Svendborg

Assens | Bogense Faaborg | KertemindeMiddelfart | Nyborg | Odense | Svendborg |


                           Velkommen til Svendborg…..


Hotel Svendborg* * * * – Centrum Pladsen 1- 5700 Svendborg – Telefon 62211700

Vi er et stort hotel med 135 rummelige værelser – herunder to skønne suiter og fem enkeltværelser. Best Western Plus Hotel Svendborg tilbyder også egen gratis parkeringskælder og udendørs parkeringsplads til dig og hotellets øvrige gæster.
Vi vægter højt, at du nyder dit hotelophold. Når du opholder dig på Best Western Plus Hotel Svendborg som hotelgæst eller til kursus og konference, er vores primære mål, at du ganske enkelt skal have det godt. At du husker os – det sydfynske – og ikke mindst minderne om de oplevelser, du har haft.

Læs mere på vores hjemmeside og book her


Velkommen til Restaurant Resume – Møllergade 35A – 5700 Svendborg – Telf. 60388642  

En aften i gastronomiens tegn
Restaurant Resumé i Svendborg byder gæsterne til bords til en total gastronomisk oplevelse
Det er ikke kun de sydfynske gæster, der har fundet glæde ved at sætte sig til bords i den nye sydfynske restaurant. De kommer nu også fra andre dele af Fyn, – og det kan kun siges, at restauranten har fået en rigtig god start.
Restaurant Resumé, der åbnede for godt fire måneder siden, har ikke á la carte, – men er en restaurant med et fast koncept. Gæsterne bydes på alt fra velkomst med appetizers, 3 retters menu og kaffe med sødt. Med i kuvertprisen er også vine, saft eller specialøl – det hele afstemt til de enkelte retter.

Læs mere på vores hjemmeside


Stella Maris Hotel * * * * – Kogtvedvænget 3 – 5700 Svendborg – Telf. 62212525

FORSKELLEN PÅ STELLA MARIS OG ANDRE HOTELLER ER DIG

(og dém, du vil dele det bedste med)

Der findes mange hoteller, man kan være gæst på, men kun ét sted, hvor man kan være midt i det hele. Midt i den overdådige sydfynske natur ned til sundet. Midt i roen. Midt i følelsen af at være omgivet af forkælelse. Midt i det gode håndværk. Midt i den gode stemning. Og midt i den oprigtige interesse fra alle os, der arbejder her. Her er du fri. Fri til selv at bestemme, hvad dagen skal bringe, hvad vi kan gøre for dig, og hvad der gør dig glad.

Læs mere om hotellet book her

 


Hotel Ærø * * * – Brogade 1-3 – 5700 Svendborg – Telf. 62210760

Hotel Ærø i Svendborg byder dig velkommen

Historiske Hotel Ærø er beliggende midt i det historiske Svendborg. Hotellet har ligget idyllisk og midt på havnen siden 1889, hvor både sømænd og skibsredere slog et smut forbi for at slukke tørsten. Vores hotel emmer af historie.

Du kan naturligvis stadig slukke tørsten på Hotel Ærø, ligesom du kan tage en overnatning i et af vores charmerende og meget hyggelige værelser. Nyd desuden en skøn gourmet middag i vores stemningsfyldte restaurant Ærø, som serverer traditionelle danske retter i skyhøj kvalitet.

Det eftertragtede tårnværelse på Hotel Ærø

Det var i Tårnværelset på Hotel Ærø, at det elskende par Sixten Sparre og Elvira Madigan tilbragte deres sidste tid sammen i 1889. I kærlighedens navn søgte de ly i værelset med den famøse udsigt. Et værelse, som stadig i dag har en dragende effekt på nygifte og andre romantiske sjæle.

Læs mere om Hotel Ærø og book her


Hotel Christiansminde * * * * – Christiansmindevej 16 – 5700 Svendborg – Telf. 62219000

VELKOMMEN TIL HOTEL CHRISTIANSMINDE

Oplev Hotel Christiansminde på Fyn. Vi ligger helt tæt på strand og natur og ikke langt væk fra byen.

Vores hotel på Fyn har store sydvendte værelser, en enestående udsigt fra restauranten og en skøn terrasse i første parket til Svendborg Sund.

Oplevelser for hele familien eller kun jer to i de skønneste omgivelser. Aktiv ferie eller ro og nærvær – Hotel Christiansminde i Svendborg på Fyn har det hele.

Nyd en afslappet stemning i restauranten, der indbyder til velsmagende mad og hyggelige måltider med venner og familie.

Læs meget mere om Christiansminde book her