Viborg

Brande | Ebeltoft | Grenaa | Herning | Holstebro | Lemvig | Randers | Ringkøbing | SamsøSilkeborg | Skanderborg | Skive | Skjern | Struer | Viborg | Aarhus


                             Velkommen til Viborg


Peak 12 Hotel * * * * – Tingvej 10 – 8800 Viborg – Telf. 88773400

OM PEAK 12 HOTEL

MODERNE OVERNATNING I HJERTET AF VIBORG

Peak 12 er hotellet du vælger, når du leder efter et eventyr. Det er både til dig, der er på ferie, forretningsrejse eller på jagt efter nye opdagelser indenfor natur, sport og kultur. Hotellet har sammenlagt 155 værelser med lækre faciliteter, moderne indretning og byens bedste udsigt. 

Peak 12 er bygget sammen med Tinghallen, og du har derfor mulighed for at kombinere musikalske- og kulturelle oplevelser med en dejlig overnatning på vores hotel. Vi samarbejder også med Det Glade Vanvid, der er placeret i forlængelse med hotellet. Dermed kan du kombinere madoplevelsen med en moderne overnatning på Peak 12. 

Læs meget mere om hotellet og book 


Velkommen til Palads Hotel * * * i Viborg…..

Palads Hotel Viborg er placeret midt i Viborgs hyggelige og charmerende centrum Viborgs gågade – Sct Mathias Gade – begynder lige ved hotellet – men man kan stadig køre direkte ind på alle vores 5 store parkeringspladser. Man parkerer ofte tæt på værelset.

Hotellet er delt i 6 bygninger indenfor ca 150 meter. Disse 6 bygninger er forskellige, med deraf også flere kategorier af værelser og suiter.

Reception og restauranten er beliggende i hovedbygningen.


Palads Hotel Viborgs golfpakker

Hos Palads Hotel Viborg har vi, i samarbejde med Golfklub Viborg, lavet tre golfpakker til dig der elsker at spille golf.  
Hvis du krydser den centralt beliggende Søndersø i Viborgs centrum, kommer du efter et par minutters kørsel til Viborg Golfklub – et 27 hullers golfanlæg med 3 sløjfer, der i løbet af året kombineres til henholdsvis ugens 18 hullers og 9 hullers golfbane.

Palads hotel, Sct. Mathias Gade 5, 8800 Viborg, Telf. 86624046

Vores hjemmeside med alle nyheder


Spændende Restaurant i Viborg…..

Klik ind på vores hjemmeside og læs om den spændende Restaurant, og se vores menukort.

Brygger Bauers Grotter – Sankt Mathias Gade 6 – 8800 Viborg – Telf. 86603040

Klik ind på vores hjemmeside


Hotel Egeskoven i Viborg…..

Egeskovvej 26 – 8800 Viborg – Telf. 61546950

Oplev den idylliske stemning på Hotel Egeskoven
I december 2018 slog vi dørene op til det nye Hotel Egeskoven, og vi glæder os til at vise stedet frem. Hjemmesiden her vil løbende blive opdateret, men hvis du har spørgsmål, så ring eller skriv endelig til os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!
Pia Kjærsgaard og Per Gamborg

Læs meget mere på vores hjemmeside


Den gyldne okse i Viborg centrum…….

St. Sct. Peder Stræde 11 – 8800 Viborg Telf. 86622744

Historien
Vi byder Dem velkommen til denne hyggelige og atmosfærefyldte restaurant indenfor disse helt unikke rammer i et af Viborgs ældste huse.
Huset er over fire hundrede år gammelt, og har igennem de sidste to hundrede år ført en temmelig omskiftelig tilværelse.

Klik ind på vores hjemmeside


Velkommen hos Restaurant ROD – Din lokale Restaurant i Viborg
Vi byder varmt velkommen indenfor hos Restaurant ROD ApS, som er en nordisk-inspireret restaurant, der byder på lækker mad og vin. Her bestræber vi os på at skabe et behageligt og hyggeligt rum for vores gæster og dermed på at blive byens bedste restaurant. Vores restaurant er beliggende i hjertet af Viborg – kun 20 skridt fra Nytorv og 20 skridt fra Hjultorvet der er centrum for en masse arrangementer. Her ligger vores restaurant, hvor vi lægger meget vægt på at skabe en god helhedsoplevelse for gæsterne. Måden, hvorpå vi opnår dette, er at vi altid tager os godt af vores gæster i restauranten, og derudover serverer vi lækre retter af højt gastronomisk niveau. I køkkenet er vi 3 faglærte kokke, og derudover er vi 2 elever på gulvet, 2 faglærte tjener og en masser søde hjælpende piger i restauranten.

Klik ind på vores hjemmeside


Restauranten ved Hjarbæk fjord golfcenter

Stavildvej 2 A – 8832 Skals – Telf. 86696288

Her i Hjarbæk Fjord Golfcenter i Skals kan vi mere end at spille golf. Vi har vores helt egen golfrestaurant, som er særdeles velbesøgt af gæster fra Midtjylland, Jylland og hele Danmark.
​Hele vores golfcenter er gennemtænkt og gennemført, hvorfor vi naturligvis også har en indbydende golfrestaurant, hvor du kan få en kulinarisk oplevelse. I vores hyggelige a la carte-restaurant kan du nyde et dejligt måltid efter en runde golf, som en del af din pension under et ophold, eller hvis du bare har lyst til at spise ude med familie eller venner en aften.

Læs meget mere om restauranten her