BOogSPIS.dk

Find det helt rigtige hotel eller restaurant..

Christianshavn – restauranter

Velkommen til Christianshavn

Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

 


Christianshavns Færgecafe – Strandgade 50 – 1401 København K – Telefon 32544624

En restaurant med skumsprøjt i blodet – en del af Christianshavns historie

Christianshavns Færgecafé har eksisteret i mere end 150 år, og det var kærlighed ved første blik, da vi trådte ind af døren i 2013. Det knirkende gulv, bindingsværket og udsynet til kanal og havn udgør den perfekte ramme for vores livs passion: Det klassiske danske køkken. Her laver vi klassisk dansk mad og snaps fra grunden med råvarer af topkvalitet.

Vores hjemmeside


Restaurant Kanalen på Christianshavn…..

Ambitionerne i det gamle hus er tårnhøje. Der arbejdes altid med de bedste råvarer, der er muligt at opdrive i den givne sæson, og menuen skifter i takt hermed.

Værtskabet er ligeså vigtigt som mad og vinen her på kanalen. Det skal være hyggeligt, afslappet og i uformelle rammer om det er et bord til 2 eller selskab i vores anneks.

Det traditionelle køkken hersker med et moderne tvist. Grundstammen kommer fra det franske køkken, men hele verden har været kokkenes legeplads og inspirationskilde. Det samme gælder for vinen, hvor Kanalen gennem sine 30 år, har formået at finde skønne og sjældne vine fra hele verden.

Kom og lad jer forkæle. Til frokost, middag eller det private selskab, på terrassen lige i vandkanten eller i bådehuset på bolværket.

Restaurant Kanalen – Wilders Plads 2 – 1403 København K – Telf. 32951330

Klik ind på Vores hjemmeside


Restaurant Spiseloppen – Bådmanstræde 43 – 1407 København K – Telf. 32579538

 

Om os

Spiseloppen har eksisteret siden 1983, og drives som et kollektiv. Restauranten er en forening og har derfor ingen ejere.

Der er stor variation i vores a la carte menu, da vi er mange forskellige nationaliteter som arbejder sammen. Hver kok sammensætter sine retter efter de friske råvarer, der indkøbes dagligt.

Hvis du ønsker at holde fest på Spiseloppen, er du velkommen til at ringe efter et menuforslag. Du kan vælge mellem 2-, 3- og 4-retters menuer. Du skal bare huske at forudbestille. Vores selskaber ligger på højst 150 pers.

NB! det er altid en god idé at bestille bord, da vi især torsdag til lørdag har meget travlt.

Vi glæder os til at se jer.

Læs mere på vores hjemmeside