København og Omegn

          Velkommen til Københavns Omegn

Dragør | Kastrup (lufthavn)

 


Restaurant Krabben – Vallensbæk Havn – 2665 Vallensbæk Strand – Telf. 43540545

Velkommen til Restaurant Krabben!      

Vi er et spisested hvor du kan nyde en lækker fro​kost eller middag med udsigt ud over Vallensbæk Lystbådehavn – ikke langt fra Hvidovre, Brøndby, Albertslund og Rødovre.

Vores a la carte restaurant ved vandet har en stor terrasse beliggende lige ud til lystbådehavnen, hvor du hele sommeren kan nyde vores retter, mens du følger det rolige liv på havnen.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Restaurant Mash Skovriderkroen – Strandvejen 235 – 2920 Charlottenlund – Telf. 33139300  

Om restauranten
Oppe langs den nordsjællandske kystvej ligger vores restaurant Charlottenlund midt på den famøse strandvej. Her kan gæsterne nyde en lækker brunch, frokost eller middag til udsigten af Øresund, og i den smukke gamle kro, som har en helt særlig atmosfære.

Middag i den smukke gamle kro
Vores restaurant Charlottenlund sætter rammerne for den perfekte middag, i den gamle kros lokaler, der er indrettet rustik, og efter samme unikke stil som vores andre restauranter, med røde lædermøbler og mørkt træ. Her er stemningen og atmosfæren formel på den afslappet måde. Dertil er udsigten over Øresund, der skaber en særlig stemning af luksus. Det perfekte sted at nyde en velstegt steak. 

Steak stegt til perfektion
På menukortet i vores restaurant Charlottenlund finder du et bredt udvalg af kød fra forskellige lande. Prøv blandt andet Striploin fra Uruguay eller en amerikansk Ribeye.  Er du mest til en klassisk dansk mørbrad, så er det også en mulighed. Vil du prøve noget ekstraordinært, så har vi som de eneste i Danmark licens til at servere det japanske Kobe kød, der er en league for sig, når det gælder kød. Uanset hvad du vælger, så garanterer vi en velsmagende steak stegt til perfektion. Vores dedikerede tjenere står klar til at tage imod jeres bestillinger, og sørge for at i får en uforglemmelig aften. Er det første gang i besøger vores restaurant Charlottenlund, så er de klar til at guide jer igennem menukortet. 

Læs mere om MASH her


Sinatur Hotel Frederiksdal * * * – Frederiksdalsvej 360 

 2800 Kongens Lyngby –  Telf. 45854333

Velkommen til Frederiksdal

En perle mellem søerne

Naturen er nærværende overalt på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference. Vi ligger skønt ved Lyngby, tæt ved å, skov og sø, og der er noget kønt og beroligende at kigge på i alle retninger. I vores populære restaurant kan du også mærke årstidernes gang, for i køkkenet tryller kokkene med sæsonens friske, lokale råvarer – og giver dig smagsoplevelser udover det sædvanlige.

Læs meget mere om Hotel Frederiksdal


 


Velkommen Til Restaurant Silo – Helsingkigade 29 – 2150 Nordhavn – Telf. 39292920

17. etage. Ruder fra gulv til loft. Ingen vinduesramme. Alt i alt, 664 kvadratmeter glas.
Byen, vandet og himlen. Og uendeligheden i alle retninger. Vi gider ikke supplere med superlativer.

MADEN

Fransk, dansk, nordisk?
Vi vil helst ikke sættes i bås. For vi låner af mange, inspireres af flere og stjæler fra vore helte. Dog hersker en stram definition, der dikterer alt som foregår i køkkenet. ”Maden skal give udsigten kamp til stregen.” Hvilket er et løfte, man kun tør give, når der står ægte fagfolk bag komfuret. Og når gælden inddrives, håber vi, at du bliver behageligt overrasket.
Det bliver i hvert fald aldrig os, der bliver byens dyreste.

Læs meget mere på vores hjemmeside


 Cafe og Restaurant Bomhuset – Strandvejen235 – 2920 Charlottenlund – Telf. 39656700

RESTAURANT OG CAFÉ VED SKOVRIDERKROEN I CHARLOTTENLUND NÆR GENTOFTE OG HELLERUP

Café Bomhuset, beliggende ved skovriderkroen i Charlottenlund Skov ved Øresund i Hellerup nær Gentofte. Café Bomhuset har siden 2008 fungeret som restaurant og café. Navnet kommer fra husets gamle funktion som hus for dem der passerede bommen til Jægersborg Allé, da denne var privat vej for kongehuset.

VI GÅR OP I RÅVARERNE

Vores menuer er omhyggeligt sammensat med udgangspunkt i det franske bistrokøkken, dog med inspiration fra både det øvrige middelhavsområde og det nordiske køkken. Vi lægger stor vægt på kun at anvende de bedste råvarer i tilberedningen af maden, så vores gæster får den bedste smagsoplevelse i vores cafè, restaurant og selskabslokaler i Charlottenlund, nær Gentofte og Hellerup.

Læs meget mere her


 

 


Velkommen til Skovshoved Hotel * * * *

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG
VELKOMMEN

Skovshoved Hotel er et gammelt badehotel – og er kåret af rejsemagasinet Condé Nast Traveller til at være et af verdens mest hippe hoteller. Og den oplevelse deler de med mange af vores gæster.
Måske er det fordi, at vi lægger vægt på, at hotellet skal være både hyggeligt og familiært, eksklusivt og stilfuldt. Og på én gang internationalt og lokalt. Så du kan føle dig ude og hjemme på samme tid.
Hos os har du udsigt. Til havet uden for vinduerne, kunsten på væggene og det gode måltid på tallerkenen. Og så gør det vel heller ikke noget, at vi ligger omgivet af skov og strand, nordsjællandsk idyl – og tæt på Københavns centrum.

Skovshoved Hotel * * * * – Strandvejen 267 – 2920 Charlottenlund – Telf. 39640028.

Læs meget mere om hotellet