København

Skal du BO eller SPISE 

                   Velkommen til København 

Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

 

                            Herunder finder du Københavns 4 og 5 stjerners hoteller….


Velkommen til Copenhagen Admiral Hotel* * * *

Toldbodgade 24-28 – 1253 København – Telf. 33741414

Copenhagen Admiral Hotel * * * *
– Københavns centrum
Du kan opleve historie og et sprudlende kulturliv i centrum af København, når du bor på
Admiral Hotel.
Fra hotellet har du udsigt til havnefronten, Operaen, Skuespilhuset og Københavns nye smørhul, Ofelia Plads, mens de største turistattraktioner som Amalienborg Slot, Den Lille Havfrue, det imponerende Gefionspringvand og Amaliehaven er få minutters gang fra hotellet.

Vores hjemmeside

 


Radisson Blu * * * * – Amager Boulevard 70 

2300 København S – Telf. 33965000

Nyd vores værelser med udsigt på vores hotel i København

Nyd den spektakulære udsigt over byen fra det tårnhøje Radisson Blu Scandinavia Hotel, København, som ligger i bycentrum og i gåafstand fra mange prominente virksomheder og flere turistattraktioner Kom nemt omkring i den danske hovedstad, takket være adskillige transportmuligheder nær hotellet. Vores hotel på Christianshavn ligger blot nogle få minutter fra seværdigheder som Strøget og Nyhavn ved havnefronten. Københavns Lufthavn, Kastrup ligger blot 15 minutter væk. Vores hotel er også et fantastisk udgangspunkt for at udforske fjernere liggende steder i Danmark. København er en indtagende by, der har meget at byde på, og vores beliggenhed på Stadsgraven placerer dig lige i hjertet af byen. Praktisk, udendørs parkering er tilgængelig mod gebyr.

Læs meget mere om hotellet på vores hjemmeside


AC Hotel Bella Sky * * * * – Center Boulevard 5 – 2300 København S – Telf. 32473000

Velkommen til AC Hotel Bella Sky Hotel in Copenhagen…

Det smukke og centralt beliggende 4-stjernede designhotel AC Hotel Bella Sky Copenhagen ligger under 10 min fra Københavns centrum med direkte Metro.

På hotellet, der er en del af AC Hotels by Marriott, overnatter du i smukke værelser, nyder fantastiske madoplevelser i vores restauranter og kan slappe af i Bella Sky Spa.

Læs meget mere på vores hjemmesideHotel Skt. Annæ * * * * – Sankt Annæ Plads 18-20 – 1250 København K – Telf. 33962000

Varmt velkommen til Hotel SKT. Annæ.

Vi står klar med et top professionelt personale, der ønsker at give dig den bedste service og det største smil.

Vores hotel har været igennem mange forandringer og fremstår nu som et opgraderet firestjernet boutique hotel i København. Det er vi stolte af og glæder os til at vise dig.

Vi har forsøgt at bevare sjælen i bygningerne, i kombination med et hotel i høj kvalitet og design. Vi har trukket elementer fra København indenfor, så de omgivelser du træder ind i, giver dig følelsen af de københavnske baggårde – fulde af liv og hyggelig stemning.

Vi sætter pris på, at du har valgt at besøge os og håber at se dig på hotellet.

De bedste hilsner

Sofie Robdrup, Direktør
Ejer  Claus Hildebrandt,

Læs mere her