Kbh. Østerbro – Restauranter

            Velkommen til København, Østerbro


Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

 


Restaurant RALPHs – Øster Farimagsgade 93 – 2100 København Ø – Telf. 41155155

 

Kom indenfor!
Vi er en nyåbnet restaurant på Østerbro, som glæder os til at byde jer velkommen til en uformel aften, med gæsterne i centrum.
Hos RALPHs bestræber vi os på, at en god aften ikke kun handler om det du indtager, men i lige så høj grad hvad du oplever.
Vi vil elske hvis I går herfra med følelsen af, at have lyst til at komme igen. Derfor gør vi os umage med at være gode værter for jer og vi vægter højt, at vores team har et godt sammenhold, så den gode stemning smitter af.

Vi går op i den gode kvalitet.
Hos RALPHs lægger vi vægt på kvalitet og at maden er lavet af gode og solide råvarer, der er bæredygtigt og med omtanke for miljøet.
Og så skal vores retter mætte både maven og øjet – at spise er at opleve. Derfor kræser køkkenchef Andreas altid om maden.
Vi glæder os til at servere god mad & vin for jer.

Læs meget mere om Restauranten


PS Bar og Grill – Østerbrogade 106 – 2100 København Ø – Telf. 31311340

Ps bar & grill, ØSTERBRO
Hos os skal det være hyggeligt og uformelt. Godt håndværk, gode råvarer og kærlighed til mad er i fokus. Vores menu består, ligesom på PS i city, af en række snacks, nogle større retter så som rib-eye, oksemørbrad eller et lækkert stykke fisk. Dertil en række sideorders og saucer, så du selv kan sammensætte måltidet efter, hvad du har lyst til.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Pakhus 11 – Dampfærgevej 4 – 2100 København Ø – Telf. 28510600

 

Vi er med på den værste

Pakhusets rå lokaler giver god plads til kreativitet og skræddersyede events i det uendelige.

Og vi er ikke dem, der siger nej til et anderledes og spændende arrangement. Der er aldrig to arrangementerder er ens, så her på siden kan du se eksempler på, hvordan et arrangement kan se ud.

Så har du lidt at forholde dig til. Har du andre ideer og forventninger, så sig til.

Vi skruer arrangementet sammen lige efter dit hoved.

Læs mere om pakhuset her