København City – Restauranter

              Velkommen til København City


Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

 


Restaurant Kokkeriet  Kronprinsessegade 64 – 1306 København K – Telf.33152777 – Michelin stjerne *

Velkommen til…
er en sætning, vi altid siger med stolthed og glæde – og mener det! Vi ser hver aften frem til at hilse på både nye og gammelkendte ansigter, der træder ind ad døren. Hvad enten I er i det stiveste puds og har glædet jer en måned, eller fik en pludselig indskydelse mandag efter arbejde. Vi har ingen særlig dresscode eller regler. Læn dig blot tilbage, sænk skuldrene og åbn dine sanser.
Klik ind på vores hjemmeside


Skagens Fiskerestaurant i Illum – Østergade 52 (strøget) – 1001 København K – Telf. 33182647

Velkommen til Skagen Fiskerestaurant

På Illum Rooftop i hjertet af København ligger Skagen Fiskerestaurant med fantastisk udsigt. Vi har taget en stor del af holdet med fra Skagen, så gæsterne kan få den samme jyske, personlige betjening i København. Fisk er også hér det centrale element i vores menu, vel at mærke frisk fisk og skaldyr, som er hevet op ad farvandet omkring Skagen. Udvalgte leverandører sørger for, at vi modtager fisken kort efter, at den har været på auktion.

Læs mere her


Restaurant Alsace – Ny Østergade 9 – 1101 København K – Telf. 33145743

I hjertet af København et par slentrende skridt fra Strøget, i et pulserende kvarter og dog hvilende i en idyllisk ro ligger Restaurant l’Alsace. Diskret, dragende og stilfuld – en eksklusiv fransk-østrigsk perle.

Læs meget mere på vores hjemmeside


 

 


Restaurant Brace Teglgårdsstræde 8A – 1452 København K – Telf. 28882001

Restaurant Brace
Brace åbnede i februar 2017. En lille oase i Københavns latiner kvarter. Her finder du en unik gourmet restaurant, som fletter de kulinariske rødder fra det nordiske og norditalienske køkken sanseligt sammen. Et stemningsfyldt spisested, som pga. sin unikke karakter og kompromisløse tilgang til gourmetmad, har modtaget Michelin Guidens kvalitetsstempel The Michelin Plate.

Restauranten ligger tilbagetrukket fra gaden, omgivet af smukke, velholdte lejlighedsejendomme fra århundredeskiftet. Gårdens grønne beplantning spiller fint sammen med de rustikke, industrielle materialer, som kendetegner restaurantens designlinje udadtil. Råt og industrielt, men samtidig naturligt og forfriskende.

Læs meget mere på vores hjemmesid


Fishmarket – Hovedvagtsgade 2- 1103 København K – Telf. 88269999

Hos Fishmarket på adressen Hovedvagtsgade 2 København K får du lækker mad serveret med et smil. Maden bliver tilberedt med sans for kvalitet og den gode smag, og Fishmarket stræber til hver en tid efter, at du får en god madoplevelse. Fishmarket tilbyder takeaway til afhentning. Vil du gerne 

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Københavns ældste restaurant….

Det lille Apotek – Store Kannikestræde 15 – 1169 – København K – Telf. 33125606

 

Historien bag Det lille Apotek
Det lille Apotek stammer helt tilbage fra 1720 og er dermed Københavns ældste restaurant. De mange års erfaring er måske årsagen til, at ”Apoteket” stadig er et utroligt vellidt spisested.
Nyd det traditionsrige danske køkken
Det lille Apotek tilbyder klassikere efter gamle originale opskrifter. Er du til dansk smørebrød, gammeldags æggekage eller en lun rødspætte med hjemmerørt remoulade, så er du kommet til rette sted.
På menuen finder du også lækker biksemad, wienerschnitzel, bøf bearnaise, andesteg med brunede kartofler og den berømte Apotekergryde.
Ægte nostalgi og hygge
Et besøg på Det lille Apotek er en rejse tilbage i tiden. Restauranten er opdelt i fire separate stuer med lavt til loftet og petroleumslamper, der gløder på de gamle maleriers skovguder og kildenymfer. På Det lille Apotek finder du ægte dansk hygge og nostalgi.
Vi ser frem til at byde dig velkommen!
Læs mere på vores hjemmeside


Restaurant Trio (Axels Towers) – Jernbanegade 11 – 1608 København V – Telf. 44227474

 

TRIO ER 3. RESTAURANT PÅ STAMMEN I AOC FAMILIEN
Vi har til huse i Axel Towers med en fantastisk udsigt ud over Københavns tage.
På 8. etage ligger vores eksklusive selskabslokaler, hvor man kan være op til 60 personer.
På 9. etage vores skønne cocktailbar med plads til 30 gæster siddende i vores flotte loungemøbler til drinks, cocktails, vin, Champagne m.m.
Endvidere er der plads til selskaber op til 25 personer i ”private” rammer i forlængelse af cocktailbaren.
På 10. etage ligger selve restauranten hvor der er plads til 90 gæster. Her sidder man bla. i PK1 stolen fra Poul Kjærholm.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Restaurant Orangeriet i Kongens Have…

Kronprinsessegade 13 – 1306 København K – Telf. 33111307

Velkommen
Midt i byen og alligevel omringet af smukke gamle træer og grønne plæner har vores restaurant til huse i den smukke gamle bygning på kanten af Kongens have.

Vi har skabt en moderne og elegant restaurant i de romantiske rammer. Inspireret af det danske og klassiske europæiske køkken byder vi på både frokost og middag af høj standard i en afslappet og stilfuld atmosfære, i enten glassalen med udsigt over haven, eller på vores store hyggelige terrasse.

Vi glæder os til at se jer på Orangeriet i Kongens have.

Se hele vores spisekort på vores hjemmeside


Krogs Fiskerestaurant – Gl. Strand 38 – 1202 – København C –  Telf.33158915

Fisken er stjernen

Danmarks berømte fiskerestaurant beliggende i historiske omgivelser på Gammel Strand: Udsøgt service og skøn atmosfære med fisken som den helt store stjerne.

Maden på Krogs Fiskerestaurant baseres på de bedste råvarer fra de nordiske himmelstrøg: Østers, hummer, søtunge, rødspætte, torsk og meget mere fra det maritime skatkammer.

Menukortet rummer både klassiske, nye og spændende fiskeretter.

Vi glæder os til at forkæle dig med inspirerende og velkomponerede smagsoplevelser fra havene omkring os.

Læs mere om Krogs Fiske restaurant


Ny er på vej her….