Græsted – Gilleleje – Droningmølle


Farum | FredensborgFrederikssundGilleleje | Helsingør | Hillerød | Hornbæk | Klampenborg
Velkommen til Græsted –  Gilleleje – Dronningmølle…


Velkommen til Gilleleje Badehotel…

Hulsøvej 15 – 3250 Gilleleje – Telf. 48301347

Nostalgi og Romantik på Gilleleje Badehotel
Et hotel, som oprindelig blev opført som pensionat i 1895, og dengang som nu har et af landets bedst tænkelige beliggenheder i det pittoreske område omkring Gilbjerghoved.
Til dette område tabte blandt andre filosoffen Søren Kierkegaard i sin tid sit hjerte og i et hyldestdigt skrev han, “at Gilbjerget bestandig vil være et af mine yndlingssteder….her har jeg seet, saa at sige, Verdens fremkomst.”
Nu – godt 100 år efter opførelsen af Badehotellet – mødes du som gæst af samme miljø og atmosfære som dengang. Hotellet er genskabt med skyldig respekt for datidens badehotelstraditioner, og uanset hvor du befinder dig, mærker du suset fra en svunden tid.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Italiensk i Dronningmølle …..

Velkommen til Il Vero Sisiliano

Jeg håber du vil synes om min nye restaurant, der bygger på mere end 20 års erfaring med italiensk mad til danske ganer. Jeg har tidligere været ansat som køkkenchef i forskellige italienske restauranter i Københavnsområdet og i mange år drevet forretning i Birkerød.
Nu ønsker jeg at sætte min smag og præg på Dronningmølle og håber alle vil tage godt imod. Jeg vil i hvert tilfælde gøre mit yderste for at det sker.
God appetit.

il Vero Siciliano – Dronningmølle Strandvej 552A – 3120 Dronningmølle – Telf. 49193030

Læs Mere her

 


Restaurant Passebækgård – Bregnerødvej 35 – 3250 Gilleleje – Telf. 31668507

Velkommen hos os

Restaurant Passebækgård er gourmet for alle – raffineret smag, ærlige råvarer, godt håndværk.

I spidsen for køkkenet står restauratør Morten Øhrstrøm med erfaring fra Le Sommelier, Mash, Meyers og Pluto, samt chefkok Claus Parwini, tidligere køkkenchef på blandt andet Umami og Hanzo.

Råvarer betyder alt for os. Det vi ikke dyrker selv, finder vi lokalt. Det vi ikke kan få herhjemme, henter vi hos små, lokale producenter – primært omkring Middelhavet.

Vinen er udvalgt af sommelier Martin Skelgaard aka Nissen.

Udsigten over golfbanen og den nordsjællandske natur kan vi ikke gøre noget ved, men det vil vi heller ikke.

Klik her til vores hjemmeside.