Velkommen til Nordjylland

Velkommen til Nordjylland. Du kan vælge en by nedenfor eller se øvrige tilbud i regionen længere nede på denne side

Frederikshavn | Hjørring | LæsøNykøbing M | Nørresundby | Skagen | Sæby | Thisted | Aalborg

 


Restaurant Futten – Høkervej 2 – 9492 Blokhus – Telf. 98248203

Læs mere om FUTTEN


Velkommen til Hotel Postgaarden i Mariager……

Hold fest midt i Rosernes By, ​Mariager
Velkommen til Hotel Postgaarden Mariager
Hos Hotel Postgaarden giver vi mulighed for overnatning og fantastisk mad midt i den smukke købstad Mariager. Vi har forskellige værelser, kan stå for både konferencer og fester og har desuden også egen, lækker restaurant, som serverer traditionel, dansk mad i mange former. Både hotel og restaurant er opbygget med respekt for gammel historie i bindingsværkshuse, og på trods af at gammel stil er i fokus, tilbyder vi masser af nye og moderne faciliteter og oplevelser.

Vores hjemmeside

Hotel Postgaarden – Torvet 6 – 9550 Mariager – Telf. 98541012.


Hotel Nor Badehotellet – Slettestrandvej 88 – 9690 Fjerritslev – Telf. 98217133

Velkommen til Hotel Nor – Badehotellet

I 2018 erhvervede nye ejere Hotel Nor, og det er nu genåbnet efter en omfattende renovering. I samarbejde med en arkitekt og en landskabsarkitekt er tag, vinduer, gulve, badeværelser og interiør blevet fornyet – og alt er sket i dyb respekt for ånden i den oprindelige 100 år gamle rigmandsvilla og i respekt for den omgivende natur. Farvepaletten inde og ude spejler således hotellets unikke placering ved hav og klit.

Læs mere på vores hjemmeside


Rønnes Hotel og Restaurant – Kystvejen 25 – 9690 Fjerritslev – Telf. 98217150

Rønnes Hotel har 63 moderne, lyse dobbeltværelser, med eget bad og toilet heraf 5 luksuriøse, større suiter med sofagruppe, 9 superior-værelser med havedør og egen vestvendt terrasse, og større familieværelser med mulighed for opredning til op til to ekstra store børn.

Alle værelser er røgfrie – har hårtørrer, clockradio og tv med danske og udenlandske tv-kanaler, derudover er der trådløst, gratis WIFI/bredbånd 50/50 Mbit på hele hotellet. 

Alle hotellets værelser kan tilpasses kundens behov med ekstra opredning, samlede eller adskilte senge m.v. Ligeledes kan alle værelser hurtigt laves til enkeltværelser, hvis det ønskes.

Klik her og læs meget mere om Rønnes hotel