København City – Restauranter

              Velkommen til København City


Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

 


 

 


Bistro Boheme – Esplanaden 8 – 1263 København K – Telf. 33939844

MANDEN BAG

Bistro Boheme er en af de helt store succeser på den københavnske restaurantscene de senere år, og det som gør stedet særligt interessant er, at det handler om den “gode gammeldags franske gastronomi.”

Det handler ikke om modeluner. Ej heller om at tilbyde gourmetmad til discountpris. Bistro Boheme handler om at give gæsterne en smagsoplevelse i topklasse, garneret med god betjening og festlig stemning.

Per Thøstesen er dynamoen i dette maskineri. Han er manden der tiltrækker de rigtige medarbejdere og holder på dem i årevis, hvilket ligeledes er usædvanligt i branchen.


Restaurant Tårnet – Christiansborg Slots Plads – 1218 København K – Telf. 28101402

Meyers i Tårnet puster nyt liv i Folketingets gamle pulterkammer, hvor buster og statuer er blevet støvet af til glæde for de spisende gæster. Her får man gedigent smørrebrød med sæsonnær accent og smagspakket aftensmad tilberedt af erfarne hænder.

Køkkenet tager udgangspunkt i det klassisk danske med respekt for fortiden og sans for fremtiden. Her får man gedigent smørrebrød med sæsonnær accent til frokost og smagspakket aftensmad tilberedt af erfarne hænder.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Restaurant Zeleste – Store Strandstræde 6 – 1255 København K – Telf. 33160606

Om Zeleste

Zeleste er en lille oase midt i København, tæt på Kongens Nytorv og Nyhavn. Menukortet er inspireret af både det nordiske og franske køkken og byder på et udvalg af små retter med et særligt fokus på fisk og skaldyr.

Indretningen er stilren og klassisk med dekorationer, der bidrager til restaurantens romantiske og intime stemning. Der er også mulighed for at sidde mere privat i Zeleste, så I kan nyde jeres middag uden for mange forstyrrelser. Stueetagen bugter sig rundt om en smuk, brostensbelagt gårdhave med en stor, åben pejs. Inden døre er der mange hyggelige kroge i det gamle hus.

På restaurantens førstesal er der foruden et stort lokale med plads til selskaber, ligeledes et lille separat rum, kaldet kabinettet, med plads til seks gæster, hvor I kan nyde en forretningsmiddag eller en intim stund og en god middag i fred og ro.

Læs meget mere her


Restaurant Brace Teglgårdsstræde 8A – 1452 København K – Telf. 28882001

Restaurant Brace
Brace åbnede i februar 2017. En lille oase i Københavns latiner kvarter. Her finder du en unik gourmet restaurant, som fletter de kulinariske rødder fra det nordiske og norditalienske køkken sanseligt sammen. Et stemningsfyldt spisested, som pga. sin unikke karakter og kompromisløse tilgang til gourmetmad, har modtaget Michelin Guidens kvalitetsstempel The Michelin Plate.

Restauranten ligger tilbagetrukket fra gaden, omgivet af smukke, velholdte lejlighedsejendomme fra århundredeskiftet. Gårdens grønne beplantning spiller fint sammen med de rustikke, industrielle materialer, som kendetegner restaurantens designlinje udadtil. Råt og industrielt, men samtidig naturligt og forfriskende.

Læs meget mere på vores hjemmesid


Fishmarket – Hovedvagtsgade 2- 1103 København K – Telf. 88269999

Hos Fishmarket på adressen Hovedvagtsgade 2 København K får du lækker mad serveret med et smil. Maden bliver tilberedt med sans for kvalitet og den gode smag, og Fishmarket stræber til hver en tid efter, at du får en god madoplevelse. Fishmarket tilbyder takeaway til afhentning. Vil du gerne 

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Københavns ældste restaurant….

