Velkommen til Nordjylland

Velkommen til Nordjylland. Du kan vælge en by nedenfor eller se øvrige tilbud i regionen længere nede på denne side

Frederikshavn | Hjørring | LæsøNykøbing M | Nørresundby | Skagen | Sæby | Thisted | Aalborg

 


Hotel Møllehuset – Visborggaard Alle 8 – 9560 Hadsund – Telf. 40447913

OM MØLLEHUSET

Møllehuset er beliggende direkte ved renæssance slottet Visborggaard og kun 10 meter fra voldgraven, som omkranser slottet. Hotel Møllehuset, der er fredet, ligger 4 km Øst for Hadsund, og 12 min. kørsel fra turistbyen Øster Hurup. Møllehuset ligger meget natursmukt og I har rig mulighed for at nyde stilheden. Visborggaard Slot og Park er den eneste fredet renæssance park i Danmark og som vores gæster er I velkommen til at gå en tur i parken. Christian den X`s hvide hest ligger begravet her og I kan besøge gravstenen.

Læs mere om Møllehuset


Velkommen til Hotel Postgaarden i Mariager……

Hold fest midt i Rosernes By, ​Mariager
Velkommen til Hotel Postgaarden Mariager
Hos Hotel Postgaarden giver vi mulighed for overnatning og fantastisk mad midt i den smukke købstad Mariager. Vi har forskellige værelser, kan stå for både konferencer og fester og har desuden også egen, lækker restaurant, som serverer traditionel, dansk mad i mange former. Både hotel og restaurant er opbygget med respekt for gammel historie i bindingsværkshuse, og på trods af at gammel stil er i fokus, tilbyder vi masser af nye og moderne faciliteter og oplevelser.

Vores hjemmeside

Hotel Postgaarden – Torvet 6 – 9550 Mariager – Telf. 98541012.


Hotel Amerika – Amerikavej 48 – 9500 Hobro – Telf. 98544200

 

Besøg Hotel Amerika midt inde i skoven

At besøge Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro og skønhed. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Skoven er smuk på alle årstider, med måske særligt i foråret, når anemoner lyser op under bøgens lysegrønne løv og igen, når efterårsfarverne flammer på skrænterne ned mod Danmarks smukkeste fjord. Uanset årstiden er naturoplevelsen altid intens på den smalle vej gennem skoven.

Læs mere på vores hjemmeside


Færgekroen i Hadsund – Færgevej 1 – 9560 Hadsund – Telf. 98571301

Overnatning på Færgekroen i Hadsund

Hotel Syd og Færgekroen, Hadsund Syd, er stedet, enten det drejer sig om et afslappet ferieophold, en forlænget weekend, et møde eller en mini-konference.

Hotellet ligger på sydsiden af Mariager Fjord, ved den skønne vej langs fjorden, mellem Hadsund Syd og Mariager. Tæt ved skov og strand, kun få minutters kørsel fra centrum i Hadsund, med stort indkøbs-center. Her er rig lejlighed til ture i det fri, lystfiskeri etc.

For golfspillere er der kun få kilometers kørsel til et udvalg af golfbaner, bl.a. smuk 18 hullers golfbane ved Skørping, tæt på smukke Rebild Bakker – naturperle!

Moderne værelser med bad og terrasse med udsigt over Mariager Fjord.

Hotellet råder over 10 værelser, der er indrettet moderne og har eget bad og toilet samt TV med mange forskellige nationale og internationale kanaler.

Læs meget mere her