Fredericia

Billund |  Esbjerg | Fanø | Fredericia | Haderslev | Horsens | Kolding | Ribe | Sønderborg |
Tønder | Varde | VejleAabenraa


                   Velkommen til Fredericia…..


 

VORES VERDEN

‘AT FORMIDLE EN DETALJERIG OG SMUK OPLEVELSE FOR ALLE SANSER MED ET ØNSKE OM GENKENDELSE OG OVERRASKELSE.’

METTE & RAINER | 2001 | 2020

Ti Trin Ned er fusionen mellem et stærkt personligt køkken, bæredygtige grønne tanker – og den uendelige søgen mod det perfekte, enkle, nuancerede og karakteristiske.

Urter fra skov, strand og restaurantens egne marker på Himmerigskov blander sig med råvarer fra lokale og bæredygtige producenter. En uudtømmelig inspirationskilde, som sætter en gastronomisk dagsorden, der inviterer til at udforske og forforfine de uendelige trin til den perfekte gourmetoplevelse – og give den et personligt og unikt twist med afsæt i vores historie og passion.

Ti TRIN NED – Med Michelin stjerne * – Gourmet i særklasse.

Toldkammeret – 7000 Fredericia –  Telf. 75933335

Vores hjemmeside


 

Hotel Trinity * * * * Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia – Telf. 82271717

FORRETNINGSOMRÅDE

Vores primære forretningsområde er at være hotel-, kursus- og konferencecenter og vores væsentligste produkter og serviceydelser er at skabe rammerne for optimalt udbytte ved afholdelse af kurser, konferencer samt hotelophold.
Kerneforretningen er faciliteter for møde, kurser og konferencer. Vi er et rent business hotel og har derfor de ideelle rammer for rejsende forretningsfolk.
Trinity er det perfekte hotel for dig som har brug for overnatning et centralt sted i Danmark.

Læs meget mere på vores hjemmeside.


Velkommen til Hotel Postgaarden i Fredericia

Oldenborggade 4 – 7000 Fredericia – Telf. 75921855                       *


Hotel Postgaarden har 55 værelser i alt. Heraf er de 25 beliggende på 1. og 2. sal i den oprindelige gamle del af hotellet. Disse værelser, der har forskellige størrelser, er alle indrettet i gammel stil, dvs. snedkermestermøbler, konsolborde mv., krydret med tidstypiske malerier på væggene. Book et af disse, hvis det er nostalgi, sjæl og charme du søger.
I hotellets nyere fløj har vi 24 ens standard værelser fordelt på stueplan, 1. og 2. sal. Disse værelser er alle nyindrettede med et lidt mere moderne interiør: En mindre skriveplads, 2 gode lænestole, hyggelig belysning og stemningsfyldte malerier på væggene. Evt. gangbesværede bør vælge et standard værelse i stueplan.

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Hotel Gammel Havn * * * –  Gothersgade 40 – 7000 Fredericia – Telf. 75920199                            *

Hotel Gammel Havn er et unikt boutique- og city hotel nær centrum af Fredericia, hvor gæsten altid kommer i første række og hvor en venlig atmosfære, høj service, billig overnatning og et godt værtskab helt naturligt følger med opholdet. På hotellet møder du et venligt og imødekommende personale, der vil gøre alt for dit ophold bliver et minde værd. Hotel Gammel Havn prøver ikke at være noget, det ikke er. Hotellet er ikke et stort, ekstravagant og prestigefyldt, men derimod et gennemført hyggeligt og komfortabelt hotel, hvor rigtigt mange gæster vælger at komme igen og igen.

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Hotel Fredericia * * * * – Vestre Ringvej 96 – 7000 Fredericia – Telf. 70877182.

Vi giver dig den bedste oplevelse

Du finder os i Trekantsområdet – centralt i Danmark. Hotellet ligger i et naturskønt område med grønne arealer, tæt på Lillebælt, lufthavn og Legoland. Hotellet har Messe C, Madsby Legepark og ikke mindst Tropisk badeland, padeltennis og wellness som nabo. Vi er centralt placeret i Fredericia – Tæt på Vejle & Kolding.

Læs meget mere om hotellet her