Velkommen til Kbh. City

Velkommen til København City

Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller


Restaurant Era Ora  på Christianshavn….

Michelin stjerne *

Restaurant Era Ora på Christianshavn er den fineste italienske restaurant herhjemme, med en michelinstjerne, og tilsvarende niveau på betjening og vinkort.

 

Era Ora – Ovenvandet Nedenvandet 33 – 1414 København K Telf. 32540693

Vores hjemmeside


Restaurant Kokkeriet  Kronprinsessegade 64 – 1306 København K – Telf.33152777 – Michelin stjerne *

Velkommen til…
er en sætning, vi altid siger med stolthed og glæde – og mener det! Vi ser hver aften frem til at hilse på både nye og gammelkendte ansigter, der træder ind ad døren. Hvad enten I er i det stiveste puds og har glædet jer en måned, eller fik en pludselig indskydelse mandag efter arbejde. Vi har ingen særlig dresscode eller regler. Læn dig blot tilbage, sænk skuldrene og åbn dine sanser.
Klik ind på vores hjemmeside


 


Restaurant Kanalen på Christianshavn…..

Ambitionerne i det gamle hus er tårnhøje. Der arbejdes altid med de bedste råvarer, der er muligt at opdrive i den givne sæson, og menuen skifter i takt hermed.

Værtskabet er ligeså vigtigt som mad og vinen her på kanalen. Det skal være hyggeligt, afslappet og i uformelle rammer om det er et bord til 2 eller selskab i vores anneks.

Det traditionelle køkken hersker med et moderne tvist. Grundstammen kommer fra det franske køkken, men hele verden har været kokkenes legeplads og inspirationskilde. Det samme gælder for vinen, hvor Kanalen gennem sine 30 år, har formået at finde skønne og sjældne vine fra hele verden.

Kom og lad jer forkæle. Til frokost, middag eller det private selskab, på terrassen lige i vandkanten eller i bådehuset på bolværket.

Restaurant Kanalen – Wilders Plads 2 – 1403 København K – Telf. 32951330

Klik ind på Vores hjemmeside


Restaurant Alsace – Ny Østergade 9 – 1101 København K – Telf. 33145743

I hjertet af København et par slentrende skridt fra Strøget, i et pulserende kvarter og dog hvilende i en idyllisk ro ligger Restaurant l’Alsace. Diskret, dragende og stilfuld – en eksklusiv fransk-østrigsk perle.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Restaurant Tramonto Rooftop – Pasteursvej 2 – 1799 –  København V – Telf. 33146655

Restaurant Rooftop er hovedstadens nye Italienske Restaurant med 360 grader udsigt over København og det gamle CARLSBERG.

Læs om restauranten på vores hjemmeside


Restaurant Brace Teglgårdsstræde 8A – 1452 København K – Telf. 28882001

Restaurant Brace
Brace åbnede i februar 2017. En lille oase i Københavns latiner kvarter. Her finder du en unik gourmet restaurant, som fletter de kulinariske rødder fra det nordiske og norditalienske køkken sanseligt sammen. Et stemningsfyldt spisested, som pga. sin unikke karakter og kompromisløse tilgang til gourmetmad, har modtaget Michelin Guidens kvalitetsstempel The Michelin Plate.

Restauranten ligger tilbagetrukket fra gaden, omgivet af smukke, velholdte lejlighedsejendomme fra århundredeskiftet. Gårdens grønne beplantning spiller fint sammen med de rustikke, industrielle materialer, som kendetegner restaurantens designlinje udadtil. Råt og industrielt, men samtidig naturligt og forfriskende.

Læs meget mere på vores hjemmesid


Velkommen til Københavns ældste restaurant….

