Frederiksberg – Hoteller

         Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller


 

                Velkommen til Frederiksberg


 

 

 


Hotel SCT. Thomas – Frederiksberg Alle 7 – 1621 København V – Telf. 33216464

VELKOMMEN TIL HOTEL SCT THOMAS
Hotel Sct. Thomas er et hyggeligt hotel beliggende i det gamle, uspolerede og idylliske teaterkvarter på Frederiksberg Allé midt i København. Med en placering midt i midtbyen, men væk fra større veje, er hotellet et ideelt udgangspunkt for at opleve København og samtidigt være et sted man kan trække sig tilbage til, når man har behov for fred og ro. Vi byder på god service i en hyggelig atmosfære og stor ta’ selv morgenbuffet. Booking af mødelokaler er muligt. Hotellet er 100 % røgfrit. Vi har begrænset parkeringspladser foran hotellet og vi anbefaler at reservere disse hurtigst muligt. Prisen er 200 kr. per nat. Vi har en Tesla oplader til rådighed for hotellets gæster med forudbestilt parkeringsplads. Informer venligst hotellet såfremt denne ønskes, da der kun findes en oplader. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Læs mere på vores hjemmeside


Avenue Hotel – Åboulevard 29 – 1956 Frederiksberg C – Telf. 35373111

LOBBY BAR, LOUNGE

& GÅRDHAVE

Her bringer vi en knivspids “international vibe” med en smule stemning – på huset selvfølgelig! Den specielle atmosfære på Avenue Hotel Copenhagen har gjort både lounge og udendørs gårdhave til yndlingssteder for vores gæster og lokale til at hænge ud. Vores gårdhave er en hyggelig grøn oase midt i København med store loungemøbler, lanterner og grønne planter. Perfekt til både solrige dage og kolde vinteraftener.

Læs meget mere om hotellet og book her