Frederiksberg – Restauranter

        Velkommen til København, Frederiksberg


Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

 


Formel B – Vesterbrogade 182 – 1800 Frederiksberg – Telf. 33251066

VELKOMMEN til Formel B med * af Michelin…

Læs mere om restauranten med Michelin stjerne


Allegade 10 – Allegade10 – 2000 Frederiksberg – Telf. 33311751

Velkommen til:
Allégade 10’s restaurant, selskabslokaler, bar og gårdhave

En af Københavns og Frederiksbergs ældste restaurant fra år 1780 med selskabslokaler, finder man på Frederiksberg i gå afstand fra centrum, tivoli og zoologisk have.
Der er restaurant, bar og cafe med gårdhaver, pool, bordfodbold.
Restauranten og selskabslokaler bærer museumspræg og er dekoreret med danske konger og dronninger samt en lille bid af Danmarks historien.

Går man en tur i gårdhaven er det som at komme tilbage i tiden.
Rejseselskaber, busselskaber, og grupper er velkomme.
Vi har et stort ala carte kort med danske retter, smørrebrød, cafe retter, 2 og 3 retters menuer til rimelige priser.
Skal I holde generalforsamling, konferencer, møder eller kurser kan vi altid lave en samlet pakke der passer dem, med eller uden overnatning.

Læs mere på vores hjemmeside


Restaurant Sans Souci – Madvigs Alle 15 – 1829 Frederiksberg C – Telf. 33217463

VELKOMMEN TIL

Sans Souci

Restaurant Sans Souci på Frederiksberg er et af byens kendte spisesteder med dansk frokost og franske bistroretter. Restauranten blev opført i 1902 og har siden dengang serveret dejligt, dansk smørrebrød. 

Frokost

Her serverer vi klassisk dansk frokost, nemlig smørrebrød! Vi byder på alt fra smørstegt rødspætte, sild i egen karry, over klassisk tatar og roastbeef, til gammel ost og blåskimmel. Vi har et stort udvalg af snaps, og dejlig øl på både fad og flaske. Klik her for at se hele frokostmenuen.

Aften

Aftenmenuen byder på klassiske retter med et moderne twist. Der er fokus på råvarer af høj kvalitet og servering hvor hjertet er med. Vi har et dejligt omfattende vinkort, og gode råd hvis du foretrækker det.  Klik her for at se hele aftenmenuen. 

Læs meget mere om restauranten HER


Eva og Ole byder velkommen til Frederiks have på Frederiksberg – Smallegade 41 – Telf. 38883335

En lys forårsdag 1. maj 2000 overtog vi Frederiks Have. Der siden hen har dannet rammen om vores liv.
Vi har begge rødder fra Fyn, og har beskæftiget os inden for restaurationsbranchen i mange år inden vi valgte at overtage restauranten, Frederiks Have, som vi naturligvis ønsker at give vores helt eget præg.
Eva er uddannet tjener ved restaurant Marie Louise i Odense, og har siden hen arbejdet i forskellige restauranter og hoteller blandt andet i Frankrig.
Ole er uddannet tjener på restaurant Franck A i Odense og uddannet kok på restaurant Marie Louise. Derefter arbejdede Ole 2 år i Frankrig, og vendte senere næsen hjem, hvor det blev til lærerige år på blandt andet Krog’s Fiskerestaurant. Han er ydermere medlem af Dansk Sommelieforening, hvilket naturligvis skaber et fagligt kendskab til restaurantens valg af vine.

Læs mere på vores hjemmeside


Salon 39 – Vodroffsvej 39 – 1900 Frederiksberg – Telf. 56565656

Beskrivelse
Salon 39 er det perfekte bud til en hyggelig aften, hvor du vil spise god, enkel mad og fortsætte aftenen med proff bartenderes velrystede cocktails.
På hjørnet af Danasvej, lige når du kommer over Søerne fra Kampmannsgade, har kokken Thomas Raae Rasmussen og bartenderen og bryggeren Kasper Georg Jensen åbnet en cocktailbar, hvor du også kan spise aftensmad a la italiana og høre tilbagelænet jazz, blues og soul på vinyl.

Læs mere på vores hjemmeside


Restaurant Fabio – Falkoner Alle 54-56 – 2000 Frederiksberg – Telefon 35379977

 

Om Fabio

Det italiensk danske par Fabio Avenoso og Christine Aagaard har i hjertet af Frederiksberg åbnet deres drøm af en restaurant.
Restautør Fabio Avenoso, er stjernekok og Vinsommelier fra Rom – Kendt fra TV2 Go’ Morgen Danmark og mad magasinet Smag & Behag Artikel i Smag og Behag Læs her
Han tryller i køkkenet for internationale og danske kendisser, blandt andet Tom Jones, Elton John, Pamela Andersson, Isabell Kristensen, Pernille Aalund, Adam Price, Lars Barfoed, Michael Carøe, Casper Christensen og mange mange flere…
Fabio vil byde dig velkommen i restauranten og så du også kan smage dette vidunderlige italienske køkken i en romantisk “Dolce Vita” atmosfære.

Læs mere om restauranten