Nykøbing M

Frederikshavn | Hjørring | LæsøNykøbing M | Nørresundby | Skagen | Sæby | Thisted | Aalborg


                  Velkommen til Nykøbing Mors


Velkommen til Sallingsund Færgekro * * * på Nykøbing Mors- – Sallingsundvej 104 – Nykøbing Mors – Telf. 97720088

 

Program på datoer med musik / dans :
De ankommer fredag eller lørdag fra kl. 14.00 – eller efter aftale, hvor De indretter Dem i vore værelser. Lørdag eftermiddag kl. 15.00 byder vi på kaffe med hjemmebagt kage. Efter kaffen vil vor betjening aftale drikkevarer til middagen, natmad (mod tillæg), frokost søndag (mod tillæg).
Lørdag aften kl. 18.30 (præcis) serverer vi en lækker 4 retters gastronomisk menu på “højt plan”. Skulle der være personer, der f.eks ikke spiser fisk – eller er på specielle diæter – tager vi selvfølgelig hensyn til det. Dette bedes venligst meddelt inden ankomst – har vi først fremstillet menuen, tillader vi os at fakturere for ændringer.
Middagene planlægges løbende – menuen kan oplyses i ugen op til ankomst.

Læs alle vores forskellige ophold på vores hjemmeside.

Læs mere på vores hjemmeside


Steenbergs Hotel & Brasserie * * *

Toldbodgade 10 – 7900 Nykøbing Mors – Telf. 72407000

Velkommen til Steenbergs Hotel & Brasserie

Steenbergs Hotel og Brasserie er indrettet i det mere end 150 år gamle pakhus. Hotellet er centralt placeret med havnefronten lige uden for døren – og med gågaden og byens butikker kun et stenkast væk. Bedre bliver det ikke.

Det lille boutiquehotel er i efteråret 2020 blevet renoveret fra inderst til yderst – men respekten for hotellets sjæl som gammelt pakhus er bevaret med bl.a. synlige bjælker og de gamle pakhusvinduer.

Hotellet har 17 værelser, der alle er unikke og nænsomt indrettet med en skøn blanding af både moderne og ældre dansk design. Alt er nøje udvalgt, så vores gæster kan bo i en på én gang afslappet, maritim og historisk atmosfære.

I det moderne brasserie står køkkenchef Allan Poulsen og hans kokketeam klar til at skabe dejlige madoplevelser i hyggelige rammer og med et åbent køkken, så gæsterne kan følge med i tilberedelsen. Vi bestræber os på at skabe et ærligt køkken, hvor ting er det, de er, og hvor økologi, kvalitet, dyrevelfærd samt lokale fødevarer er i højsædet.

Læs mere på vores hjemmeside