Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland. Du kan vælge en by nedenfor eller se øvrige tilbud i regionen længere nede på denne side.

Farum | FredensborgFrederikssundGilleleje | Helsingør | Hillerød | Hornbæk | Klampenborg

 


Velkommen til Schæffergaarden  i Nordsjælland…..

Om os / Galleri

Kontakt os
Et historisk og kulturelt mødested

Schæffergården er ejet af Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde, som arbejder for at øge forståelsen og samarbejdet mellem Danmark og Norge. Til daglig fungerer Schæffergården som ramme for Fondets aktiviteter og stipendiater samt som hotel og vært for konferencer og selskaber. På Schæffergården er der rig mulighed for både afslapning, fejring af store livsbegivenheder eller afholdelse af store og små møder. På Schæffergården ligger ligeledes Restaurant Wohlert, som tilbereder mad til vores gæster.

Schæffergaarden –  Jægersborg Alle 166 – 2820 Gentofte – Telf. 39772800

Vores hjemmeside


GL. Humlebæk Kro – Humlebæk Strandvej 2A  – 3050 Humlebæk – Telf. 49190265

På kroen har vi fine naboer. En er lavet af sand, en anden af vand, en tredje har klokker, og der er skam flere endnu. Hver og en er både et besøg værd før eller efter måltidet. For en ordens skyld skal vi dog nævne, at 65 pct. af alle ægteskabstilbud ifølge en fransk statistik bliver fremsat på badestranden. Blot så vi har vores på det tørre.
NATUR
5 minutters gang fra kroen finder De nær Humlebæk Havn et fredet område med gamle fiskehuse, eng og skoven til den ene side og til den anden den bade- og børnevenlige Babylone Strand med kig til den svenske ø Hven midt i Øresund.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Kurhotel Skodsborg – Skodsborg Strandvej 139 – Telf. 45585800

Tid til et ophold med en du holder af?
Både parforhold, familie og veninder kan have brug for lidt ekstra opmærksomhed i en travl hverdag – og kvalitetstid uden forstyrrelser er netop det, I får med en overnatning på Kurhotel Skodsborg, der byder på betagende havudsigt lidt nord for København. Book et ophold med en du holder af og find roen til den gode snak, en luksuriøs spabehandling og en delikat middag. Hotellet har værelser og suiter i flere prisklasser, og I har altid fri adgang til spa- og fitnessafdelingen samt fri wifi og parkering.

Kurhotel Skodsborg er meget mere end et spahotel – vi afholder jævnligt særarrangementer og spændende events.

Alle er velkomne til at deltage, og du køber billetter på forhånd her på sitet.
Se alle events og køb billetter.

Skal det være luksus så klik her

 


Restaurant Sletten – Gl. Strandvej 137 – 3050 Humlebæk – Telf. 49191321

Om Restauranten
Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk.
Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser stedet af charme og nostalgi.
Restauranten ejes af kokkene bag Michelin restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i “mindre” størrelser.
Hele holdet på restaurant Sletten glæder sig til at tage imod dig!

Se vores hjemmeside

 


Bolettes Gæstebud – Gl. Strandvej 7 – 3050  Humlebæk – Telf. 49194500

Mad og vin
En alsidig restaurant, der kredser for kunderne
Bolettes gæstebud er et hyggeligt spisested i naturskønne omgivelser nær Humlebæk Havn og Louisiana Museum for moderne kunst. Spisestedet er både en frokostrestaurant og aftenrestaurant, der tilbyder alsidig og lækker mad. Udover at have à la carte frokostmenu, skifter aftenmenuen på daglig basis, for at afspejle årstidens lækre råvarer bedst. Den indeholder dog altid kød, fisk, dagens menu, dagens ret, desserter samt en børnemenu.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Liseleje Badehotel – Liselejevej 62 – 3360 Liseleje – Telf. 21268540

Et badehotel med tradition – I al sin enkelhed.

Liselængen-Liseleje Badehotel er en særlig plads, en pause i tiden, der fremmer trivsel og velvære, hvor du kan trække dig tilbage fra hverdagen, koble fra og bare være, i samvær med dig selv og andre. Et unikt rum med plads til fællesskab og fokus.
Vi serverer mad med holdninger til smag og kvalitet, i lokaler der emmer af gammeldavs badehotel, og menuer med sammenhæng mellem økologi og lokale råvarer.

 

Læs meget mere på vores hjemmeside


Velkommen til Hotel Bymosehegn i Helsinge….

Naturen som møderum midt i Nordsjælland
I den smukke natur omkring Bymose Hegn bliver du inspireret til nytænkning og udvikling og til at bryde med vaner og rutiner. Du kan veksle mellem kursusindhold inde og ude eller blot bruge naturen til “Walk and Talk”. Kurser med naturen som møderum giver frisk luft, fornyet energi og trivsel. Og højt udbytte. Velkommen udenfor!

Hotel Bymosehegn – Bymosegårdsvej 11 – 3200 Helsinge – Telf. 48798400

Se vores hjemmeside med alle tilbud