Kbh. Østerbro – Hoteller

           Velkommen til København, Østerbro


Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

 


Hotel Østerport – Oslo Plads 5 – 2100 København Ø – Telf. 70124646

Hotellet har en unik beliggenhed i København med Østerport Station som nærmeste nabo. På 15 minutter vil du kunne gå til Amalienborg, PARKEN, Strøget, Nyhavn, Kongens Nytorv og Langelinie. Eller være i lufthavnen på 25 minutter med tog. Hver dag tager vi os godt af forretningsrejsende og turister, der ønsker et prisvenligt og centralt beliggende hotel i Københavns Østerbrokvarter. Vi sætter en ære i at yde en nærværende service, servere en god morgenmad og ikke mindst tilbyde pæne og rene værelser. Og når i booker på vores egen hjemmeside får i morgenmaden med i værelseprisen helt gratis.

Læs mere om hotellet her


Hotel 9 små hjem – Classensgade 38 – 2100 København Ø – Telf. 35261647

Vores gæster får her en lækker lejlighed med alle moderne faciliteter.

Klik ind her og læs om alle fordele ved en lejlighed.


Charlottehaven **** – Hjørringgade 12 C – 2100 København Ø – Telf. 35271500

 

HISTORIEN

I slutningen af 1990’erne spottede den berejste entreprenør Finn Harald Simonsen en mangel på den københavnske hotelscene: Hvor skulle man gå hen, hvis man havde brug for et hotel i længere tid ad gangen, der både tilbød fuld frihed og masser af service. Et sted der kombinerede hjemmets hyggelige base med hotellets høje facilitets- og serviceniveau, som Finn Harald Simonsen selv foretrak på sine udlandsrejser.

Unik kombination
Sådan et sted fandtes ikke i hans egen hjemby, København. Den entreprenante herre besluttede derfor at sætte handling bag tankerne. Resultatet stod klar få år efter, at idéen var opstået.

Læs mere om hotellet


Rye 115 – Ryesgade 115 – 2100 København Ø – Telf. 31686245

Rye115

Vores lille familiedrevne boutiquehotel ligger godt i Københavns bydel Østerbro. Vi er tæt på hyggelige caféer, restauranter for enhver smag og lokale butikker.

Østerbro er et af de grønneste områder i byen. Du kan tage et løb i offentligheden, Fælledparken, en dukkert i havet eller se en fodboldkamp med venner på Parken stadion. En tur ved søen bringer dig til Københavns indre by, den historiske Kastellet-citadel, Queens-slottet Amalienborg eller den lille havfrue ved Langelinie.

Læs mere om hotellet her