København

                     Velkommen til København

Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

  Herunder finder du Københavns 4 og 5 stjerners hoteller….         


Radisson Blu * * * * – Amager Boulevard 70 

2300 København S – Telf. 33965000

Nyd vores værelser med udsigt på vores hotel i København

Nyd den spektakulære udsigt over byen fra det tårnhøje Radisson Blu Scandinavia Hotel, København, som ligger i bycentrum og i gåafstand fra mange prominente virksomheder og flere turistattraktioner Kom nemt omkring i den danske hovedstad, takket være adskillige transportmuligheder nær hotellet. Vores hotel på Christianshavn ligger blot nogle få minutter fra seværdigheder som Strøget og Nyhavn ved havnefronten. Københavns Lufthavn, Kastrup ligger blot 15 minutter væk. Vores hotel er også et fantastisk udgangspunkt for at udforske fjernere liggende steder i Danmark. København er en indtagende by, der har meget at byde på, og vores beliggenhed på Stadsgraven placerer dig lige i hjertet af byen. Praktisk, udendørs parkering er tilgængelig mod gebyr.

Læs meget mere om hotellet på vores hjemmeside


AC Hotel Bella Sky * * * * – Center Boulevard 5 – 2300 København S – Telf. 32473000

Velkommen til AC Hotel Bella Sky Hotel in Copenhagen…

Det smukke og centralt beliggende 4-stjernede designhotel AC Hotel Bella Sky Copenhagen ligger under 10 min fra Københavns centrum med direkte Metro.

På hotellet, der er en del af AC Hotels by Marriott, overnatter du i smukke værelser, nyder fantastiske madoplevelser i vores restauranter og kan slappe af i Bella Sky Spa.

Læs meget mere på vores hjemmeside


H 27 * * * * – Løngangstræde 27 – 1468 København – Telf. 70275627

Fantastisk placering & fantastiske naboer

Det elegante h27 ligger lige midt i centrum af København, kun et lille hop fra Strøget, der er den største gågade i byen. Området har det hele, og du kan finde butikker, restauranter, caféer og barer lige rundt om hjørnet. Byens summen omgiver hotellet, og du kan opleve det hele så snart, du træder ud af døren.

Det centrale København byder også på historie og kultur, og nogle af de største attraktioner er vores naboer og ligger kun få minutter væk. Det er blandt andet Rådhuset, Glyptoteket, Tivoli, Nationalmuseet – for blot at nævne nogle få.

Den nyrenoverede dansk design værelser slår tonen an for et stilfuldt ophold, og den grønne oase-lignende Garden Bar giver mulighed for en dejlig udendørs oplevelse, hvor du kan glemme tid og sted og gemme dig væk fra byens travlhed.

Læs mere om hotellet og book direkte.

 


NH collection * * * * * – Strandgade 7 – 1401 København K – Telf. 45 35254250 

Hotellet samler premium-faciliteter, inspirerende design og personlig service. Under dit ophold kan du træne i gymnastiksalen, nyde den pulserende atmosfære i baren eller slappe af med en cocktail på kajen, mens du ser bådene flyde i havnen. Desuden fejrer bygningen sin fortid, selvom hotellet er blevet justeret for at afspejle den moderne rejsendes behov. Du finder henvisninger til den gamle skibsværft overalt, såsom udsagnet kunstværk fra den lokale kunstner Anna Bak ved indgangen.

Placeringen af ​​NH Collection Copenhagen betyder, at det er let at udforske denne smukke by. Christianshavns pulserende byliv ligger lige uden for døren, og både Operaen, Det Kongelige Bibliotek og Nyhavn er inden for gåafstand fra hotellets hoveddør. Tilsvarende er lufthavnen og finansdistriktet begge kun 15 minutter væk.


Hotel Kong Frederik * * * *Vester Voldgade 25 – 1552 København – Telf. 70601021

Historien om Hotel Kong Frederik

Hotel Kong Frederik hører blandt en af Københavns ældste hoteladresser. Allerede tilbage i 1300-tallet, har hotellet haft sovende gæster på besøg og budt på en lille en, inde i hotellets kro. Siden da har Hotel Kong Frederik haft besøg af både turister fra hele verden, danskerne selv og ikke mindst, et hav af kendte som John Mayer, Rammstein, Arnold Schwarzenegger og mange flere.

