Midtjylland

Velkommen til Midtjylland. Du kan vælge en by nedenfor eller se øvrige tilbud i regionen længere nede på denne side.

Brande | Ebeltoft | Grenaa | Herning | Holstebro | Lemvig | Randers | Ringkøbing | SamsøSilkeborg | Skanderborg | Skive | Skjern | StruerViborg | Aarhus


Hotel Ry – Kyhnsvej 2 – 8680 Ry – Telf. 86891911

En spændende oplevelse at besøge HOTEL RY, og så er der 

MANGE GODE OPLEVELSERLIGE I NÆRHEDEN

Hotel Ry ligger midt i Søhøjlandet og i kort afstand fra mange seværdigheder og forlystelser; ½ time fra byer som Silkeborg, Skanderborg, Århus og Horsens.

Vores ophold skifter i løbet af året, så vend tilbage eller følg med på sociale medier, og se hvilke vi tilbyder.

Har du selv ideer til et ophold? – kontakt os – og vi finder en løsning.

Læs mere på vores hjemmeside book her


Anholt Kro og Restaurant – Nordstrandvej 19 – 8592 Anholt – Telf. 78723402

Velkommen til Anholt Kro

Der er kommet nye ejere af Anholt Kro fra sæsonen 2021. Kroen bliver opfrisket og renoveret både restaurant og værelser. Alle værelserne er malet, fået nye gardiner og alle gulvene er skiftet i værelserne. 

Selve konceptet er det samme, det er et sted hvor familier samles, venner samles og der bliver hygget og nydt god mad og drikke i høj kvalitet til en fornuftig pris, alt imens børnene leger i vores store have.

Vores kokke er fra Italien, og de har arbejdet i Danmark i en del tid og kender til den danske frokost i form af smørrebrød. Vi har en varieret menu der fokuserer på friske råvarer både grøntsager, fisk, jomfruhummer, rødspætte og nogle italienske retter ligeså.

Læs meget mere om en spændende Ø

 


Velkommen til Hotel Malling Kro – Stationspladsen 2 – 8340 Malling – Telf. 86931024

Gastronomi når det er bedst

Med over 20 års erfaring på nogle af landets bedste restauranter har vi både set og prøvet det meste, men
de seneste 4 år har vi haft ønsket om en aften-restaurant, hvor vi kunne udleve vores drømme – dette er nu blevet realitet.

For os handler det gode måltid om simple kompositioner, hvor de enkelte elementer kommer til sin ret. Vi har ingen nordiske eller franske dogmer, men derimod lokale råvarer samt en historie og kvalitet som vi kan stå inde for.

Vi bruger en del tid på at besøge vores leverandører, hvilket gør os i stand til at udvælge de absolut bedste råvarer. Dialogen med den enkelte dyrker er vigtig for forståelsen af produktet og dens tilblivelse.

5 RETTERS MENU INKLUSIV VELKOMST DRINK & SNACKS SAMT VINMENU.

Har I lyst til at prøve hele vores sommermenu kan vi tilbyde følgende:

I får velkomstdrink & snacks, samt hele vores forårsmenu dvs. 5 retters menu inklusiv vinmenu.

Pris 1395,-

Book bord allerede nu her

Læs mere om hotellet på vores hjemmeside book her


Hvidsten Kro – Mariagervej 450 – 8981 Spenstrup – Telf. 86477022

Velkommen
Hvidsten Kro er en gammel, kongelig priviligeret kro, der blev bygget i 1634 og er en af landets ældste kroer. Den har været i familiens eje siden 1884 og vi er i dag 4. generation, der driver kroen videre. Kom og oplev den historiske og hyggelige atmosfære i og omkring kroen. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en frokost, jeres næste selskab eller måske lidt kaffe og kage en søndag.
Med venlig hilsen

Læs mere om Hvidsten kro her og book her


Norsminde Kro – Gl. Krovej 2 – 8300 Odder – Telf. 86932444

Om Norsminde Kro

HISTORIEN OM KROEN OG NORSMINDE

Kysing og Norsminde ligger naturskønt ved å, hav og fjord. Området værdsættes derfor ikke blot af lokalbefolkningen, men også af et stort antal lystsejlere, badegæster, sommerhusbeboere og turister.

Allerede i ældre stenalder fandt folk hertil. Næppe på grund af den idylliske natur, men fordi det afvekslende landskab, der dengang også omfattede tætte skovområder, tiltrak et rigt dyreliv.

Såvel fra bronze-, jernalder som vikingetid er der fundet spor af menneskelige aktiviteter i området.

Stednavnet Norsminde betyder simpelthen “fjordens munding”, idet en indfjord med en smal indsejling som Kysing Fjord, kaldes et “nor”.

Stednavnet Kysing er sammensat af to dele. Forstavelsen af det oldnordiske “Kjos” = dal og endelsen “-ing”, der betyder eng- eller mosedrag. Altså “dal-engene” eller “de lavtliggende enge”.

Læs mere, og se vores underholdnings program


Limfjordens Hus – Odden 17 – 7870 Gløngøre – Telf. 97731001

 

VELKOMMEN TIL LIMFJORDENS HUS

På den yderste pynt i den charmerende gamle fiskerby Glyngøre finder du Limfjordens Hus. Her har man udsigt direkte mod Mors, Sallingsundbroen og Limfjordens vande. På Limfjordens Hus går vi op i kvalitet og velvære. Vores mål er at være det bedste spisehus i Nordvestjylland.

Vi elsker vores lokale natur og sætter en dyd i at bruge den såvel som værne om den. Derfor vil du på vores tallerkener finde mange ting, der er høstet, fanget eller dyrket lige uden for vores dør. Vi samarbejder med en lang række lokale producenter. Fælles for os alle, er at kvaliteten er i top.

Vi glæder os til at tage imod jer.

Læs meget mere her om Limfjordens Hus