Velkommen til Frederiksberg

 Velkommen til Frederiksberg….

Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

 ”Vi gør os umage”
Vort menukort følger sæsonen tæt.
Det betyder at maden er meget forskellig fra årstid til årstid.
Køkkenets fokus er først og fremmest på kvaliteten af de enkelte råvarer.
Vi samarbejder med leverandører, som hovedsagligt er danske producenter med respekt for dyrene og naturen.
Inspirationen til vores menuer henter vi i det dansk/nordiske, uden at være blinde for verdenen udenfor.
Vores selskabsvinkort er enkelt, overskueligt og ligetil.
Ønskes andet er dette muligt, da vi råder over en stor vinkælder med bredde og dybde.

Hotel/restaurant Josty – Pilealle 14A – 2000 Frederiksberg – Telefon 38869090

Læs meget mere om Josty her


Allegade 10 – Allegade10 – 2000 Frederiksberg – Telf. 33311751

Velkommen til:
Allégade 10’s restaurant, selskabslokaler, bar og gårdhave

En af Københavns og Frederiksbergs ældste restaurant fra år 1780 med selskabslokaler, finder man på Frederiksberg i gå afstand fra centrum, tivoli og zoologisk have.
Der er restaurant, bar og cafe med gårdhaver, pool, bordfodbold.
Restauranten og selskabslokaler bærer museumspræg og er dekoreret med danske konger og dronninger samt en lille bid af Danmarks historien.

Går man en tur i gårdhaven er det som at komme tilbage i tiden.
Rejseselskaber, busselskaber, og grupper er velkomme.
Vi har et stort ala carte kort med danske retter, smørrebrød, cafe retter, 2 og 3 retters menuer til rimelige priser.
Skal I holde generalforsamling, konferencer, møder eller kurser kan vi altid lave en samlet pakke der passer dem, med eller uden overnatning.

Læs mere på vores hjemmeside


Hotel sct Thomas – Frederiksbergalle 7 – 1621 København V – Telf. 33216464

VELKOMMEN TIL HOTEL SCT THOMAS
Hotel Sct. Thomas er et hyggeligt hotel beliggende i det gamle, uspolerede og idylliske teaterkvarter på Frederiksberg Allé midt i København. Med en placering midt i midtbyen, men væk fra større veje, er hotellet et ideelt udgangspunkt for at opleve København og samtidigt være et sted man kan trække sig tilbage til, når man har behov for fred og ro. Vi byder på god service i en hyggelig atmosfære og stor ta’ selv morgenbuffet. Booking af mødelokaler er muligt. Hotellet er 100 % røgfrit. Vi har begrænset parkeringspladser foran hotellet og vi anbefaler at reservere disse hurtigst muligt. Prisen er 200 kr. per nat. Vi har en Tesla oplader til rådighed for hotellets gæster med forudbestilt parkeringsplads. Informer venligst hotellet såfremt denne ønskes, da der kun findes en oplader. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Eva og Ole byder velkommen til Frederiks have på Frederiksberg – Smallegade 41 – Telf. 38883335

En lys forårsdag 1. maj 2000 overtog vi Frederiks Have. Der siden hen har dannet rammen om vores liv.
Vi har begge rødder fra Fyn, og har beskæftiget os inden for restaurationsbranchen i mange år inden vi valgte at overtage restauranten, Frederiks Have, som vi naturligvis ønsker at give vores helt eget præg.
Eva er uddannet tjener ved restaurant Marie Louise i Odense, og har siden hen arbejdet i forskellige restauranter og hoteller blandt andet i Frankrig.
Ole er uddannet tjener på restaurant Franck A i Odense og uddannet kok på restaurant Marie Louise. Derefter arbejdede Ole 2 år i Frankrig, og vendte senere næsen hjem, hvor det blev til lærerige år på blandt andet Krog’s Fiskerestaurant. Han er ydermere medlem af Dansk Sommelieforening, hvilket naturligvis skaber et fagligt kendskab til restaurantens valg af vine.

Læs mere på vores hjemmeside


Salon 39 – Vodroffsvej 39 – 1900 Frederiksberg – Telf. 56565656

Beskrivelse
Salon 39 er det perfekte bud til en hyggelig aften, hvor du vil spise god, enkel mad og fortsætte aftenen med proff bartenderes velrystede cocktails.
På hjørnet af Danasvej, lige når du kommer over Søerne fra Kampmannsgade, har kokken Thomas Raae Rasmussen og bartenderen og bryggeren Kasper Georg Jensen åbnet en cocktailbar, hvor du også kan spise aftensmad a la italiana og høre tilbagelænet jazz, blues og soul på vinyl.

Læs mere på vores hjemmeside