Nordsjælland med gode tilbud

Velkommen til Nordsjælland. Du kan vælge en by nedenfor eller se øvrige tilbud i regionen længere nede på denne side.

Farum | FredensborgFrederikssundGilleleje | Helsingør | Hillerød | Hornbæk | Klampenborg

 


Velkommen til Tisvildeleje Strandhotel * * *  i Nordsjælland – Hovedgaden 75 – 3220Tisvildeleje – Telf. 48707119

 

HISTORIE

Da Tisvildeleje Strandhotels grundlægger, Frederik Nielsen, byggede huset i 1895, havde han næppe forudset, at stedet en gang skulle blive en romantisk perle i det gamle fiskerleje.

Dengang for længe siden drev Frederik Nielsen købmandshandel og droschecentral på stedet. I starten hentede han landliggerne i Hillerød, men da togskinnerne blev ført helt til Tisvildeleje, blev droschecentral, købmandshandel og stald lavet om til Badepension.
Går man i dag om i den hyggelige gård og ind i salen, så står man faktisk i den gamle stald som i dag bruges til bryllup og andre festlige begivenheder.

I 2008 overtog Alexander Kølpin hotellet og siden da har de gamle bygninger gennemgået en stor renovering. Ud over indretningen, som i både stuer og værelser gør, at man føler sig hensat til den Afrikanske Farm med varme farver, bambus og karavane stemning, har hotellets 24 værelser fået eget bad og toilet.

Vores hjemmeside


GL. Humlebæk Kro – Humlebæk Strandvej 2A  – 3050 Humlebæk – Telf. 49190265

På kroen har vi fine naboer. En er lavet af sand, en anden af vand, en tredje har klokker, og der er skam flere endnu. Hver og en er både et besøg værd før eller efter måltidet. For en ordens skyld skal vi dog nævne, at 65 pct. af alle ægteskabstilbud ifølge en fransk statistik bliver fremsat på badestranden. Blot så vi har vores på det tørre.
NATUR
5 minutters gang fra kroen finder De nær Humlebæk Havn et fredet område med gamle fiskehuse, eng og skoven til den ene side og til den anden den bade- og børnevenlige Babylone Strand med kig til den svenske ø Hven midt i Øresund.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Kurhotel Skodsborg * * * * – Skodsborg Strandvej 139 – Telf. 45585800

Tid til et ophold med en du holder af?
Både parforhold, familie og veninder kan have brug for lidt ekstra opmærksomhed i en travl hverdag – og kvalitetstid uden forstyrrelser er netop det, I får med en overnatning på Kurhotel Skodsborg, der byder på betagende havudsigt lidt nord for København. Book et ophold med en du holder af og find roen til den gode snak, en luksuriøs spabehandling og en delikat middag. Hotellet har værelser og suiter i flere prisklasser, og I har altid fri adgang til spa- og fitnessafdelingen samt fri wifi og parkering.

Kurhotel Skodsborg er meget mere end et spahotel – vi afholder jævnligt særarrangementer og spændende events.

Alle er velkomne til at deltage, og du køber billetter på forhånd her på sitet.
Se alle events og køb billetter.

Skal det være luksus så klik her

 


Hotel Frederiksværk – Torvet 6 – 3300 Frederiksværk – Telf. 47722288

 

Bestil til weekend arrangement 2021

Hele juli måned kun værelser med morgenmad

Vi starter op igen weekenden den 7 august og hver weekend og frem – 2021

3 retters fest menu samt fri bar minus spiritus dans til live musik, overnatning med dejlig morgenmad fra kr. 1.098,00 pr. person

Ny menu i 2021. Bestil på post@hotelfrederiksvaerk.dk

Bestil til nytårs arrangement 2021 / 2022

Check hjemmesiden.

Bestil til Julefrokost arrangement 2021 med musik / dans

Vores datoer samt menu ligger klart på hjemmeside

Hold din julefrokost 2021 med fest og farver

Selskaber 2021 / og frem

Skal du holde fest i flotte rammer så har vi lokalerne samt værelser

Vi ser frem til at høre fra dig book et møde på hjemmesiden til fremvisning

Kurser / konference 2021 / og frem

Skal i holde møde eller konference i en eller flere dage har vi lokalerne til det

Se vores hjemmeside og book direkte

 


Liseleje Badehotel – Liselejevej 62 – 3360 Liseleje – Telf. 21268540

Et badehotel med tradition – I al sin enkelhed.

Liselængen-Liseleje Badehotel er en særlig plads, en pause i tiden, der fremmer trivsel og velvære, hvor du kan trække dig tilbage fra hverdagen, koble fra og bare være, i samvær med dig selv og andre. Et unikt rum med plads til fællesskab og fokus.
Vi serverer mad med holdninger til smag og kvalitet, i lokaler der emmer af gammeldavs badehotel, og menuer med sammenhæng mellem økologi og lokale råvarer.

 

Læs meget mere på vores hjemmeside


Velkommen til Hotel Bymosehegn i Helsinge….

Naturen som møderum midt i Nordsjælland
I den smukke natur omkring Bymose Hegn bliver du inspireret til nytænkning og udvikling og til at bryde med vaner og rutiner. Du kan veksle mellem kursusindhold inde og ude eller blot bruge naturen til “Walk and Talk”. Kurser med naturen som møderum giver frisk luft, fornyet energi og trivsel. Og højt udbytte. Velkommen udenfor!

Hotel Bymosehegn – Bymosegårdsvej 11 – 3200 Helsinge – Telf. 48798400

Se vores hjemmeside med alle tilbud


Hotel Nybogaard – Hørsholmvej 31-33 – 3490 Kvistgård – Telf. 49161660.

Velkommen til Hotel Nybogaard

Hotel Nybogaard ligger i Fredensborg Kommune. Beliggenheden er perfekt for naturelskeren, da Nybogaard er omgivet af Nordsjællands smukkeste naturområder med skove og strande. Har man lyst til at være kulturel, kan man besøge de kongeliges sommerresidens Fredensborg Slot,  Louisiana Museum for moderne kunst eller Kronborg Slot.

Sidst men ikke mindst ligger Nybogaard  med sine smukke hvide bygninger direkte ud til 1. green på den internationale 27 hullers golfbane, par-3 banen og driving range på Simon’s Golf Club.

Læs meget mere om Nybogaard