København City – Hoteller

              Velkommen til København City


Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

 


Hotel Christian I4 * * * – Dronningens Tværgade 45 – 1302 København K – Telf. 33321044

 

HOTEL CHRISTIAN IV

Hotel Christian IV er et 3-stjernet hotel i København med en meget central beliggenhed i den historiske del af byen. Vi er et familie-drevet hotel med 42 hyggelige og individuelt indrettede værelser fordelt på fire forskellige værelseskategorier.
Start dagen med delikat morgenmadsbuffet i vores lyse morgenmadsrestaurant, gå på opdagelse i København og returner derefter til hotellet og nyd den afslappede stemning med en kop gratis kaffe i vores lounge.

Læs meget mere på vores hjemmeside

 


Hotel Alexandra * * * – H. C. Andersens Boulevard 8 – 1553 København – Telf. 33744488

Så snart du træder ind på Hotel Alexandra i København, kommer du ind i en magisk tidsboble af udsøgt dansk design og ro. Om aftenen kan du slappe af i lobbyen, vælge en favorit vinylplade fra vores udvalg eller kaste dig ned i nogle designbøger fra biblioteket, mens vi serverer dig et gratis glas vin – mens du er omgivet af de fineste danske designermøbler. . Vores største passion er at få vores gæster til at føle sig hjemme og skabe en uforglemmelig oplevelse.

Hvis du ikke er en dansk designkenderen, skal du ikke bekymre dig, du vil blive hilst velkommen med den seneste udgave af avisen, Alexandra Chronicles. Her kan du læse om dansk moderne og Hotel Alexandras fortolkning af konceptet.

Du finder os lige rundt om hjørnet af Rådhuspladsen, Latinerkvarteret, det største shoppingområde, Strøget og Tivoli. Tæt ved finder du offentlig transport både metro, tog og busser, der fører dig overalt i og omkring København.

Læs mere om hotellet

 


CPH Living * * * – Langebrogade 1 A – 1411 København – Telf. 61608546

Velkommen CPHLIVING flydende hotel ligger i centrum af Københavns By i gåafstand fra alt hvad dit hjerte måtte ønske. Det giver en sjælden mulighed for at være tæt på byens puls og slappe af ved vandet. Alle 12 dobbeltværelser har panoramaudsigt over havnen og Københavns centrum. De forbipasserende skibe, lyden af ​​vandet og mågerne stemmer dit sind for at søge nye eventyr i byen, der venter dig på kajen. Til eksklusiv brug af sine gæster har Hotel CPHLIVING en stor tagterrasse med fantastisk udsigt over byens skyline og havnen. Det er udstyret med borde, stole, liggestole og planter. CPHLIVING flydende hotel er et boutiquehotel, dekoreret med en kombination af specielt designet møbler og danske møbelklassikere. Den generelle stil er maritim.

Læs mere om skibet

 


Hotel Ansgar * * * – Colbjørnsensgade 29 – 1652 København – Telf. 33212196

Hvad enten du er i København som turist eller i forretnings øjemed, kan hotel Ansgar byde på en unik beliggenhed i stille omgivelser i hjertet af København.

På blot få minutter kan du via Hovedbanegården være på vej til dit gøremål, eller sidde med en forfriskning på en af de hyggelige cafeer i det trendy København eller i Tivolis smukke have.

Hotellets 83 arkitekt tegnede værelser fremstår alle totalt renoverede i moderne skandinavisk stil.

Som hotellets gæst kan man desuden altid føle sig sikker og i gode hænder med 24 timers bemanding i receptionen.

 Læs mere om hotellet på vores hjemmeside

 


Hotel Mayfair – Helgolandsgade 3 – 1653 København – Telf. 70121700

 

Værelser og suiter

Alle værelser og suiter på Hotel Mayfair i centrum af København tilbyder hyggelig komfort for både ferie- og forretningsrejsende. Standardværelserne inkluderer gratis kaffe- og tefaciliteter, deluxe-værelser og suiter har en blød minibar, og superior-værelser har en ekstra flaske stille vand hver dag under dit ophold. For dem, der leder efter en mere luksuriøs oplevelse, tilbyder Hotel Mayfair Deluxe-værelser med mere plads og suiter med et separat opholdsområde.

Læs mere her om hotellet og book direkte