Velkommen til Samsø

Brande | Ebeltoft | Grenaa | Herning | Holstebro | Lemvig | Randers | Ringkøbing | SamsøSilkeborg | Skanderborg | Skive | Skjern | Struer | Viborg | Aarhus


Ballen Badehotel * * * – Aavej 21 – 8305 Samsø – telf. 86591799

Start dagen på Ballen Badehotel og oplev solopgangen over Ballen, lystbådehaven og stranden.En smuk start på dagen.
Vi byder på 32 værelser, fordelt på selve badehotellet og i én af de omkringliggende bygninger i kort afstand fra hotellet. Værelserne er smukt indrettede i lyse farver og med moderne faciliteter. Har du lyst til et ophold i en af vores ferielejligheder, tilbyder vi Ballen Strandpark og Holmsborg.
Brug dagen på at opleve vores skønne ø, oplev den mangfoldige natur, de charmerende landsbyer, gårdbutikker, gallerier og gode spisesteder.
Vi er gerne vært for dig med en sæsonmenu i hotellets Restaurant om aftenen eller blot lidt hygge i vores nye lounge/bar.

Læs meget mere på vores hjemmeside


 

Velkommen til vores familiehotel
Det skærgårdsrøde hotel ser frem til at invitere dig indenfor i en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor de musikalske og kulinariske oplevelser er vigtige ingredienser. Hotellet er ejet af familien Hanevold der selv varetager den daglige drift, nu med 3 generationer på lønningslisten, endda dobbelt op på 3 generation.
Man fornemmer straks at dette hotel sætter det personlige meget højt.
Kontakt os for at høre hvad vi kan tilbyde jer:-)

Indtil da er du meget velkommen til at stifte bekendtskab med det smilende og venlige hotel ved at klikke dig rundt på disse sider
God fornøjelse – måske ses vi på Brundby Hotel, som er åben både sommer og vinter.
Hotellet har i 2010 købt “Det gamle bageri”, som er 5 luksus værelser beliggende 25 meter fra hotellet. Huset og værelserne er nybyggede i 2008 . Der er endvidere stort fællesrum som kan bruges til mødelokale, festligt samvær m.m.
Det gamle bageri råder over en hyggelig gårdhave med havemøbler og tilbehør.
“Det gamle bageri” har bla. den turkise tagsuite med spabad.

Klik her og se vores program .

Brundby Hotel – 8305 Samsø – Telf. 86590011


Flinchs Hotel – Langgade 23 – 8305 Samsø – Telf. 86591722

Hotellet
Et hyggeligt byhotel midt i Samsøs hovedstad Tranebjerg. Med sin centrale beliggenhed er et ophold på Flinchs Hotel det ideelle udgangspunkt for udflugter på Samsø. Der er kort afstand til dejlig badestrand i Sælvig Bugten, det hyggelige havnemiljø i Ballen eller til en af Danmarks smukkeste golfbaner.

Restauranten
Restaurant Flinchs’ køkken serverer både traditionelle retter, men også andre spændende menuer, som tilberedes med udgangspunkt i de mange friske råvarer Samsø har at byde på. Kokken sætter sit eget præg og bestræber sig på ved nytænkning, at mikse det traditionelle med det mere moderne køkken.

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Ilse Made på Læsø – Telf. 86591659

Historien om Ilse Made kilden
En lille tur på 700 meter fra Ilse Made Hotel er Det at, man finder den helligkilde, som hotellet har fået navn efter. Ilse made er nemlig en af Danmarks omkring 700 helligkilder. I bronzealderen lå havet længere væk, og helligkilden fungerede som brønd. Man kan i dag se det øverste af en 3.000 år gammel, hul og lodretstående egetræsstamme, der er boret ned i sandet, hvor kilden befinder sig. Nutidens helligkilde og havet dog stort set gået i et, så vandet derfra er salt, men på Valborgaften, den 30. april siges det at være ferskt. Navnet har kilden fået efter en druknet ung kvinde, Ilse, der skyllede i land på stedet. Made betyder slet og ret vådområde. Sagnet fortæller, at ikke fire heste kunne slæbe liget til hverken Tranebjerg eller Kolby, men til Onsbjerg gik det nemt. Derfor hænger der i Onsbjerg Kirke også det gyldne kors, som er fundet på stedet.

Læs mere om hotellet


Vadstrup 1771 – Vadstrup 4 – Samsø – Telf. 86591771

Vadstrup 1771 er et familiedrevet hotel beliggende midt på Samsø, smukt og uforstyrret mellem herregårdsmarker og øens fine natur. Sommer hotellet tilbyder ferie og weekendophold, miniferie samt mødeophold for grupper og virksomheder.
“Et lille stykke væk fra hverdagen”

Læs meget mere om Vadstrup1771 her