiske rammer på sydfyn til aktiviteter i naturen, eller slap af på din egen balkon eller terrasse og nyd den fantastiske udsigt.

Læs mere om Christiansminde