Kbh. Østerbro – Hoteller

           Velkommen til København, Østerbro


Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

 


Hotel Østerport * * * – Oslo Plads 5 – 2100 København Ø – Telf. 70124646

Hotellet har en unik beliggenhed i København med Østerport Station som nærmeste nabo. På 15 minutter vil du kunne gå til Amalienborg, PARKEN, Strøget, Nyhavn, Kongens Nytorv og Langelinie. Eller være i lufthavnen på 25 minutter med tog. Hver dag tager vi os godt af forretningsrejsende og turister, der ønsker et prisvenligt og centralt beliggende hotel i Københavns Østerbrokvarter. Vi sætter en ære i at yde en nærværende service, servere en god morgenmad og ikke mindst tilbyde pæne og rene værelser. Og når i booker på vores egen hjemmeside får i morgenmaden med i værelseprisen helt gratis.

Læs mere om hotellet her


Hotel 9 små hjem – Classensgade 38 – 2100 København Ø – Telf. 35261647

Vores gæster får her en lækker lejlighed med alle moderne faciliteter.

Klik ind her og læs om alle fordele ved en lejlighed.


Charlottehaven **** – Hjørringgade 12 C – 2100 København Ø – Telf. 35271500

 

HISTORIEN

I slutningen af 1990’erne spottede den berejste entreprenør Finn Harald Simonsen en mangel på den københavnske hotelscene: Hvor skulle man gå hen, hvis man havde brug for et hotel i længere tid ad gangen, der både tilbød fuld frihed og masser af service. Et sted der kombinerede hjemmets hyggelige base med hotellets høje facilitets- og serviceniveau, som Finn Harald Simonsen selv foretrak på sine udlandsrejser.

Unik kombination
Sådan et sted fandtes ikke i hans egen hjemby, København. Den entreprenante herre besluttede derfor at sætte handling bag tankerne. Resultatet stod klar få år efter, at idéen var opstået.

Læs mere om hotellet


Rye 115 – Ryesgade 115 – 2100 København Ø – Telf. 31686245

Rye115

Vores lille familiedrevne boutiquehotel ligger godt i Københavns bydel Østerbro. Vi er tæt på hyggelige caféer, restauranter for enhver smag og lokale butikker.

Østerbro er et af de grønneste områder i byen. Du kan tage et løb i offentligheden, Fælledparken, en dukkert i havet eller se en fodboldkamp med venner på Parken stadion. En tur ved søen bringer dig til Københavns indre by, den historiske Kastellet-citadel, Queens-slottet Amalienborg eller den lille havfrue ved Langelinie.

Læs mere om hotellet her


The AUDO – Århusgade 130 – 2150 København – Telf. 31263080

Audoen er officielt genåbnet! Vi er glade for at byde alle tilbage til vores hus og åbne dørene sammen med Lola, der overtager vores café og restaurant til sommeren med en frisk menu til morgenmad, frokost og middag. Stop ved caféen i dag for hjemmebagt kager, kager, varme og kolde retter og masser af god kaffe.
Caféen er åben 8: 30-17: 00 dagligt til spisning eller takeaway, og Lolas pop-up-restaurant åbner fra torsdag.
Vores Concept Store er også åben igen fra 12: 00-18: 00 hverdage og 10: 00-15: 00 weekender. Audo vil følge regeringens retningslinjer omhyggeligt for at sikre et sikkert og behageligt rum for alle.

Læs meget mere om hotellet