København City – Hoteller

              Velkommen til København City


Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

 


Hotel Herman K i København centrum * * * * *Herman K Hotel Copenhagen – Bremerholmen 6 – 1069 København K – Telf. 78741400

Vores hoteller
Forestil dig, at du står centralt i byen omgivet af butikker, restauranter, caféer og barer. Og lige midt i det hele finder du et Brøchner hotel – placeret lige netop dér, hvor du gerne vil bo. Alle vores boutique hoteller har en central beliggenhed i København – let at komme til og fra hvad enten du kommer i bil, tog eller fra lufthavnen.  

Læs mere om vores hoteller her  


 

 


Hotel Petri in Copenhagen * * * * *

 

Oprindelig et berømt varehus – i dag et hotel, skabt til at stimulere dine sanser, skærpe din opmærksomhed og varme dit hjerte.

Uanset hvorfor du er her, vil vi gøre alt for at gøre dit ophold så rart som muligt. Indenfor såvel som udenfor hotellet.

Skt. Petri – Krystalgade 22 – 1620 København – Telf. 33459100.

Læs mere her


 

 

 


 

 


First hotel Kong Frederik.

Vester Voldgade 25 – 1552 København C – Telf. 33125902

Historisk hotel med perfekt beliggenhed i København centrum
Når du overnatter på First Hotel Kong Frederik i København, sover du på samme adresse som nogle af de største stjerner gennem tiden – fra Victor Borge og Marlene Dietrich til Alicia Keys og John Mayer. Hotellets rige historie og klassiske engelske stil har en stor del af æren for, at vores gæster vælger os. Samtidig er der kun 200 m til Strøget og Rådhuspladsen, og fem minutters gang til Tivoli.

Læs mere om hotellet på vores hjemmeside


Hotel Skt. Annæ – Sankt Annæ Plads 18-20 – 1250 København K – Telf. 33962000

Varmt velkommen til Hotel SKT. Annæ.

Vi står klar med et top professionelt personale, der ønsker at give dig den bedste service og det største smil.

Vores hotel har været igennem mange forandringer og fremstår nu som et opgraderet firestjernet boutique hotel i København. Det er vi stolte af og glæder os til at vise dig.

Vi har forsøgt at bevare sjælen i bygningerne, i kombination med et hotel i høj kvalitet og design. Vi har trukket elementer fra København indenfor, så de omgivelser du træder ind i, giver dig følelsen af de københavnske baggårde – fulde af liv og hyggelig stemning.

Vi sætter pris på, at du har valgt at besøge os og håber at se dig på hotellet.

De bedste hilsner

Sofie Robdrup, Direktør
Ejer  Claus Hildebrandt,

Læs mere her