Det lille Apotek – Store Kannikestræde 15 – 1169 – København K – Telf. 33125606

 

Historien bag Det lille Apotek
Det lille Apotek stammer helt tilbage fra 1720 og er dermed Københavns ældste restaurant. De mange års erfaring er måske årsagen til, at ”Apoteket” stadig er et utroligt vellidt spisested.
Nyd det traditionsrige danske køkken
Det lille Apotek tilbyder klassikere efter gamle originale opskrifter. Er du til dansk smørebrød, gammeldags æggekage eller en lun rødspætte med hjemmerørt remoulade, så er du kommet til rette sted.
På menuen finder du også lækker biksemad, wienerschnitzel, bøf bearnaise, andesteg med brunede kartofler og den berømte Apotekergryde.
Ægte nostalgi og hygge
Et besøg på Det lille Apotek er en rejse tilbage i tiden. Restauranten er opdelt i fire separate stuer med lavt til loftet og petroleumslamper, der gløder på de gamle maleriers skovguder og kildenymfer. På Det lille Apotek finder du ægte dansk hygge og nostalgi.
Vi ser frem til at byde dig velkommen!
Læs mere på vores hjemmeside


Restaurant Trio (Axels Towers) – Jernbanegade 11 – 1608 København V – Telf. 44227474

 

TRIO ER 3. RESTAURANT PÅ STAMMEN I AOC FAMILIEN
Vi har til huse i Axel Towers med en fantastisk udsigt ud over Københavns tage.
På 8. etage ligger vores eksklusive selskabslokaler, hvor man kan være op til 60 personer.
På 9. etage vores skønne cocktailbar med plads til 30 gæster siddende i vores flotte loungemøbler til drinks, cocktails, vin, Champagne m.m.
Endvidere er der plads til selskaber op til 25 personer i ”private” rammer i forlængelse af cocktailbaren.
På 10. etage ligger selve restauranten hvor der er plads til 90 gæster. Her sidder man bla. i PK1 stolen fra Poul Kjærholm.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Restaurant Orangeriet i Kongens Have…

Kronprinsessegade 13 – 1306 København K – Telf. 33111307

Velkommen
Midt i byen og alligevel omringet af smukke gamle træer og grønne plæner har vores restaurant til huse i den smukke gamle bygning på kanten af Kongens have.

Vi har skabt en moderne og elegant restaurant i de romantiske rammer. Inspireret af det danske og klassiske europæiske køkken byder vi på både frokost og middag af høj standard i en afslappet og stilfuld atmosfære, i enten glassalen med udsigt over haven, eller på vores store hyggelige terrasse.

Vi glæder os til at se jer på Orangeriet i Kongens have.

Se hele vores spisekort på vores hjemmeside


Krogs Fiskerestaurant – Gl. Strand 38 – 1202 – København C –  Telf.33158915

Fisken er stjernen

Danmarks berømte fiskerestaurant beliggende i historiske omgivelser på Gammel Strand: Udsøgt service og skøn atmosfære med fisken som den helt store stjerne.

Maden på Krogs Fiskerestaurant baseres på de bedste råvarer fra de nordiske himmelstrøg: Østers, hummer, søtunge, rødspætte, torsk og meget mere fra det maritime skatkammer.

Menukortet rummer både klassiske, nye og spændende fiskeretter.

Vi glæder os til at forkæle dig med inspirerende og velkomponerede smagsoplevelser fra havene omkring os.

Læs mere om Krogs Fiske restaurant


Nyhavns Færgekro – Nyhavn 5 – 1051 København K – Telf. 33151588

Velkommen i Nyhavns Færgekro

I Nyhavns Færgekro finder du en hjemlig, traditionel og hyggelig stemning. Til frokost byder vi på klassisk smørrebrød og et sildebord med mere end ti forskellige hjemmelavede sildespecialiteter. Hertil kan man vælge mellem vores 20 forskellige specialfremstillede krydderbrændevine brygget på udvalgte bær og urter som perikum, skovmærke og røllike. Aftenmenuen består af enkle og traditionelle retter tilberedt af årstidens bedste råvarer.

Læs mere om in stedet i Nyhavn