Det lille Apotek – Store Kannikestræde 15 – 1169 – København K – Telf. 33125606

 

Historien bag Det lille Apotek
Det lille Apotek stammer helt tilbage fra 1720 og er dermed Københavns ældste restaurant. De mange års erfaring er måske årsagen til, at ”Apoteket” stadig er et utroligt vellidt spisested.
Nyd det traditionsrige danske køkken
Det lille Apotek tilbyder klassikere efter gamle originale opskrifter. Er du til dansk smørebrød, gammeldags æggekage eller en lun rødspætte med hjemmerørt remoulade, så er du kommet til rette sted.
På menuen finder du også lækker biksemad, wienerschnitzel, bøf bearnaise, andesteg med brunede kartofler og den berømte Apotekergryde.
Ægte nostalgi og hygge
Et besøg på Det lille Apotek er en rejse tilbage i tiden. Restauranten er opdelt i fire separate stuer med lavt til loftet og petroleumslamper, der gløder på de gamle maleriers skovguder og kildenymfer. På Det lille Apotek finder du ægte dansk hygge og nostalgi.
Vi ser frem til at byde dig velkommen!
Læs mere på vores hjemmeside


Restaurant Ravage – Kongens Nytorv 16 – 1050 København K – Telf. 33325151

Ravage Restaurant & Bar blev født den 6. maj 2013 efter et par måneder med store ændringer i den smukke beliggenhed på Kongens Nytorv, lige i hjertet af Københavns centrum.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Restaurant Orangeriet i Kongens Have…

Kronprinsessegade 13 – 1306 København K – Telf. 33111307

Velkommen
Midt i byen og alligevel omringet af smukke gamle træer og grønne plæner har vores restaurant til huse i den smukke gamle bygning på kanten af Kongens have.

Vi har skabt en moderne og elegant restaurant i de romantiske rammer. Inspireret af det danske og klassiske europæiske køkken byder vi på både frokost og middag af høj standard i en afslappet og stilfuld atmosfære, i enten glassalen med udsigt over haven, eller på vores store hyggelige terrasse.

Vi glæder os til at se jer på Orangeriet i Kongens have.

Se hele vores spisekort på vores hjemmeside


Hotel Herman K i København centrum * * * * *

Herman K Hotel Copenhagen – Bremerholmen 6 – 1069 København K – Telf. 78741400

Vores hoteller
Forestil dig, at du står centralt i byen omgivet af butikker, restauranter, caféer og barer. Og lige midt i det hele finder du et Brøchner hotel – placeret lige netop dér, hvor du gerne vil bo. Alle vores boutique hoteller har en central beliggenhed i København – let at komme til og fra hvad enten du kommer i bil, tog eller fra lufthavnen.

Læs mere om vores hoteller her  


Radisson Blu * * * * – Amager Boulevard 70 

2300 København S – Telf. 33965000

 

Læs meget mere om hotellet på vores hjemmeside


Hotel Petri in Copenhagen * * * * *

Oprindelig et berømt varehus – i dag et hotel, skabt til at stimulere dine sanser, skærpe din opmærksomhed og varme dit hjerte.

Uanset hvorfor du er her, vil vi gøre alt for at gøre dit ophold så rart som muligt. Indenfor såvel som udenfor hotellet.

Skt. Petri – Krystalgade 22 – 1620 København – Telf. 33459100.

Læs mere her


Savoy Hotel i Centrum* *

Vesterbrogade 34 – 1620 København V -Telf.33267500


Privatejet hotel med 66 værelser på 6 etager, som
alle vender mod den stille gård. Hotellet ligger i Art Nouveau bygningen Løvenborg fra 1906. Tæt på Tivoli, Søerne og Hovedbanegården.
Gratis Wifi og morgenmad inkludere for alle gæster
Lobby bar med gratis kaffe, te og frisk frugt.
Cykler kan lejes.

