Velkommen til Esbjerg

Billund |  Esbjerg | Fanø | Fredericia | Haderslev | Horsens | Kolding | Ribe | Sønderborg |
Tønder | Varde | VejleAabenraa


                    Velkommen til Esbjerg 


 


Hjerting Badehotel * * * – Strandpromenaden 1 – 6710 Esbjerg V – Telf. 75117000               

 

Nyd livet ved Vadehavet
Badehotellets facade ligger få skridt fra vandkanten ved Hjerting Strand, med en fantastisk udsigt over Skallingen og den ubeboede ø, Langli, som er en yndet yngleplads for fugle. Vadehavet er lige udenfor; havtorn og marehalm vokser vildt omkring bygningerne, sandkornene sniger sig op på de teglbelagte udendørsarealer og den letsalte havluft giver friske pust til krop og sind.

 Læs meget mere om Hjerting Badehotel


Scandic Hotels i Esbjerg  *

Strandbygade 3 – 6700 Esbjerg – Telf. 75181108

Scandic Olympic Esbjerg
Bo tæt på masser af shopping muligheder og seværdigheder.
Vores værelser er komfortable og velindrettede med moderne faciliteter og fri Wi-Fi.
I vores restaurant forkæler vores dygtige kokke dig med veltilberedte og tidssvarende retter og vores bar er naturligvis åben til en forfriskende drink.

Den inkluderede overdådige morgenbuffet, som tager hensyn til alle sanser og ønsker, giver et perfekt afsæt til at udforske Esbjerg og omegn.
Hos os finder du høj komfort, personlig og smilende service og
ægte Scandic atmosfære.
Læs mere på vores hjemmeside


Cabinn Hotel i Esbjerg – Skolegade 14 – 6700 Esbjerg – Telf. 75181600

CABINN Esbjerg Hotel
Central beliggenhed tæt på Torvet

CABINN Esbjerg Hotel har byens laveste priser og en super central beliggenhed – tæt på Torvet og Kongensgade, hvor du finder et hav af dejlige caféer og gode butikker. Banegården ligger få minutters gang fra hotellet, og tager du en kort spadseretur gennem de stemningsfyldte gader, står du foran byens smukke musikhus. Priser fra DKK 580,00. Gratis wi fi, te og kaffe på alle værelser.

Vores hjemmeside med alt om hotellet 


Hotel Britannia * * * * – Torvegade 24 – 6700 Esbjerg – Telf. 75130111

 4 stjernet hotel i ESBJERG centrum
Hotel Britannia er placeret i centrum af Esbjerg ved Torvet – en helt unik placering mellem kulturhuse, byens bedste shopping og turistattraktioner. Herfra kan du inden for gåafstand nemt komme rundt.
Vi er et moderne hotel og sætter en ære i, at alle gæster får en ekstraordinær oplevelse i tidsløse omgivelser, med den absolut bedste service. I Esbjerg er vi kendt som hele byens hotel.
Hotel Britannia i Esbjerg rummer 108 værelser, der alle er indrettet med elegant skandinavisk design, fladskærms TV og gratis Wi-Fi. Vi råder desuden over mange forskellige møde- og selskabslokaler tilpasset til både små og store selskaber.
Læs mere på vores hjemmeside


Restaurant Parken – Søvej 9 – 6700 Esbjerg – Telf. 75134510            *

Ejere Ulla og Henning Brix
Ulla og Henning overtog Restaurant Parken i 1995, efter at restauranten havde ligget tom i mange måneder. Overtagelsen af restauranten var opfyldelsen af en drøm, som Henning havde haft i mange år. ”Jeg drømte om at skabe et hyggeligt spisested med velsmagende mad af høj kvalitet til fornuftige priser,” fortæller Henning.
Ulla og Henning har siden overtagelsen lagt mange kræfter i at skabe en restaurant med ideelle lokaler til afholdelse af selskaber. Menukortet afspejler deres ønske om at give gæsterne en madoplevelse af høj kvalitet. Dertil er Ulla og Henning meget glade for Italien, særligt italiensk vin. Henning fortæller: ”Vi rejser årligt til Italien, hvor vi finder frem til de bedste vine fra Toscana og Pig Monte. Vi ønsker, at alle vores vine på menukortet er af høj kvalitet – uanset prisklasse.”

Læs meget mere på vores hjemmeside.