BOogSPIS.dk

Find det helt rigtige hotel eller restaurant..

Velkommen til Aarhus

Brande | Ebeltoft | Grenaa | Herning | Holstebro | Lemvig | Randers | Ringkøbing | SamsøSilkeborg | Skanderborg | Skive | Skjern | Struer | Viborg | Aarhus


                    Velkommen til Aarhus

 


Velkommen til Hotel Atlantic * * * i Aarhus – Europa Plads – 8000 Århus C – Telf. 86131111

 

Kan du huske sidste gang, du boede på et hotel?

Var morgenmadsudvalget lidt grimt? Sengen for hård? Synes receptionisten at have en dårlig dag? Var udsigten fra dit værelse en kedelig væg? Og WiFi er det for langsomt?

Du vil bestemt ikke have den oplevelse igen, så forestil dig dette i stedet:

Træt efter en hård dag. En arbejdsdag, der startede vanvittigt tidligt, masser af møder, hundredvis af e -mails. Eller efter en dag med besøg ikke kun Den Gamle By og Salling Rooftop, men også ARoS og Moesgaard Museum – efter at have gået uendeligt op og ned af kanalen.

Endelig ser du bygningen – nede ved vandet. Glasdørene åbner for dig og beder dig om at komme ind, duften af ​​kaffe rammer dine næsebor, dine ører kærtegnes af en dejlig lille melodi, der spiller over højttalerne, receptionisten smiler varmt bagved receptionen og hele lobbyen oser af charme.

Du befinder dig på Hotel Atlantic.

Læs mere og bestil her


 Hotel Royal * * * * – Storetorv 4 – 8000 Aarhus C – Telf. 86120011

BYENS ÆLDSTE HOTEL

Med den majestætiske domkirke til den ene side, det pulserende caféliv langs åen til den anden, det charmerende latinerkvarter i ryggen og den travle havn forude kan man ikke forlange bedre beliggenhed end hos Hotel Royal. Fra den centrale adresse på Domkirketorvet midt i Aarhus har Hotel Royal overværet verden forandre sig gennem mere end 177 år.

Besøg også Casino Royal…..

Læs mere på vores hjemmeside


Radisson Hotel * * * * –  Margrethepladsen 1- 8000 Aarhus C – Telf. 86128665

 

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus er et 4 stjernet hotel med 5 stjernet konference faciliteter. Sammen med Scandinavian Congress Center danner hotellet rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre med plads til 4.200 personer. Vores 234 værelser har alle bad, telefon, kabel-TV og filmkanal, aircondition, minibar, buksepresse og hårtørrer. Hotellets restauranter, Scenario og la Pyramide, byder på internationalt cuisine i afslappede omgivelser. Gratis internetadgang fra alle værelserne.

Book direkte på vores hjemmeside


Velkommen til Restaurant Varna palæet i Aarhus Ørneredevej 3, 8000 Aarhus C Telf. 86140400

Restaurant Varna
En bid af byens bedste udsigt
Restaurant Varna er en klassisk restaurant i byens gamle hæderskronede palævilla på kanten af Aarhus-bugten.
Her byder vi tre aftener om ugen på klassisk kogekunst, udsøgte vine og personlig betjening i atmosfærefyldte omgivelser.

Restauranten er åben fra onsdag til fredag, og recepten er simpel. Det handler om det gode måltid i smukke omgivelser. Vores gæster skal have det godt og føle sig godt tilpas. Det handler om kvalitet, respekt og omtanke for både gæst og råvare. Kort sagt om kulinariske oplevelser, der smager af noget, det er vores ambition.

Læs mere på vores hjemmeside


Morten Sandvej & Lars Eiskjær byder alle velkommen til Restaurant ET  Åboulevarden 7, Aarhus C- Telf. 86138800

Vores mad
Kan du fristes med nyfortolkninger af det bedste fra de danske og franske maddyder, eller er det det traditionelle køkken der trækker? Vores menukort indeholder noget for enhver smag.
Se vores menukort
Events
Vi er meget mere end “bare” á la carte, god vin og bistrostemning. Kom til et af vores arrangementer og få en på opleveren!
Se kommende events 
Læs mere på vores hjemmeside


Restaurant Langhoff & Juul i Aarhus…

Guldsmedgade 30, 8000 Aarhus-Telf. 30300018

Vores menukort

Tankerne bag menuen har været at tilpasse os hverdagens forskellige behov samt rumme dens alsidighed. Vi ved, at lyst, adfærd og humør er afgørende for vores gastronomiske valg, og derfor skal der selvfølgelig være en ret til en hver anledning.

