Kbh. Vesterbro – Hoteller

           Velkommen til København, Vesterbro


Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

 


Savoy Hotel i Centrum –  Vesterbrogade 34 – 1620 København V Telf.33267500

FACILITETER

Privat ejet hotel med 66 værelser på 6 etager, alle vender mod den stille gårdsplads i Art Nouveau-bygningen fra 1906. Tæt på Tivoli, søerne og Central Train Station med lufthavnsforbindelse.

  • Gratis højhastigheds-wifi inkluderet for alle gæster
  • Cykeludlejning og lufthavns taxiservice til rådighe

Vores hjemmeside


Velkommen til DGI byen * * * *


Med Kødbyen på den ene side og med storbyen på den anden, finder du ikke et mere centralt beliggende hotel i København. Kun 50 meter fra Københavns Hovedbanegård gør det nemt at komme til og fra DGI-byens Hotel.

DGI-byen rummer masser af muligheder. Som gæst på hotellet kan du tage en morgendukkert i Vandkulturhuset, få pulsen op i vores træningsfaciliteter eller du kan spille bowling – gratis.

Oplev at være en del af Vesterbro og Kødbyen, som er Københavns mest hippe og trendy område – fyldt med gallerier, musiksteder, restauranter, caféer, streetfood-boder og meget mere. Læs vores lyn-guide til Kødbyen for at få inspiration.

Som turist i København er der et væld af muligheder og mange spændende ting ligger i gåafstand fra hotellet.

DGI – byen Tietgensgade 65, 1704 København V  Telf. 33298000

Læs mere på vores hjemmeside


Hotel Løven – Vesterbrogade 30,1sal – 1620 København V – Telf. 33796720

Velkommen
Hotel Løven er et enkelt og hyggeligt hotel, meget centralt beliggende i et af Københavns mest spændende og charmerende kvarterer på Vesterbro, tæt ved Hovedbanegården, Tivoli, Strøget og Rådhuspladsen.
Ejendommen, som Hotel Løven har til huse i, er en ejendom med historie. I 1840’erne lå her en gæstgivergård ved navn Løven. På det tidspunkt var København stadig omkranset af voldanlæg, der udgjorde landets største fæstning og beskyttede København mod angreb fra landsiden. Gæstgivergårdene langs Vesterbrogade fungerede som overnatningssteder for de rejsende, der søgte logi udenfor byportene. I dag tilbyder Løven et moderne og fornuftigt alternativ til dyre hotelovernatninger for gæster som ønsker centrale, men enkle overnatningsmuligheder i København. Hotel Løven tilbyder værelser både med og uden bad/toilet. Alle gæster kan derudover benytte hotellets øvrige faciliteter.
Hotel Løven byder velkommen!
Vores hjemmeside


Hotel Mayfair – Helgolandsgade 3 – 1653 København V – Telf. 70121700

 

VELKOMMEN TIL HOTEL MAYFAIR

Hvor klassiker møder vådtHotel Mayfair er et klassisk valg for klassiske gæster, der er en blok væk fra Københavns Hovedbanegård og ligger i et hofte centralt kvarter . På mange måder stadig kendt som Red Light District i København, Vesterbro, er kvarteret Hotel Mayfair beliggende i et populært område, hvor unge familier, lokale uafhængige butikker, hip restauranter & caféer og hyggelige hangout spots mødes på en autentisk måde. Tivoli, Kødemballagedistriktet, Strøget den største gågade ligger alle inden for få minutters gang, hvilket gør Hotel Mayfair til den perfekte base for dit ophold.