København

Skal du BO eller SPISE 

                   Velkommen til København 

Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

  Herunder finder du Københavns 4 og 5 stjerners hoteller….         


Velkommen til Copenhagen Admiral Hotel* * * *

Toldbodgade 24-28 – 1253 København – Telf. 33741414

Copenhagen Admiral Hotel * * * *
– Københavns centrum
Du kan opleve historie og et sprudlende kulturliv i centrum af København, når du bor på
Admiral Hotel.
Fra hotellet har du udsigt til havnefronten, Operaen, Skuespilhuset og Københavns nye smørhul, Ofelia Plads, mens de største turistattraktioner som Amalienborg Slot, Den Lille Havfrue, det imponerende Gefionspringvand og Amaliehaven er få minutters gang fra hotellet.

Vores hjemmeside

 


Radisson Blu * * * * – Amager Boulevard 70 

2300 København S – Telf. 33965000

Nyd vores værelser med udsigt på vores hotel i København

Nyd den spektakulære udsigt over byen fra det tårnhøje Radisson Blu Scandinavia Hotel, København, som ligger i bycentrum og i gåafstand fra mange prominente virksomheder og flere turistattraktioner Kom nemt omkring i den danske hovedstad, takket være adskillige transportmuligheder nær hotellet. Vores hotel på Christianshavn ligger blot nogle få minutter fra seværdigheder som Strøget og Nyhavn ved havnefronten. Københavns Lufthavn, Kastrup ligger blot 15 minutter væk. Vores hotel er også et fantastisk udgangspunkt for at udforske fjernere liggende steder i Danmark. København er en indtagende by, der har meget at byde på, og vores beliggenhed på Stadsgraven placerer dig lige i hjertet af byen. Praktisk, udendørs parkering er tilgængelig mod gebyr.

Læs meget mere om hotellet på vores hjemmeside


AC Hotel Bella Sky * * * * – Center Boulevard 5 – 2300 København S – Telf. 32473000

Velkommen til AC Hotel Bella Sky Hotel in Copenhagen…

Det smukke og centralt beliggende 4-stjernede designhotel AC Hotel Bella Sky Copenhagen ligger under 10 min fra Københavns centrum med direkte Metro.

På hotellet, der er en del af AC Hotels by Marriott, overnatter du i smukke værelser, nyder fantastiske madoplevelser i vores restauranter og kan slappe af i Bella Sky Spa.

Læs meget mere på vores hjemmesideHotel Skt. Annæ * * * * – Sankt Annæ

 Plads 18-20 – 1250 København K – Telf. 33962000

Varmt velkommen til Hotel SKT. Annæ.

Vi står klar med et top professionelt personale, der ønsker at give dig den bedste service og det største smil.

Vores hotel har været igennem mange forandringer og fremstår nu som et opgraderet firestjernet boutique hotel i København. Det er vi stolte af og glæder os til at vise dig.

Vi har forsøgt at bevare sjælen i bygningerne, i kombination med et hotel i høj kvalitet og design. Vi har trukket elementer fra København indenfor, så de omgivelser du træder ind i, giver dig følelsen af de københavnske baggårde – fulde af liv og hyggelig stemning.

Vi sætter pris på, at du har valgt at besøge os og håber at se dig på hotellet.

De bedste hilsner

Sofie Robdrup, Direktør
Ejer  Claus Hildebrandt,

Læs mere herCopenhagen Marriott Hotel * * * * * – Kalvebod Brygge 5 – 1560 København – Telf. 88339900

Forøg dine forventninger på vores 5-stjernede Københavns hotel

En 5-stjernet oplevelse venter på dig på Copenhagen Marriott Hotel. Oplev rummelige, smukt indrettede værelser, der er blandt nogle af de største i byen; alle vores luksuriøse hotelværelser og suiter kan prale med gratis trådløs internetadgang, et elegant marmorbadeværelse, fladskærms-tv og gulv til loft-vinduer, der viser en betagende udsigt over Københavns centrum. Derudover tilbyder vores hotel lækker mad ved vores signatur Midtown Grill, eller du kan nyde håndværkscocktails og en smagfuld atmosfære på PIER 5. Vores Københavns hotel.

Læs meget mere her


Villa Copenhagen * * * * * – Tietgensgade 35 – 39 – 1704 København – Telf. 78730000

 

Københavns nyeste Hotel……

Et sted at opdage

Villa Copenhagen er en ny social scene i København, der tillader fortid, nutid og fremtid at mødes i en inspirerende og legende atmosfære.

Vi er et hotel i modsætning til andre. Vi lever efter vores værdier af kontrast, bevidst luksus og lykke, fast besluttet på at omdefinere industrien ved at tilbyde oplevelser af skønhed, viden og menneskehed på det dybeste og mest inspirerende niveau. Vi ønsker at være det bedste hotel i verden og tage det fulde ansvar for vores miljøaftryk. Velkommen.

Læs meget mere om Villa Copenhagen


Hotel Ascot * * * * – Studiestræde 61 – 1652 København – Telf. 33126000

Ascot Hotel er et klassisk 4-stjernet hotel beliggende i hjertet af København tæt på Hovedbanegården og Rådhuspladsen. Hotellet ligger i gåafstand fra shoppinggaden Strøget og den berømte Tivoli.

Hotellet er bygget i og omkring et af Københavns gamle og elegante offentlige bade. Den smukke layout og arkitektur giver hotellet en meget speciel atmosfære.

Ascot Hotel har 144 værelser og er blevet renoveret med respekt for det gamle offentlige badets mange smukke detaljer og er i dag en attraktiv indkvartering med alle moderne faciliteter.

Der er flere restauranter og barer tæt på hotellet. Hotellet tilbyder roomservice (begrænset åbningstid), lobby lounge, forretningscenter og meget mere…

Læs mere om hotellet


Manon Les Suites * * * * * – Gyldenløvesgade 19 – 1600 København V – Telf. 45700015

MANON LES SUITES

Vores 5-stjernede hotspot i København – Manon les Suites, lugter midt i nogle af Københavns mest attraktive seværdigheder og områder!

Et ophold på Manon les Suites vil være en drømoplevelse, som du aldrig glemmer – bohemsk luksus, betagende design og en festlig atmosfære møder bæredygtig og fremragende mad, drikkevarer og service.

Manon les Suites  bringer Guldsmeden Hotels-konceptet til et nyt niveau – vores afslappede, bæredygtige livsstil i et hip, lykkeligt og frodigt miljø er den perfekte bybase for venner, par eller familier, der ønsker at nyde alt hvad København har at byde på. Bare få minutters gang fra de ikoniske Københavnsøer, Tivoli-haver og centrum, Torvehallernes marked for gourmet-mad, de dejlige grønne indre byparker, designbutikker og restauranter – du nævner det, det er lige rundt om hjørnet!

Læs mere om dette spændende hotel