Kastrup (lufthavn)

Dragør | Kastrup (lufthavn)


Kastrupfortet – Amagerstrandvej 246 – 2300 København S – Telf. 32554600

Velkommen til Kastrup Fortet

Restaurant Kastrup Fortet er en af Københavns smukkest beliggende restaurationer. Restauranten ligger fredeligt og uforstyret midt i en park omgivet at en voldgrav og med udsigt til Amager Strandpark og Øresund.
Vi afholder både selskaber indendørs og udendørs.
Kontakt os endelig i god tid og hør om din dag til selskab er ledig, da der er rift om datoerne.

Læs mere på vores hjemmeside


Kastrup Strandpark – Kastrup Strandpark 1 – 2770 Kastrup – Telf. 32517475

Vi er et ungt dynamisk team med mange års erfaring inden for restaurationsbranchen både som kokke og restauratører. Derfor har vi også en klar filosofi og et brændende ønske om at nå vores mål og leve op til vores høje ambitioner. Vi har en forståelse og respekt for, at dette kun nås ved at bevare og opretholde et stort fokus på kvalitet i såvel mad og råvarer, som den service vi yder vores gæster.

Beliggende tæt på KBH centrum, kun 200 meter fra Den Blå Planet og ca. 5 minutters gå-gang fra metroen (Kastrup) finder i denne perle af en havnerestaurant. Med vores store udendørs terrasse med plads til op mod 200 spisende gæster er der rig mulighed for at nyde et dejligt måltid mad på første paket til havnen. Tillader vejret ikke dette, er der også godt med plads i vores lyse restaurant med plads til op mod 90 personer.

Læs mere på vores hjemmeside


Park Inn by Radisson Copenhagen Airport * * * – Engvej 171 – 2300 København S – Telf. 32870202

Hotel nær Københavns Lufthavn og by

Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel ligger kun 5 minutter fra Kastrup lufthavn og mindre end 15 minutter fra byens centrum. Med fantastiske muligheder for offentlig transport giver dette hotel dig nem adgang til lufthavnen og byen, uanset om du besøger for fritid eller forretning. Det er praktisk til byens centrum og dens attraktioner, herunder Amalienborg-paladset, Nyhavn, Tivoli-haverne, Rundtårnet (Rundetårn) og Rosenborg Slot. Du kan også drage fordel af 2 kilometer sand og slappe af i solen på Amager Beach Park. Når man flyver ind til møder, er Københavns konferencecentre og forretningshovedkvarter også inden for rækkevidde.

Klik på blå linie

https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/park-inn-copenhagen-airport?cid=a:se+b:gmb+c:emea+i:local+e:pii+d:nob+h:CPHP1