Vores hjemmeside


Velkommen til Copenhagen Admiral Hotel* * * *

Toldbodgade 24-28 – 1253 København – Telf. 33741414

Copenhagen Admiral Hotel 4* * * *
– Københavns centrum
Du kan opleve historie og et sprudlende kulturliv i centrum af København, når du bor på
Admiral Hotel.
Fra hotellet har du udsigt til havnefronten, Operaen, Skuespilhuset og Københavns nye smørhul, Ofelia Plads, mens de største turistattraktioner som Amalienborg Slot, Den Lille Havfrue, det imponerende Gefionspringvand og Amaliehaven er få minutters gang fra hotellet.

Vores hjemmeside


Velkommen til DGI byen * * * *


Med Kødbyen på den ene side og med storbyen på den anden, finder du ikke et mere centralt beliggende hotel i København. Kun 50 meter fra Københavns Hovedbanegård gør det nemt at komme til og fra DGI-byens Hotel.

DGI-byen rummer masser af muligheder. Som gæst på hotellet kan du tage en morgendukkert i Vandkulturhuset, få pulsen op i vores træningsfaciliteter eller du kan spille bowling – gratis.

Oplev at være en del af Vesterbro og Kødbyen, som er Københavns mest hippe og trendy område – fyldt med gallerier, musiksteder, restauranter, caféer, streetfood-boder og meget mere. Læs vores lyn-guide til Kødbyen for at få inspiration.

Som turist i København er der et væld af muligheder og mange spændende ting ligger i gåafstand fra hotellet.

DGI – byen Tietgensgade 65, 1704 København V  Telf. 33298000

Læs mere på vores hjemmeside


 

Få kilometer fra centrum, ligger Hellerup Parkhotel….

Strandvejen 203 – 2900 Hellerup Telf. 39624044

 

Kun få minutter fra alting: Shopping, strande, natur og Københavns centrum
Som gæst på Hellerup Parkhotel kan du nyde en dejlig gåtur gennem den smukke park, Øregård Park, der ligger lige ved siden af hotellet. Har du lyst til at komme ud og opleve noget, kan du enten nyde skovens dybe ro i Dyrehaven – eller du kan give den gas i rutchebanerne på Dyrehavsbakken. Når du vender tilbage til hotellet, kan du smutte en tur forbi Øresund og måske endda nå en dukkert i det skønne vand.

Læs meget mere på vores hjemmeside


First hotel Kong Frederik.

Vester Voldgade 25 – 1552 København C – Telf. 33125902

Historisk hotel med perfekt beliggenhed i København centrum
Når du overnatter på First Hotel Kong Frederik i København, sover du på samme adresse som nogle af de største stjerner gennem tiden – fra Victor Borge og Marlene Dietrich til Alicia Keys og John Mayer. Hotellets rige historie og klassiske engelske stil har en stor del af æren for, at vores gæster vælger os. Samtidig er der kun 200 m til Strøget og Rådhuspladsen, og fem minutters gang til Tivoli.

Læs mere om hotellet på vores hjemmeside


Hotel Løven – Vesterbrogade 30,1sal – 1620 København V – Telf. 33796720

Velkommen
Hotel Løven er et enkelt og hyggeligt hotel, meget centralt beliggende i et af Københavns mest spændende og charmerende kvarterer på Vesterbro, tæt ved Hovedbanegården, Tivoli, Strøget og Rådhuspladsen.
Ejendommen, som Hotel Løven har til huse i, er en ejendom med historie. I 1840’erne lå her en gæstgivergård ved navn Løven. På det tidspunkt var København stadig omkranset af voldanlæg, der udgjorde landets største fæstning og beskyttede København mod angreb fra landsiden. Gæstgivergårdene langs Vesterbrogade fungerede som overnatningssteder for de rejsende, der søgte logi udenfor byportene. I dag tilbyder Løven et moderne og fornuftigt alternativ til dyre hotelovernatninger for gæster som ønsker centrale, men enkle overnatningsmuligheder i København. Hotel Løven tilbyder værelser både med og uden bad/toilet. Alle gæster kan derudover benytte hotellets øvrige faciliteter.
Hotel Løven byder velkommen!
Vores hjemmeside