Frederikshavn

Frederikshavn | Hjørring | LæsøNykøbing M | Nørresundby | Skagen | Sæby | Thisted | Aalborg

 


                  Velkommen til Frederikshavn


Velkommen til Park Hotel i Frederikshavn * * *

Jernbanegade 7, 9900 Frederikshavn Telf. 98422255

Park Hotel
Mit personale og jeg glæder os til at byde Jer velkommen til vores lille oase midt i Frederikshavn centrum. Hos os følger vi stemningen til dørs – lige fra de individuelt indrettede værelser, til den smukke cognacstue i engelsk biblioteksstil. Her er der kælet for detaljerne – både i indretning og i den personlige service og engagement, som er blevet hotellets kendemærke gennem mine år på hotellet.
Vi ser frem til at være rammen om Jeres næste hoteloplevelse i Frederikshavn.
Hjerteligt velkommen til Park Hotel.

Vores hjemmeside

 


Hotel Herman Bang i Frederikshavn…

Tordenskjoldsgade 3 – 9900 – Frederikshavn – Telf. 98422166

Information
BEST WESTERN Hotel Herman Bang er et byhotel med nostalgi og charme. Historien går helt tilbage til 1882, så hotellet emmer af sjæl og nostalgi. Indretningen af de 53 værelser forener fortid og nutid, og de unikke spa & wellness faciliteter tilbyder oplevelser og afslapning ud over det sædvanlige. Hotellet er beliggende midt i Frederikshavn ved byens gågade. Særdeles gode p-forhold forefindes bag hotellet, og der er kort afstand til færgehavn og banegård. Byens populære restaurant Empire er en del af hotellet, og her kan man få Amerikansk mad i spændende sammensætninger.
Vi byder hjertelig velkommen på et hyggeligt unikt byhotel.

Læs mere på vores hjemmeside


Hotel Frederikshavn – Tordenskjoldsgade 15 – 9900 Frederikshavn – telf. 98420977

Det er med stor glæde, at vi kan byde dig “velkommen hjem” på HOTEL Frederikshavn. 

HOTEL Frederikshavn, er centralt beliggende midt i byen – kun 5 minutters gang fra havnen og Ørskov – kun 2 minutters gang til centrum og gågaden – og kun 10 minutters gang til Læsøfærgen og færgeterminalen for Stena Line og DFDS og ikke mindst lige op af Banegårdspladsen og E45. 

HOTEL Frederikshavn, råder over 55 renoverede værelser, og vi står derfor til rådighed for både store og små selskaber, der ønsker at overnatte på Hotel i Frederikshavn.

HOTEL Frederikshavn, har egen parkeringsplads, som frit kan benyttes i forbindelse med overnatning hos os.

Læs meget mere om os