Velkommen til Samsø

Brande | Ebeltoft | Grenaa | Herning | Holstebro | Lemvig | Randers | Ringkøbing | SamsøSilkeborg | Skanderborg | Skive | Skjern | Struer | Viborg | Aarhus


Ballen Badehotel * * * – Aavej 21 – 8305 Samsø – telf. 86591799

Start dagen på Ballen Badehotel og oplev solopgangen over Ballen, lystbådehaven og stranden.En smuk start på dagen.
Vi byder på 32 værelser, fordelt på selve badehotellet og i én af de omkringliggende bygninger i kort afstand fra hotellet. Værelserne er smukt indrettede i lyse farver og med moderne faciliteter. Har du lyst til et ophold i en af vores ferielejligheder, tilbyder vi Ballen Strandpark og Holmsborg.
Brug dagen på at opleve vores skønne ø, oplev den mangfoldige natur, de charmerende landsbyer, gårdbutikker, gallerier og gode spisesteder.
Vi er gerne vært for dig med en sæsonmenu i hotellets Restaurant om aftenen eller blot lidt hygge i vores nye lounge/bar.

Læs meget mere på vores hjemmeside


 

Velkommen til vores familiehotel
Det skærgårdsrøde hotel ser frem til at invitere dig indenfor i en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor de musikalske og kulinariske oplevelser er vigtige ingredienser. Hotellet er ejet af familien Hanevold der selv varetager den daglige drift, nu med 3 generationer på lønningslisten, endda dobbelt op på 3 generation.
Man fornemmer straks at dette hotel sætter det personlige meget højt.
Kontakt os for at høre hvad vi kan tilbyde jer:-)

Indtil da er du meget velkommen til at stifte bekendtskab med det smilende og venlige hotel ved at klikke dig rundt på disse sider
God fornøjelse – måske ses vi på Brundby Hotel, som er åben både sommer og vinter.
Hotellet har i 2010 købt “Det gamle bageri”, som er 5 luksus værelser beliggende 25 meter fra hotellet. Huset og værelserne er nybyggede i 2008 . Der er endvidere stort fællesrum som kan bruges til mødelokale, festligt samvær m.m.
Det gamle bageri råder over en hyggelig gårdhave med havemøbler og tilbehør.
“Det gamle bageri” har bla. den turkise tagsuite med spabad.

Klik her og se vores program .

Brundby Hotel – 8305 Samsø – Telf. 86590011


Restaurant Nordby 13 – Nordby Hovedgade 13 – 8305 Samsø

 

På vores restaurant Nordby 13 skærer vi det overflødige væk og serverer enkel brasseriemad med rod i det klassiske franske og danske krokøkken.

Vi gør, hvad vi kan for at bruge lokale samsiske råvarer. Både fordi vi arbejder med udgangspunkt i det norske koncept ”kortrejst mad”, men også fordi Samsøs råvarer er i en klasse for sig. Lige fra de første asparges, over sommerens solmodne jordbær og kartofler, til efterårets grønkål og græskar, går vi efter at servere noget af det bedste fra Samsø.

God mad og god vin går hånd i hånd. Hos Nordby 13 har vi derfor et enkelt og veltilpasset vinkort med fokus på at skabe harmoniske og velsmagende oplevelser.

Vi glæder os til at se jer!

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Samsø Badehotel – Telf. 86591659

Historien om Ilse Made kilden
En lille tur på 700 meter fra Ilse Made Hotel er Det at, man finder den helligkilde, som hotellet har fået navn efter. Ilse made er nemlig en af Danmarks omkring 700 helligkilder. I bronzealderen lå havet længere væk, og helligkilden fungerede som brønd. Man kan i dag se det øverste af en 3.000 år gammel, hul og lodretstående egetræsstamme, der er boret ned i sandet, hvor kilden befinder sig. Nutidens helligkilde og havet dog stort set gået i et, så vandet derfra er salt, men på Valborgaften, den 30. april siges det at være ferskt. Navnet har kilden fået efter en druknet ung kvinde, Ilse, der skyllede i land på stedet. Made betyder slet og ret vådområde. Sagnet fortæller, at ikke fire heste kunne slæbe liget til hverken Tranebjerg eller Kolby, men til Onsbjerg gik det nemt. Derfor hænger der i Onsbjerg Kirke også det gyldne kors, som er fundet på stedet.

Læs mere om hotellet


Vadstrup 1771 – Vadstrup 4 – Samsø – Telf. 86591771

Vadstrup 1771 er et familiedrevet hotel beliggende midt på Samsø, smukt og uforstyrret mellem herregårdsmarker og øens fine natur. Sommer hotellet tilbyder ferie og weekendophold, miniferie samt mødeophold for grupper og virksomheder.
“Et lille stykke væk fra hverdagen”

Læs meget mere om Vadstrup1771 her


Hotel Strandlyst – Strandvejen 12 – 8305 Samsø – Telf. 21272540

Om Strandlyst

Strandlyst Hotel er et lille eksklusivt badehotel på Samsø. Hotellet ligger i skønne, grønne omgivelser tæt på den populære havneby Ballen og kun et stenkast fra stranden.

Historien om Strandlyst tager sin begyndelsen allerede i 1800-tallet. I begyndelsen husede hotellet både feriegæster fra fastlandet og overnattende fiskere, som trætte og vejrbidte søgte ly og varme for natten efter de lange dage på havet.

I dag tilbyder vi et lille, luksuriøst hotel, hvor vores gæster får rig mulighed for at trække sig tilbage fra hverdagens stress og nyde den ro, Samsø har at byde på.

Læs mere om hotellet


Hotel Samsø Perlen – Sælvig 48 – Sælvig – Telf. 86592500

Velkommen til Samsø Perlen

Perlen er velegnet til fester, møder, overnatninger, miniferie, ferie, golfophold, gourmet ophold og slap a’ weekend. Samsø Perlen har egen restaurant med terrasse og bar. Den nærmeste strand ligger 25 m derfra. Der tilbydes gratis WiFi.
Omgivelserne byder på mange forskellige aktiviteter, herunder cykling og lystfiskeri. Samsø Golfklub ligger 7,5 km derfra. Sælvig færgehavn ligger 25 m fra Samsø Perlen.

Mere info her