Med udgangspunkt heri har vi kreeret et menukort som rummer smagsoplevelser, der tilpasser sig de forskellige situationer vi i ugens løb befinder os i.

Vores hjemmeside


Velkommen til Hotel Oasia * * * i Aarhus….

Kriegersvej 27 – 8000 Aarhus C – Telf. 87323715

Velkommen til Hotel Oasia Aarhus i hjertet af byen
Skal du besøge Aarhus eller Østjylland i forbindelse med arbejde eller ferie, er Hotel Oasia i Aarhus City det naturlige valg for din eller jeres overnatning. Vi byder også på forskellige ferieophold såsom weekendophold og miniferie-tilbud.

Kvalitet og service er omdrejningspunktet på Hotel Oasia i Aarhus’ bankende hjerte. Her kan du læne dig tilbage, lade dig forkæle af personalet og nyde den elegante og diskrete luksus. Ved morgenbordet kan du glæde dig til stortset økologisk morgenbuffet med både kolde og varme retter. Vi har nøje valgt vores morgenmadsprodukter for at give dig den bedst muligt oplevelse.

Læs mere om hotellet her


 Sofs Boutique Hotel * * * – Guldsmedgade 40 – 8000 Aarhus – Telf. 86134550

 

Om os

SOFS er et lille boutique-hotel i hjertet af et af Aarhus´ ældste områder – det ikoniske og hippe Latinerkvarter.

I denne del af Aarhus er der en helt unik stemning og charme – et kvarter, hvor pulsen kan mærkes.

Latinerkvarteret, er med sine krogede, brostensbelagte gader, elegante butikker i gamle, skæve byhuse, hyggelige cafeer, designforretninger og små gallerier, et hyggeligt sted at overnatte. 

På en varm sommerdag får hele området en sydlandsk stemning, med gæster, der sidder udenfor ved de forskellige restauranter og caféer. 

Med det pulserende byliv lige udenfor døren er SOFS en perfekt base til at udforske alt, hvad Aarhus har at byde på.

I det øjeblik man træder ind på SOFS, mærker man de gode vibes og den hjemlige, afslappede atmosfære, der er på dette skønne hotel. 

Læs meget mere og book her

 


Hotel Villa Provence * * * * – Fredens Torv 12 – 8000 Aarhus C – Telf. 86182400

OM VILLA PROVENCE

EN FRANSK OASE

Villa Provence er en lille atmosfærefyldt oase placeret i hjertet af Aarhus. Vores 35 værelser og 4 suiter er alle indrettet individuelt i provencalsk stil. Vi ønsker at give hotellets gæster en oplevelse udover det sædvanlige, hvorfor du oplever en udpræget personlig service og opmærksomhed, så du kan føle dig hjemme, når du er ude. 

Når du tjekker ind i vores hyggelige loungeområde, kan du nyde en varm espresso eller en kold pastis – en dejlig klassiker fra Frankrig.

Læs meget mere om hotellet


Restaurant Anker – Fiskerivej 12 – 8000 Aarhus C – Telf. 89807898

 

Vi ruller ikke med øjnene, hvis du vil dele en hovedret eller udtaler vinen forkert. Når det er sagt, er vi også et sted, hvor du kan sige hummer uden at skamme dig. Vi er det mindst franske, franske brasserie i Danmark, og vi er nok mest for livsnydere, som går mere op i madoplevelsen, end at blive set – så lad bare den lyserøde polo blive hjemme. Livet er for kort til god mad i dårligt selskab.

 

Vi hedder Anker, og vi ligger på Nordhavnen. Hos os er konceptet fransk, men vi stritter ikke med lillefingeren, ruller ikke med øjnene, hvis du udtaler vinen forkert eller blot kommer for at dele en hovedret med en ven. Vi tager nemlig ikke os selv så alvorligt, at andre holder op med det. Maden lader vi tale for sig selv. Menukortet vil bestå af blandt andet store bøffer, snegle, foie gras og masser af fisk og skaldyr. Så bare rolig, du kommer ikke til at gå forgæves, hvis du er ude efter en god spiseoplevelse.

Læs meget mere på vores hjemmeside