BOogSPIS.dk

Find det helt rigtige hotel eller restaurant..

Velkommen til Aarhus

Brande | Ebeltoft | Grenaa | Herning | Holstebro | Lemvig | Randers | Ringkøbing | SamsøSilkeborg | Skanderborg | Skive | Skjern | Struer | Viborg | Aarhus


                    Velkommen til Aarhus


Restaurant Substans – Frederiksgade 74 – 8000 Aarhus C – Telf. 86230401 – Michelin stjerne * 2019 

 

Vores menu består af flere serveringer, små og store – søde og salte. Alle serveringer er sammensat af sæsonens bedste, økologiske råvarer – med håndværk og velsmag for øje.
Vi har naturligvis udtænkt en vinmenu til maden. Men du er også meget velkommen til blot at få et enkelt glas eller to i løbet af aftenen. Og bobler, selvfølgelig.
Men vær ikke bange for at spørge os til råds. Det er jo trods alt bare mad og vin.

Vores hjemmeside


Velkommen til Hotel Ritz i Aarhus – Banegårdspladsen 12 – 8000 Århus C – Telf. 86134444

Hotel Ritz Aarhus står flot renoveret med respekt for den historiske arkitektoniske bygning fra 1932 og med den oprindelige Ritz-charme bevaret. Hotellet er et lyst og stilfuldt Boutique hotel i moderne art deco stil. Nye værelser og badeværelser med interiør i lyse farver, glas og flotte stilrene møbler. Vi glæder os til at byde vores stamgæster og nye gæster velkommen på det Hotel Ritz Aarhus.

Læs mere og bestil her


          Hotel Royal – Storetorv 4 – 8000 Aarhus C – Telf. 86120011

På hotel Royal har vi ikke bare værelser – Vi har oplevelser.

Besøg også Casino Royal…..

Læs mere på vores hjemmeside


Radisson Hotel –  Margrethepladsen 1- 8000 Aarhus C – Telf. 86128665

 

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus er et 4 stjernet hotel med 5 stjernet konference faciliteter. Sammen med Scandinavian Congress Center danner hotellet rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre med plads til 4.200 personer. Vores 234 værelser har alle bad, telefon, kabel-TV og filmkanal, aircondition, minibar, buksepresse og hårtørrer. Hotellets restauranter, Scenario og la Pyramide, byder på internationalt cuisine i afslappede omgivelser. Gratis internetadgang fra alle værelserne.

Vores hjemmeside


Velkommen til Restaurant Varna palæet i Aarhus Ørneredevej 3, 8000 Aarhus C Telf. 86140400

Restaurant Varna
En bid af byens bedste udsigt
Restaurant Varna er en klassisk restaurant i byens gamle hæderskronede palævilla på kanten af Aarhus-bugten.
Her byder vi tre aftener om ugen på klassisk kogekunst, udsøgte vine og personlig betjening i atmosfærefyldte omgivelser.

Restauranten er åben fra onsdag til fredag, og recepten er simpel. Det handler om det gode måltid i smukke omgivelser. Vores gæster skal have det godt og føle sig godt tilpas. Det handler om kvalitet, respekt og omtanke for både gæst og råvare. Kort sagt om kulinariske oplevelser, der smager af noget, det er vores ambition.

Læs mere på vores hjemmeside


Morten Sandvej & Lars Eiskjær byder alle velkommen til Restaurant ET  Åboulevarden 7, Aarhus C- Telf. 86138800

Vores mad
Kan du fristes med nyfortolkninger af det bedste fra de danske og franske maddyder, eller er det det traditionelle køkken der trækker? Vores menukort indeholder noget for enhver smag.
Se vores menukort
Events
Vi er meget mere end “bare” á la carte, god vin og bistrostemning. Kom til et af vores arrangementer og få en på opleveren!
Se kommende events 
Læs mere på vores hjemmeside


Restaurant Langhoff & Juul i Aarhus…

Guldsmedgade 30, 8000 Aarhus-Telf. 30300018

 

Vores menukort

Tankerne bag menuen har været at tilpasse os hverdagens forskellige behov samt rumme dens alsidighed. Vi ved, at lyst, adfærd og humør er afgørende for vores gastronomiske valg, og derfor skal der selvfølgelig være en ret til en hver anledning.

Med udgangspunkt heri har vi kreeret et menukort som rummer smagsoplevelser, der tilpasser sig de forskellige situationer vi i ugens løb befinder os i.

Vores hjemmeside


Velkommen til Hotel Oasia i Aarhus….

Kriegersvej 27 – 8000 Aarhus C – Telf. 87323715

Velkommen til Hotel Oasia Aarhus i hjertet af byen
Skal du besøge Aarhus eller Østjylland i forbindelse med arbejde eller ferie, er Hotel Oasia i Aarhus City det naturlige valg for din eller jeres overnatning. Vi byder også på forskellige ferieophold såsom weekendophold og miniferie-tilbud.

Kvalitet og service er omdrejningspunktet på Hotel Oasia i Aarhus’ bankende hjerte. Her kan du læne dig tilbage, lade dig forkæle af personalet og nyde den elegante og diskrete luksus. Ved morgenbordet kan du glæde dig til stortset økologisk morgenbuffet med både kolde og varme retter. Vi har nøje valgt vores morgenmadsprodukter for at give dig den bedst muligt oplevelse.

Læs mere om hotellet her


Hotel Carmel i Aarhus – Nørre Alle 23 C – 8000 Aarhus C – Telf. 27600000

Velkommen til hotel Carmel, det nye kulturhotel i hjertet af Aarhus, hvor overnatning, mad, vin og kultur mødes.

Læs mere på vores hjemmeside


 

 


 


Restaurant Anker – Fiskerivej 12 – 8000 Aarhus C – Telf. 89807898

 

Vi ruller ikke med øjnene, hvis du vil dele en hovedret eller udtaler vinen forkert. Når det er sagt, er vi også et sted, hvor du kan sige hummer uden at skamme dig. Vi er det mindst franske, franske brasserie i Danmark, og vi er nok mest for livsnydere, som går mere op i madoplevelsen, end at blive set – så lad bare den lyserøde polo blive hjemme. Livet er for kort til god mad i dårligt selskab.

 

Vi hedder Anker, og vi ligger på Nordhavnen. Hos os er konceptet fransk, men vi stritter ikke med lillefingeren, ruller ikke med øjnene, hvis du udtaler vinen forkert eller blot kommer for at dele en hovedret med en ven. Vi tager nemlig ikke os selv så alvorligt, at andre holder op med det. Maden lader vi tale for sig selv. Menukortet vil bestå af blandt andet store bøffer, snegle, foie gras og masser af fisk og skaldyr. Så bare rolig, du kommer ikke til at gå forgæves, hvis du er ude efter en god spiseoplevelse.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Dypång – Balticagade 12,D – 8000 Aarhus C – Telf. 26747300

 

FIRMAFEST

DE STØRSTE ØJEBLIKKE

Sæt nye standarder for den årlige personalefest, jubilæum eller julefrokost.

Vi iscenesætter og tilrettelægger en fest, der kommer til at indfri jeres forventninger og lidt til.

Fra ti til flere tusinde. Antallet af deltagere er ingen begrænsning. Vi har erfaringer med eksklusive arrangementer, hvor der kælet for hver eneste detalje, og vi kan håndtere mega-eventen, der mest af alt minder om en festival.

Vi sammensætter det dypång-crew, der passer til jeres arrangement – så I får præcis den opmærksomhed, I forventer.

Læs mere om dette spændende sted her