Velkommen til Skanderborg

Brande | Ebeltoft | Grenaa | Herning | Holstebro | Lemvig | Randers | Ringkøbing | SamsøSilkeborg | Skanderborg | Skive | Skjern | StruerViborg | Aarhus


Velkommen til Hotel Skanderborghus……

Dyrehaven 3, 8660 Skanderborg Telf. 86520955

 

Hotel Skanderborghus stod færdigt og blev indviet i 1961.
Arkitekten var Kaj Jensen og ejeren var Jørgen Glud, der allerede ejede en række andre hoteller.
Hotellet havde 26 dobbeltværelser og 17 enkeltværelser og blev opført på den smalle passage midt mellem Skanderborg Sø og Lillesø – lige i kanten af bøgeskoven.
Jørgen Glud drev hotellet indtil han gik bort i 1970, hvorefter det blev købt af Willy “Derby” Johansen. Det var Willy “Derby” Johansens filosofi, at hotellet skulle gennemgå en fornyelse hvert 6. år og han hyrede derfor Verner Panton til at indrette hotellet i 1974.
Den dag i dag står mange af Verner Pantons møbler stadig på Hotel Skanderborghus.
henvisning til jeres hjemmeside.

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Restaurant Vestermølle

Oddervej 80 – 8660 Skanderborg – Telf. 86522000

 

Gode oplevelser i unikke omgivelser…

Hver dag i ugen, på nær mandag og tirsdag, kan du komme til frokost på Restaurant Vestermølle. Maden henter sin inspiration i det nordiske køkken, hvor årstidens friske råvarer er omdrejningspunktet. Med deres stringente og alligevel farvestrålende udseende, mødes I af retter, der både appellerer til øjet og ganen.

Læs meget mere om Vestermølle her


Nørre Vissing Kro – Låsbyvej 122 – 8660 Skanderborg – Telf. 86943716

Der var engang en smugkro ved vejgaflen i Nørre Vissing. Her kom de lokale i snak over en salt-sild, med et krus øl og en pæl brændevin. I 1801 flyttede kroen, så rejsende nu kunne overnatte og få opstaldet hesten i laden. Det blev en Kongelig Privilegeret Kro, og et nyt eventyr tog sin begyndelse.

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.

Der fornemmes hjerterum, når døren åbnes til den lille reception, og man mærker, at her sætter værten Morten Mygind en ære i at skabe stemning og atmosfære for deres gæster. Kroen er indrettet personligt og utraditionelt med sans for detaljerne, og interiøret fremhæves af husets egen blomsterdekoratør, der arrangerer et væld af spændende dekorationer med gyvel, bynke og andre naturmaterialer.

Den lyse havestue med de blå nuancer i kobolt og lavendel har udsigt til markerne, og fra pejsestuen kan man se kokkene arbejde i det åbne køkken, eller nyde den knitrende ild i pejsen om vinteren. De rå vægge i den grå-blå restaurant giver derimod en fornemmelse af sydeuropæisk elegance, det er denne smeltedigel kombineret med årstidens kreative kompositioner for øje og gane, der gør Nørre Vissing Kro til noget unikt.

Køkkenet er kroens omdrejningspunkt. Der benyttes kun de bedste råvarer i køkkenet, og fra egnen omkring kroen leveres sandart, gedde og aborre fra søerne og svampe, snegle og vildt fra skovene. Det er muligt at nyde køkkenets anretninger i restauranten eller som catering til din fest.
Den hyggelige vinkælder byder på et væld af vine fra hele verden, hvilket er med til at gøre det til en totaloplevelse at gæste kroen.

Læs meget mere på kroens hjemmeside


Sophiendal Slotshotel – Låsbyvej 82 – 8660 Skanderborg – Telf. 86944788

Historie

1000 års historie gør ejendommen til landets ældste virksomhed. De danske konger i England ønskede at styrke kristendommen i fædrelandet og sendte engelske munke ind i centrum af Jylland for at grundlægge et kloster. Rejsen fulgte Gudenåen til Veng, hvor munkene ikke kunne sejle længere. . .

Læs mere om dette skønne slotshotel


Skanderborg Park * * * * – Skovsvinget 10 – 8660 Skanderborg – Telf. 89933310

Om Skanderborg Park

Skanderborg Park Hotel & Konference er et fire-stjernet konferencehotel og en a la carte-restaurant, hvor vi gør alt hvad vi kan for at sikre, at det lækre og eksklusive går hånd i hånd med det ubesværede og uhøjtidelige. Vores mantra er gennemført lækkerhed og det skinner igennem både på rammerne og interiøret – og på den mad vi serverer – og måden vi serverer den på.
Skanderborg Park er stedet hvor du kan være helt sikker på at alting spiller perfekt uanset om det du som professionel skal holde konferencer, kurser eller møder. Eller om du som privat skal holde en af livets store fester, nyde et måltid mad med nogen du holder af – eller blot har brug for en overnatning, når du er på farten.

Læs om alle muligheder på Skanderborg Park.