Sønderborg

Billund |  Esbjerg | Fanø | Fredericia | Haderslev | Horsens | Kolding | Ribe | Sønderborg |
Tønder | Varde | VejleAabenraa


                     Velkommen til Sønderborg


 

Hotel 6400 * * * – Solglimt 6 – 6400 Sønderborg – Telf. 73706400

Info om Hotel 6400
Hotellet
Hotel 6400 er et trestjernet hotel i udkanten af Sønderborg tæt ved skov og strand; men kun cirka 1,5 km fra det pulserende liv i Sønderborgs centrum. Hotel 6400 er minimalisme på alle planer. Selv navnet er reduceret til byens postnummer. Og o’et i logoet skal forestille en – minimalistisk – sovende gæst. Siger designeren bag.
Vores gæster fremhæver især den rolige beliggenhed, de gode senge, samt den varierede morgenbuffet, hvor størstedelen er økologiske.

Læs mere på vores hjemmeside

 


Hotel Alsik * * * * * det nye i Sønderborg

Nørre Havnegade 21 – 25 – 6400 Sønderborg – Telf. 51434298

Hotel Alsik i Sønderborg

Velkommen til Alsik – Danmarks nye luksushotel i hjertet af Sønderborg
Det smukke, nyåbnede Alsik er et af Danmarks mest indbydende og spændende hoteller. Hotellet, der er kendetegnet af sit smagfulde nordiske design og naturlige materialer, er en del af den berømte arkitekt Frank Gehrys masterplan for Sønderborgs havnefont. Fra de stilfulde og topmoderne værelser og suiter er der udsigt over både Sønderborg by og et af de smukkeste fjordlandskaber i Danmark.

Læs mere på hotellets hjemmeside


Hotel Sønderborg Strand * * * *

Strandvej 1- 6400 Sønderborg – Telf. 74421900

Velkommen til Hotel Sønderborg Strand
Hotel Sønderborg Strand ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund. Over for hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot, og tæt på finder I lystbådehavnen, skov og den dejlige natur på Als.
Læs mere
Værelser med udsigt
På Hotel Sønderborg Strand har vi 95 velindrettede værelser fordelt på fem kategorier og mange af dem med en pragtfuld udsigt over vandet.
Så uanset hvad dit ærinde er, har vi et værelse, der passer.

Læs mere på vores hjemmeside


Ballebro Færgekro * * * i Sønderborg…

Færgevej 5 – 6400 Sønderborg – Telf. 74611303

HVEM ER VI
Værtsparret Tina og Peter glæder sig til at byde velkommen i de smukke rammer på det historiske Badehotel.
Tina og Peter Philipp har drevet et af Danmarks dejligste Badehoteller siden 1999.

Vores filosofi er, at byde indenfor i uformelle, hyggelige og atmosfære fyldte rammer, så både du og vi føler os hjemme. Vi lægger stor vægt på gode råvarer og den personlige service. Vores mål er, at vore gæster får en god oplevelse og at de har lyst at besøge os igen.

Læs mere på vores hjemmeside


Brasserie 1761 – Brogade 2 – 6400 Sønderborg – Telf. 74422707

1. september 2019 overtog Carsten Jørgensen og Claus Per Elholm restauranten – total renoverede det og åbnede igen d. 1. november 2019 til det der er i dag, ”Brasserie 1761”
Den daglige leder er Claus Elholm, som også driver selskabs-restauranten Vollerup Kro.

Brasserie 1761, finder du i de stemningsfulde lokaler på Brogade 2, nede på havnefronten med slottet som nærmeste nabo. Hos Brasserie 1761 serverer vi moderne klassikere til fair priser, baseret på gode råvarer, som du kan nyde på en almindelig onsdag såvel som en festlig lørdag.

Læs meget mere


Hotel Sønderborg Kaserne – Gerlachsgade 8 – 6400 Sønderborg – Telf. 73700000

Langs den gamle kaj i Sønderborg ligger HOTEL Sønderborg Kaserne majestætisk
– som kasernen har gjort det i flere generationer. 
Her kan du opleve en gammel kaserne, som i vinteren 2019 har været igennem den helt store renovering. Nu står kasernen atter klar til at huse en masse mennesker – denne gang er skosværte, metalskabe og køjesenge dog skiftet ud med mere moderne omgivelser, bløde senge og en dejlig morgenmad med udsigt til Alssund. 

Læs meget mere om Kasernen