Silkeborg

Brande | Ebeltoft | Grenaa | Herning | Holstebro | Lemvig | Randers | Ringkøbing | SamsøSilkeborg | Skanderborg | Skive | Skjern | Struer | Viborg | Aarhus


                        Velkommen til Silkeborg…..


Besøg Smukke Silkeborg

Silkeborg er Danmarks Outdoor hovedstad med helt unikke muligheder for alt det aktive i de smukkeste omgivelser og med de bedste faciliteter for vandring, sejlads, golf, mountainbikes, gravelbikes og cykling i det hele taget. Og ja så også bare at nyde udsigter, sø-bade og en tur med Hjejlen.

Hvem er vi?

Radisson Blu Hotel Papirfabrikken er en franchise-del af Radisson-kæden. Hotellet er ejet af Silkeborg IF Invest, der også står bag fodboldklubben SIF og det nye, flotte stadion Jysk Park. Derfor får du god Radisson-service både på Papirfabrikken, og hvis du holder møder eller fest på Jysk Park.

Radisson Blu * * * * – Papirfabrikken 12 – 8600 Silkeborg – Telf. 88822222

Læs meget om hotellet på vores hjemmeside


Velkommen til Hotel Dania *** i Silkeborg

Torvet 5 – 8600 Silkeborg – Telf. 86820111

En oplevelse til forskel…
Hotel Dania og Silkeborg hører uløseligt sammen.
Siden 1848 har Hotel Dania ligget på Torvet i Silkeborg. Hotellet er kendt for sin klassiske elegance og moderne komfort.
Hvis væggene kunne tale, ville du høre historier om kendte danske og internationale forfattere, kunstnere, skuespillere og royale. Hotellet er også fortsat samlingspunkt for byens forretningsliv og aktiviteter.

Læs mere på vores hjemmeside


Et spændende spisested i Silkeborg….

I Nygade 31 i Silkeborgs ”Latinerkvarter” arbejdes der ud fra nogle helt fundamentale værdier: Håndværk, hygge og charmerende velsmag.

Resultatet er et fransk køkken med en stemning,der oser af kærlighed til årstidsbestemte retter,baseret på friske danske og gerne lokale råvarer – som smager af det jyske søhøjland…
Siden 1999 har Marc Noël holdt fast i sine sydfranske rødder med inspiration fra spanske aner og mange rejser til Sydeuropa.
Restauranten tilbyder både årstidsmenuer og à la carte alle ugens dage – undtagen søndag, mandag og tirsdag.
Restaurant Piaf – Nygade 31 – 8600 Silkeborg – Telf. 86811255.
Læs mere på vores hjemmeside


Gl. Skovridergaard – Marienlundsvej 36 – 8600 Silkeborg – Telf. 87225500

Om Gl. Skovridergaard

Gl. Skovridergaards historie går mange år tilbage. Hotellets ældste bygning er fra 1798, og stedet har gennem tiden været både skovridergaard, kongelig residens, kuranstalt og kursusejendom. I dag er Gl. Skovridergaard et moderne hotel og konferencecenter med 65 værelser og plads til 320 konferencegæster i vores største konferencesal.

Gæster på Gl. Skovridergaard fornemmer roen fra tiden som Kuranstalt, og alle vil opleve værtskab og gastronomi på højt plan, uanset formålet med besøget. Flertallet af gæster besøger os i forbindelse med vores tre hovedaktiviteter: Møde & konference, Hotel & ophold samt Restaurant & fest.

Læs mere på vores hjemmeside


AAlekroen – Julsøvænget 5 – 8600 Silkeborg – Telf.86846033

Kom forbi Aalekroen. Vi ligger ned til Gudenåen lige midt i naturen. Torsdags tilbud se menuerne under aktuelt. Påske menu, se under aktuelt. Bestil gerne bord. 86846033. Velkommen til Aalekroen.

Læs mere på vores hjemmeside


Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter – Vejlsøvej 51 – 8600 Silkeborg – Telf. 89212121 – Overnatning i Silkeborg


Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter har 49 velindrettede værelser, som er fordelt i fire bygninger. 18 værelser er placeret i hovedbygningen, mens de resterende 31 værelser er i tre andre bygninger i området – alle i umiddelbar nærhed af hovedbygning og restaurant.
Naturen er i sig selv en stor oplevelse og ligger lige udenfor døren på Vejlsøhus.
Der er masser af gå- og løbestiger i skovene og rundt om søerne. Du kan låne et kort i receptionen, og foretrækker du at cykle, er der også mulighed for at leje MTB på Vejlsøhus, spørg blot i receptionen. 

Læs meget mere på vores hjemmeside