Velkommen til Helsingør

Farum | FredensborgFrederikssundGilleleje | Helsingør | Hillerød | Hornbæk | Klampenborg


                              Velkommen til Helsingør……


Comwell Borupgaard – Nørrevej 80 – 3070 Snekkersten Telf. 48380333

EGEN PARK OG TÆT PÅ ØRESUND

Comwell Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland. Hotellet er et smagfuldt mix af stilfulde herregårdsomgivelser og moderne bygninger. Vi har de perfekte rammer, med møde- og konferencelokaler, samt faciliteter til kurser, udstillinger og fester.

RESTAURANT LINDEN

På Comwell Borupgaard er det gæsternes velvære, der er i fokus, og det samme gør sig gældende på restaurant Linden. Her skaber vi madoplevelser ud over det sædvanlige gennem godt håndværk og brugen af årstidernes friske råvare.

Vores restaurant emmer af en afslappende atmosfære, her er masser af lys, og du finder en særlig intimitet. Når vejret tillader det, kan du nyde din mad på vores store, udendørs terrasse.

Læs meget mere om hotellet


Hotel Skandia – Bramstræde 1B – 3000 Helsingør – Telf.49210902

Om os
Hotel Skandia er et hyggeligt byhotel, som er praktisk placeret i forhold til shopping, sightseeing, kulturtilbud og attraktioner.
Hotellet ligger meget centralt i byen med 2 minutters gang til Helsingør station og færgeterminal og gå gaden – Stengade. Man kan komme til og fra Københavns Hovedbanegård på kun 40 minutter, hvor beliggenheden er ideel. En tur til Kronborg Slot eller M/S Museet for Søfart kan nemt klares til fods på under 10 minutter, og til det internationale kunstmuseum Louisiana er der blot 20 minutters kørsel med bus.
Helsingørs mangeartede butikker, gør byen til samlings punktet for handel i Nordsjælland. På 20 minutter kan man med de 2 færgeruter ankomme til Helsingborg, hvor der ligeledes er et rigt udbud af spændende varer.

Klik ind på vores hjemmeside


Hotel Hamlet i Helsingør….

Bramstræde 5 – 3000 Helsingør – Telf. 31252020

Lidt om
Hotel Hamlet

Med en placering midt i centrum af Helsingør, kun 200 meter fra færgelejet, er vi det helt rigtige valg, hvis du ønsker at opleve byen eller tage på udflugt til Kronborg eller Helsingborg. Bygningen er indrettet i den gamle stil med fokus på den stemning, der er omkring Shakespeare og Hamlet. Vi lægger en stor dyd i den individuelle personlige service og står på tæerne for at sikre, at vores gæster får et behageligt og mindeværdigt ophold.

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Restaurant Strejf – Stationspladsen 3 – 3000 Helsingør – Telf. 49211111

Jacob Christensen byder velkommen til

ET STREJF
AF PERSONLIGHED
RESTAURANT STREJF
“Et Strejf af Madammen og Sundkroen og så alligevel noget helt andet…
​“Et Strejf af vandet og det lokale.
“Et Strejf af personlighed, med lækre råvarer, masser af fisk og skaldyr og store møre bøffer og saftig roast.

“Et Strejf af noget du ikke vil gå glip af.

Læs mere på vores hjemmeside


Hotel Sleep2Night
Hotel Sleep2Night tilbyder mere end blot et hyggeligt, rent og billigt værelse. Nyd den store morgenbuffet, sluk din tørst med kolde eller varme drikkevarer i baren, træn dine færdigheder på vores putting green eller nyd solen på den store terrasse.

Hotel Sleep2Night tilbyder 64 dobbeltværelser med alle de faciliteter, en rejsende har brug for. Gratis internet, gratis parkering og morgenbuffet inkluderet i prisen.

Hotel Sleep2Night er strategisk placeret med nem adgang til motorvej, tog og færger – kun 3 km. fra Helsingørs charmerende centrum. 30 minutters kørsel fra København og 20 minutter fra Sverige. Meget tæt på regionens mange seværdigheder.

Læs meget mere her