BOogSPIS.dk

Find det helt rigtige hotel eller restaurant..

Christianshavn – restauranter

Velkommen til Christianshavn

Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

 


Hos Lola – Christianshavns Voldgade 54 – 1424 København K – Telf. 53555863

Hos Lola

Vores gastronomiske profil er en inspiration fra alle de vidunderlige steder, vi har spist og boet rundt omkring i verden. 

Det klassiske køkkenhierarki handler mest om at promovere én kendt chef, som stjernen. Det kan til dels være på sin plads, men vores filosofi er, at man ikke er noget uden sit hold. Alle på Lola får ideer og skaber nye tiltag, både på mad- og drikkefronten. Men det gør sig også gældende, når det kommer kommunikationen og vores trivsel. 

Vi er alle små, omvandrende dagbøger med masser af vigtige historier at fortælle og det skal komme vores gæster til gode.

Læs meget mere om hos LOLA


Restaurant Kanalen på Christianshavn…..

Ambitionerne i det gamle hus er tårnhøje. Der arbejdes altid med de bedste råvarer, der er muligt at opdrive i den givne sæson, og menuen skifter i takt hermed.

Værtskabet er ligeså vigtigt som mad og vinen her på kanalen. Det skal være hyggeligt, afslappet og i uformelle rammer om det er et bord til 2 eller selskab i vores anneks.

Det traditionelle køkken hersker med et moderne tvist. Grundstammen kommer fra det franske køkken, men hele verden har været kokkenes legeplads og inspirationskilde. Det samme gælder for vinen, hvor Kanalen gennem sine 30 år, har formået at finde skønne og sjældne vine fra hele verden.

Kom og lad jer forkæle. Til frokost, middag eller det private selskab, på terrassen lige i vandkanten eller i bådehuset på bolværket.

Restaurant Kanalen – Wilders Plads 2 – 1403 København K – Telf. 32951330

Klik ind på Vores hjemmeside


Restaurant Spiseloppen – Bådmanstræde 43 – 1407 København K – Telf. 32579538

 

Om os

Spiseloppen har eksisteret siden 1983, og drives som et kollektiv. Restauranten er en forening og har derfor ingen ejere.

Der er stor variation i vores a la carte menu, da vi er mange forskellige nationaliteter som arbejder sammen. Hver kok sammensætter sine retter efter de friske råvarer, der indkøbes dagligt.

Hvis du ønsker at holde fest på Spiseloppen, er du velkommen til at ringe efter et menuforslag. Du kan vælge mellem 2-, 3- og 4-retters menuer. Du skal bare huske at forudbestille. Vores selskaber ligger på højst 150 pers.

NB! det er altid en god idé at bestille bord, da vi især torsdag til lørdag har meget travlt.

Vi glæder os til at se jer.

Læs mere på vores hjemmeside


Letz Sushi på Christianshavn – Overgaden Neden Vandet 41 – 1411 København K – Telf. 33151918

Velkommen på Christianshavn

Hos LETZ SUSHI på skønne Christianshavn finder du en af vores hyggeligste restauranter på hjørnet af Overgaden Neden Vandet og Sankt Annæ Gade lige ned til kanalen. Vi har et stort udvalg af takeaway-sushi på vores restaurant på Christianshavn. Du kan hente din takeaway i vores restaurant på Christianshavn, eller få det leveret til døren.

Hos LETZ SUSHI gå vi op i at give dig fantastiske smagsoplevelser til både frokost og aften med sushi efter alle kunstens regler. Vi glæder til at forkæle dig med sushi fra LETZ SUSHI på Christianshavn.

Læs mere her