Kbh. Vesterbro – Hoteller

           Velkommen til København, Vesterbro


Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

 


Savoy Hotel i Centrum * * * –  Vesterbrogade 34 – 1620 København V Telf.33267500

FACILITETER

Privat ejet hotel med 66 værelser på 6 etager, alle vender mod den stille gårdsplads i Art Nouveau-bygningen fra 1906. Tæt på Tivoli, søerne og Central Train Station med lufthavnsforbindelse.

  • Gratis højhastigheds-wifi inkluderet for alle gæster
  • Cykeludlejning og lufthavns taxiservice til rådighed

Vores hjemmeside


Hotel COCO * * * * – Vesterbrogade 41 – 1620 København V – Telf. 33212166

VELKOMMEN TIL COCO HOTEL

Coco er ikke dit gennemsnitlige hotel i København. Sikker på, det er et sted at holde sig væk hjemmefra, men det er også et sted at slappe af, et sted at mødes med venner, et sted at møde nye mennesker, et sted at blive inspireret og et sted at føle sig ønsket. Vi tilbyder en skræddersyet boutique-hoteloplevelse på Coco ønsket af mange, men alligevel tilbydes af få.

 En grøn og fredfyldt gårdhave er hotellets 90 værelser designet til at få dig til at føle dig velkommen og komfortabel, uanset om du bor for forretning eller fornøjelse.
Coco Hotel er centralt beliggende i hjertet af Vesterbro. Fra vores hoveddør har du nem adgang til hele byen til fods, på cykel, offentlig transport eller i bil. 
 

Vil du vide mere om hotellet?

Læs mere om hotellet


Velkommen til DGI byen * * * *


Med Kødbyen på den ene side og med storbyen på den anden, finder du ikke et mere centralt beliggende hotel i København. Kun 50 meter fra Københavns Hovedbanegård gør det nemt at komme til og fra DGI-byens Hotel.

DGI-byen rummer masser af muligheder. Som gæst på hotellet kan du tage en morgendukkert i Vandkulturhuset, få pulsen op i vores træningsfaciliteter eller du kan spille bowling – gratis.

Oplev at være en del af Vesterbro og Kødbyen, som er Københavns mest hippe og trendy område – fyldt med gallerier, musiksteder, restauranter, caféer, streetfood-boder og meget mere. Læs vores lyn-guide til Kødbyen for at få inspiration.

Som turist i København er der et væld af muligheder og mange spændende ting ligger i gåafstand fra hotellet.

DGI – byen Tietgensgade 65, 1704 København V  Telf. 33298000

Læs mere på vores hjemmeside


Hotel Løven * * – Vesterbrogade 30,1sal – 1620 København V – Telf. 33796720

Velkommen
Hotel Løven er et enkelt og hyggeligt hotel, meget centralt beliggende i et af Københavns mest spændende og charmerende kvarterer på Vesterbro, tæt ved Hovedbanegården, Tivoli, Strøget og Rådhuspladsen.
Ejendommen, som Hotel Løven har til huse i, er en ejendom med historie. I 1840’erne lå her en gæstgivergård ved navn Løven. På det tidspunkt var København stadig omkranset af voldanlæg, der udgjorde landets største fæstning og beskyttede København mod angreb fra landsiden. Gæstgivergårdene langs Vesterbrogade fungerede som overnatningssteder for de rejsende, der søgte logi udenfor byportene. I dag tilbyder Løven et moderne og fornuftigt alternativ til dyre hotelovernatninger for gæster som ønsker centrale, men enkle overnatningsmuligheder i København. Hotel Løven tilbyder værelser både med og uden bad/toilet. Alle gæster kan derudover benytte hotellets øvrige faciliteter.
Hotel Løven byder velkommen!
Vores hjemmeside

 


Hotel Mayfair * * * * – Helgolandsgade 3 – 1653 København V – Telf. 70121700

 

VELKOMMEN TIL HOTEL MAYFAIR

Hvor klassiker møder vådtHotel Mayfair er et klassisk valg for klassiske gæster, der er en blok væk fra Københavns Hovedbanegård og ligger i et hofte centralt kvarter . På mange måder stadig kendt som Red Light District i København, Vesterbro, er kvarteret Hotel Mayfair beliggende i et populært område, hvor unge familier, lokale uafhængige butikker, hip restauranter & caféer og hyggelige hangout spots mødes på en autentisk måde. Tivoli, Kødemballagedistriktet, Strøget den største gågade ligger alle inden for få minutters gang, hvilket gør Hotel Mayfair til den perfekte base for dit ophold.

Hotel Nebo * * Istedgade 6 – Vesterport – Telf. 33211217

City Hotel Nebo

-Tæt på det hele

Hotellet er åbent! 

City Hotel har 86 værelser i forskellige kategorier. Vi tilbyder overnatning midt i København til priser, hvor alle kan være med. Hotellet finder du lige ved Hovedbanegården, tæt på Cityringens Metro og anden offentlig transport, så man hurtigt kan komme fra punkt a til punkt b. Fra lufthavnen er der kun 12 minutter kørsel med tog, før du i ro og mag kan tjekke ind på hotellet. Om sommeren har du mulighed for at nyde din morgenmad i vores hyggelige gårdhave.

Med den perfekte beliggenhed, finder du de fleste muligheder inden for kort afstand: Tivoli, Rådhuspladsen, Øksnehallen, Ny Carlsberg Glyptotek, Strøget, Nyhavn, Planetariet og mange museer ligger alle i gå-afstand fra hotellet. Der er masser af gode spisesteder og cafeer at vælge imellem i nærområdet, hvor du har mulighed for at nyde din ferie og samtidig opleve Københavns puls.

Læs meget mere her og book direkte