I 1973 overtog ejeren af Hotel Kong Frederik Hotel Hafnia. Efter overtagelsen blev hotellerne slået sammen til ét. Siden da har hotellet gennemgået flere renoveringer, der stadig bevarer den klassiske engelske stil, som hotellet altid har været kendt for.

Læs mere om hotelletCopenhagen Marriott Hotel * * * * * – Kalvebod Brygge 5 – 1560 København – Telf. 88339900

Forøg dine forventninger på vores 5-stjernede Københavns hotel

En 5-stjernet oplevelse venter på dig på Copenhagen Marriott Hotel. Oplev rummelige, smukt indrettede værelser, der er blandt nogle af de største i byen; alle vores luksuriøse hotelværelser og suiter kan prale med gratis trådløs internetadgang, et elegant marmorbadeværelse, fladskærms-tv og gulv til loft-vinduer, der viser en betagende udsigt over Københavns centrum. Derudover tilbyder vores hotel lækker mad ved vores signatur Midtown Grill, eller du kan nyde håndværkscocktails og en smagfuld atmosfære på PIER 5. Vores Københavns hotel.

Læs meget mere her


Villa Copenhagen * * * * * – Tietgensgade 35 – 39 – 1704 København – Telf. 7873000

Et sted at opdage

Villa Copenhagen er en ny social scene i København, der tillader fortid, nutid og fremtid at mødes i en inspirerende og legende atmosfære.

Vi er et hotel i modsætning til andre. Vi lever efter vores værdier af kontrast, bevidst luksus og lykke, fast besluttet på at omdefinere industrien ved at tilbyde oplevelser af skønhed, viden og menneskehed på det dybeste og mest inspirerende niveau. Vi ønsker at være det bedste hotel i verden og tage det fulde ansvar for vores miljøaftryk. Velkommen.

Læs meget mere om Villa Copenhagen


Hotel Ascot * * * * – Studiestræde 61 – 1652 København – Telf. 33126000

Ascot Hotel er et klassisk 4-stjernet hotel beliggende i hjertet af København tæt på Hovedbanegården og Rådhuspladsen. Hotellet ligger i gåafstand fra shoppinggaden Strøget og den berømte Tivoli.

Hotellet er bygget i og omkring et af Københavns gamle og elegante offentlige bade. Den smukke layout og arkitektur giver hotellet en meget speciel atmosfære.

Ascot Hotel har 144 værelser og er blevet renoveret med respekt for det gamle offentlige badets mange smukke detaljer og er i dag en attraktiv indkvartering med alle moderne faciliteter.

Der er flere restauranter og barer tæt på hotellet. Hotellet tilbyder roomservice (begrænset åbningstid), lobby lounge, forretningscenter og meget mere…

Læs mere om hotellet


Manon Les Suites * * * * * – Gyldenløvesgade 19 – 1600 København V – Telf. 45700015

MANON LES SUITES

Vores 5-stjernede hotspot i København – Manon les Suites, lugter midt i nogle af Københavns mest attraktive seværdigheder og områder!

Et ophold på Manon les Suites vil være en drømoplevelse, som du aldrig glemmer – bohemsk luksus, betagende design og en festlig atmosfære møder bæredygtig og fremragende mad, drikkevarer og service.

Manon les Suites  bringer Guldsmeden Hotels-konceptet til et nyt niveau – vores afslappede, bæredygtige livsstil i et hip, lykkeligt og frodigt miljø er den perfekte bybase for venner, par eller familier, der ønsker at nyde alt hvad København har at byde på. Bare få minutters gang fra de ikoniske Københavnsøer, Tivoli-haver og centrum, Torvehallernes marked for gourmet-mad, de dejlige grønne indre byparker, designbutikker og restauranter – du nævner det, det er lige rundt om hjørnet!

Læs mere om dette spændende hotel