Velkommen til Læsø

Frederikshavn | Hjørring | LæsøNykøbing M | Nørresundby | Skagen | Sæby | Thisted | Aalborg


                          Velkommen til Læsø

 


Carlsens Hotel
Hyggelig stemning på Læsø’s bedste placering
Carlsen´s Hotel ligger ved vandet på Læsø, lige ved Vesterø´s færgeterminal og byder på traditionelt dansk køkken. Carlsen´s hotel er et gammelt hotel der emmer af atmosfære og her har vi bevist valgt at alt ikke skal være nyt, så her møder du skæve døre og skrå gulve.
En gammel krostue som ikke har ændret udseende de sidste 50 år. En restauration der minder om et besøg ved mormor.
Vi gør en stor ære i og servere gode danske retter med mange lokale råvare vores stjerneskud eller smørrebrød er nogle yderst populære valg.

Hotellet har 8 værelser der alle er røg frie, alle har tv med dvd-afspiller.

De fleste af værelserne på Carlsens Hotel har udsigt over Kattegat.

Hotellets restaurant har åbent hele året og serverer friske fiskeretter/skaldyrsretter, lækker møre bøffer, samt et bredt udvalg af klassisk Dansk smørrebrød.

Carlsens Hotel – Havnebakken 8 – 9940 Læsø – Telf. 98499211

Læs mere på vores hjemmeside


Hotel Nygaard – Østerbyvejen 4 – 9940 Læsø – Telf. 98491666

Hyggeligt hotel på Læsøgrønne omgivelser med gamle træer, søer og et stille liv, hvor fordybelse er et nøgleord.

 

Den gamle købmandsgård, fra slutningen af 1700-tallet, er mødestedet for godtfolk.
Hotel Nygaard er et hyggeligt sted i 

Den rolige natur er helt tæt på med stier, søer og hotellets have – der med de mange små solafsnit, skaber en perfekt harmoni.
Kombineret med god mad, som kan indtages i hyggelige restaurationer med pejs og en afdeling med dybe lænestole, bliver din oplevelse helt speciel.

Læs mere om hotellet


Lærkely Hotel & restaurant – Nordmarksvej 1 – 9940 Læsø – Telf.98498344

OM LÆRKELY

Lærkely på Læsø

Midt på Læsø i et naturskønt område, tæt på skov og strand, i ly af Lærketræerne, finder du Lærkely, Hotel & Restaurant.

Lærkely er indrettet i en gammel firelænget Læsø gård, hvoraf den ældste del er fra 1820. Bygningerne er holdt i gammeldags stil, og bag de små sprossede bondehusvinduer, er der lagt vægt på en landlig, charmerende, rustik og romantisk atmosfære.

Lærkely er et lille intimt sted, hvor vi råder over 12 dobbeltværelser, hyggelig aftenrestaurant og morgenmads restaurant.

Læs mere om Lærkely


Hotel Havnebakken – Havnebakken 12 – 9940 Læsø – Telf. 98499009

HOTEL HAVNEBAKKEN

Hotel & restaurant på 1. række med flot havudsigt

Hotel Havnebakken ligger mindre end 50 meter fra Kattegat, i smukke omgivelser med øens flotteste udsigt udover hyggelig havnefront og skøn hvid badestrand. Få minutters gang fra færgen og nær små hyggelige butikker. Hotellet tilbyder 15 lyse og hyggelige værelser med eget bad og toilet heraf 4 handicapvenlige værelser i stueplan, hvor hund også er tilladt. Hotellet holder åbent for værelses udlejning incl. morgenmad fra 15. februar til 15. december. Hotel Havnebakken tilbyder desuden Bed & Breakfast på Lærkevej 6 i Vesterø kun få hundrede meter fra Hotellet.

Læs mere om hotellet her