Velkommen til Frederikssund /Slangerup

Farum | FredensborgFrederikssundGilleleje | Helsingør | Hillerød | Hornbæk | Klampenborg


                   Velkommen til Frederikssund


 

Restaurant Toldboden i Frederikssund…

Færgevej 1A – 3600 Frederikssund – Telf. 86370000

RESTAURANT TOLDBODEN
HØJ GASTRONOMI I REBELSK FORTOLKNING AF KLASSISKE SÅVEL SOM NYE DANSKE RETTER.

Nyd din middag med en smuk udsigt over Frederikssund Havn. Vi byder på en udsøgt gastronomisk oplevelse. Vi benytter sæsonens friske råvarer og tilbereder maden fra bunden – og altid med sans for detaljen.
Toldboden i Frederikssund er en moderne restaurant, hvor højt serviceniveau er en af vores vigtigste værdier – allerede i døren bliver du mødt af vores smilende tjenere.
Vi glæder os til at byde dig velkommen her på Toldboden!

Læs meget mere på vores hjemmeside


Hotel Raadhuskroen – Østergade 1 – 3600 – Frederikssund – Telf. 47314466

Hotel Rådhuskroen
Dette overnatningssted ligger 14 minutters gang fra stranden. Hotel Rådhuskroen ligger på Frederikssunds hovedgade, Østergade, og byder på værelser med gratis WiFi og fladskærms-tv. Der er gratis parkering på selve ejendommen.
De smukt indrettede værelser på Rådhuskroen Hotel har trægulv, skrivebord og eget badeværelse med bruser. Frederikssunds station ligger 10 minutters gang derfra.
Torvet ligger 1 minuts gang derfra. Frederikssunds golfklub ligger 5 minutters kørsel fra hotellet.

Læs mere på vores hjemmeside 


Gerlev Kro – Bygaden 4 – 3630 Jægerspris – Telf. 47522174

Gerlev Kro er beliggende tæt på Frederikssund…..
Gerlev Kro – et eventyr i det virkelige liv
Kroen er en charmerende bindingsværksejendom, der giver indtryk af at være en Kgl. Privilegeret Kro. Det er imidlertid ikke tilfældet, fordi stedet først
fra 1967 har fungeret som kro. Før da har der været café og konditori og mange lokale borgere beretter om, hvordan stedet inden da fungerede som egnens forsamlingshus der blev brugt ved møder, gymnastik, dans og lignende.
Gerlev Kro & Hotel har, med værtsparret Birgit og Arne Sørensens sans for at bevare den gamle stil og hyggelige atmosfære, igennem de sidste 25 år
gennemgået en omfattende restaurering; Nydelige fløje med 20 flotte dobbeltværelser – alle med eget bad og toilet, hvor 4 af dem er indrettet
handicapvenligt og med tilbygningen af en smuk havestue, gør at De med stolthed godt kan sige, at Gerlev Kro & Hotel nu er blandt de flotteste kroer på Sjælland.

Læs mere om kroen på vores hjemmeside


Velkommen til Skjalm Hvide Hotel * * *

 

Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Hotellet har i alt 54 værelser heraf 2 suiter og 2 ferielejligheder. Derudover har hotellet en restaurant samt selskabs- og konferencefaciliteter. Som gæst på Skjalm Hvide Hotel er De tæt på seværdigheder i København og Nordsjælland – læs mere her. Her er rig mulighed for at lade op igen – med mindre man lader sig friste over evne af vores nordiske køkken – så kan det let blive sent. Personalet giver den type service, man kun oplever på et familiedrevet hotel. Velkommen.
Vi er omgivet af ca. 10 golfbaner og kan tilbyde greenfee rabat på flere af disse baner. Se vores golftilbud

Hotel Skjalm Hvide * * * – Bygaden 1, Jørlunde – 3550 Slangerup – Telf. 47333389

Læs mere på vores hjemmeside


Bybjerggaard Hotel/restaurant – Sundbylillevej 42 – 3600 Frederikssund – Telf. 20164675

Hotel med smukke og rustikke lokaler

Leder du efter det perfekte hotel? Vi ville elske at have dig indenfor som gæst på vores hotel. Vi har op til 20 hotelværelser til fordelagtige priser. Derudover har vi et stort antal Bed & Breakfast værelser – ialt har vi plads til ca. 90 overnattende. Der er også mulighed for at medbringe sin egen Autocamper til kr. 50,- pr. person. Bybjerggaard er oplagt til et hyggeligt og uformelt ophold i smukke og rustikke lokaler med hver deres charme med moderne av-udstyr og lækker forplejning. Vi skræddersyr gerne opholdet helt efter jeres ønsker.​

Se alle vores tilbud her