Spændende hoteller og restauranter i Aalborg

Frederikshavn | Hjørring | LæsøNykøbing M | Nørresundby | Skagen | Sæby | Thisted | Aalborg

 


                   Velkommen til Aalborg


Kompas Hotel i Aalborg…….

Velkommen på KOMPAS Hotel Aalborg – byens hyggeligste hotel. Vi håber, du føler dig hjemme og nyder dit hotelophold, mens du bor hos os. Lige meget om du er på weekendophold, miniferie eller forretningsrejse, vil du opleve, at alt, hvad du har lyst til og behov for, er lige i nærheden.
KOMPAS Hotel ligger både i centrum af byen og tæt på motorvejen, omgivet af kultur, natur og den særlige atmosfære, som kun Aalborg kan tilbyde. Vi har mange forskellige hotelværelser at vælge i mellem, og hver morgen venter en stor og assorteret morgenbuffet i vores hyggelige restaurant. Skulle du have særlige ønsker og behov, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt
KOMPAS Hotel Aalborg
Østerbro 27, DK-9000 Aalborg
T: (+45) 98 12 19 00

Læs mere og bestil her


 Besøg Mortens Kro i Aalborg

Mølleå 2-6 – 9000 Aalborg – Telf. 98124860

Morten byder velkommen til en til en fortryllende aften på Mortens Kro. Det er et ophold med gastronomi i højsæde, og et personale i særklasse.

Læs meget mere om Mortens kro på vores hjemmeside


Helnan Phønix Hotel i Aalborg…..

På Phønix Hotel har vi hyggelige hotelværelser til gode priser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og alle værelser er indrettet med fokus på hygge og komfort. Når du booker et hotelophold, er du altid garanteret afslappende og rolige omgivelser – og du får naturligvis morgenmad med i prisen samt adgang til alle vores faciliteter.
Hotellet ligger i centrum af Aalborg – Nordens Paris! Helt tæt på byens puls med rig mulighed for shopping og besøg på hyggelige caféer. Hotel Phønix er oprindeligt fra 1700 tallet og er med stor respekt for tiden holdt i den klassiske stil, der giver en varm og omfavnende atmosfære
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Helnan Phønix Hotel

Vesterbro 77, 9000 Aalborg

Telf. 9812001

Læs mere på vores hjemmeside


Hotel Jomfru Ane – Jomfru Ane Gade 3 – 9000 Aalborg – Telf. 98102200

Hotel Jomfru Ane er et nyopført hyggeligt Garni-hotel. Hotellet er beliggende i Aalborgs hyggelige bymidte og gågade miljø, lige ud til alle byens restauranter, cafeér, shopping, kulturfaciliteter og Aalborgs nye havnefront.
Hotellet, der blev opført i 2013, er smagfuldt indrettet med hyggelige værelser og stilfuld lounge. Hotellet har 35 værelser og alle værelser har egent bad og toilet samt tv. Der er wifi på hele hotellet.
Der er mulighed for tilkøb af morgenmad på hotellet, som serveres alle dage mellem 7.00 og 10.00. Desuden er der gratis the og kaffe fra kl. 7.00 – 21.00 alle dage for hotellets gæster.

Vores hjemmeside


Restaurant Provence Aalborg…..

Provence
Som navnet antyder, har vi ladet os inspirere af de stolte franske traditioner i interiøret, musikken og gastronomien.
Stemningen og atmosfæren er altid i højsædet hos os og understreges af smukke brugsting, franske specialiteter og kunst, der pryder såvel vægge som etiketter på husets vine.
Vores vinkort, der byder på et stort udvalg i alle prisklasser – og med hovedvægten på franske vine – er et kapitel for sig. Uanset hvilken vin vores gæster vælger, garanterer vi for, at kvaliteten er i orden.
Vores menukort er en sand kulinarisk oplevelse, der byder på lækre fiskeretter, skaldyr og kødretter. I stedet for små dyre pynteting, bruger vi altid friske, grøntsager. Det betyder, at vi kan servere kvalitets mad til meget fornuftige priser.

Læs mere på vores hjemmeside


Restaurant Applaus – Ved Stranden 9 – 9000 Aalborg Telf. 71728181

Kære gæst – er du klar til en rejse af velsmag?
Læn dig tilbage i stolen og nyd turen sammen med os på Applaus.
Lad tiden stå stille for en aften, og lad dig blive ført ud på en rejse af velsmag og oplevelser.
Mærk hyggen og stemningen, og lad hverdagens stress forblive ude for en stund.
Nyd en blanding af social dining og individuelle retter.
Vi sørger for at afslappethed, god service og velsmag forenes.

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Hotel Scheelsminde i Aalborg…

Hotel Scheelsminde – Scheelsmindevej 35 – 9200 Aalborg SV – Telf.98183233
Velkommen til Hotel Scheelsminde i Aalborg. På Scheelsminde er vi altid klar til at byde dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du ønsker hotel i Aalborg, gastronomi, møde- og konferencefaciliteter, ophold eller spa. Hotellet drives til dagligt af Familien Bühlmann.
Hos Scheelsminde tilbyder vi adskillige typer hotelophold. Tag en du holder af med på weekendophold, og oplev blandt andet vores spaområde med pool og spa. Hvis gastronomi står højt på jeres liste så tag et gourmetophold og få en pause fra hverdagens stress og jag. I kan også tage en svømmetur i poolen eller nyde udsigten over vores parkområde, alt imens I nyder gourmetmad fra vores gourmetrestaurant. Læs mere om vores ophold her.

Læs mere om hotellet på vores hjemmeside


 

 

 


Restaurant Fusion – Strandvejen 4 – 9000 Aalborg – Telf. 35123331

En Sushiooplevelse udover det sædvanlige….

Restaurant Fusion
Restaurant Fusion – byens flotteste fjordudsigt.
Restaurant Fusion er med sin centrale beliggenhed samt udsigt (byens bedste, synes vi selv) i stand til at kunne tilbyde de bedste rammer i forbindelse med afholdelse af større arrangementer.

Læs mere på vores hjemmeside