Sydsjælland

Velkommen til Sydsjælland. Du kan vælge en by nedenfor eller se øvrige tilbud i regionen længere nede på denne side.

Køge | Nakskov | Nykøbing F | Maribo | Næstved | Vordingborg


 


Rødvig Kro & Badehotel * * * – Østersøvej 8 – 4673 Rødvig Stevns – Telf. 56506098

 

Danmarks bedste badehotel 2020…….

Læs meget mere og se film fra hotellet.Det var et spændende kapløb at deltage i lige fra nominering til kåring Opdag Danmarks årlige brugerafstemning af Danmarks bedste badehotel. Men med fantastisk opbakning fra vores glade gæster og vores dejlige lokalområde lykkedes det os at få sejren i hus og blive kåret som årets bedste badehotel i hele Danmark.
Vi er meget glade for alle de positive tilkendegivelser og lykønskninger vi har modtaget i dagene omkring afstemningen og kåringen. Det er vi meget stolte over og glade for.

Læs meget mere om hotellet og book her


Hotel Frederiksminde * * * * – Klosternakken 8 – 4720 Præstø – Telf. 55909030

Fra forsamlingshus til luksus hotel…….

Hotel Frederiksminde ligger på et gammelt klosterområde i Præstø. Klosteret var et Antonitterkloster, det eneste i Danmark, der mellem opførelsen i 1470 og nedrivningen i 1563 lå på den nuværende kirkegård – Frederikmindes nabo.

Antonitterne ejede også “Klosterhaven”, hvor Frederiksmindes anlæg er.

Efter reformationen købte den driftige købmand Laurits Nielsen en øde jordsmon “Klosterhaven” for at lade den bebygge til stadens gavn. Dette var dog ikke sket, da hans søn Jens Lauritzen i 1659 fik den i pant som sikkerhed for 4000 rigsdaler, som han havde udlånt til Kong Frederik III til “krigsfolkets lønninger i underhold” i forbindelse med Carl-Gustav krigene, der hærgede Præstø slemt.

Området overgik igen til byens eje og henlå i en lang periode som et dyrket område, nu kaldet “Klostervang”.

Læs mere om hotellet her og bestil direkte her

 


Perlen ved Præstø fjord

Hotel Fjordkroen * * * *

Hotel Fjordkroen er smukt beliggende, men en skøn udsigt over Præstø Fjord. Her kan du få rigtig god mad, enten indenfor i den smukke restaurant, eller på den udendørs terrasse med udsigt over fjorden.
På Hotel Fjordkroen kan du også overnatte i en af de 15 værelser, hvoraf en håndfuld er helt nyrenoveret, og som også har udsigt til fjorden. Trænger du til at slappe af kan du gå en tur i den smukke have.
Der er flere forskellige værelser at vælge imellem, flere med bad og toilet og terrasse. På samtlige værelser er der tv, og gratis wi-fi. Du kan se mere om de forskellige værelser samt priserne her. Priserne er inkl. morgenbuffet.

Fjordkroen – Bækkeskov Stræde 23 – 4733 Tappernøje – Telf. 55965810

Vores hjemmeside


Velkommen til Agersø Kro….Engholmvej 2-4 – 4244 Agersø – Telf. 58198003

Velkommen til Agersø, en verden fyldt med oplevelser
Agersø er en afsides beliggende ø, væk fra de store turiststrømme – se hvad vi kan tilbyde af oplevelser, mad, ophold og meget mere.
Gastronomi

Vi ønsker, at du som gæst ser frem til vores gastonomiske tilbud med glæde. Vi ønsker at give vores gæster smagsoplevelser, der er forankret i lokale råvarer via et tæt samarbejde med lokale producenter.
Vi skal bruge den skønne ø natur, der er omkring os. Vi skal samle og sylte vilde urter og rødder, udvikle nye smage, men der skal være mening med tingene. Vi skal ikke bare være smarte og trendy i vores serveringer, derfor koger vi efter princippet: enkelt, smag og omhu.
Logi
Vi råder over 20 dobbeltværelser. Værelserne er mindre, nyrenoveret og enkelt indrettede. Det er typiske kroværelser, som alle er placeret i den store krohave og ikke i selve kroen. Alle værelserne ligger i stueetagen og der er et lille tv.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Velkommen til The Cottage på Lolland….

Skansevej 19 – 4880 Nysted – Telf. 54871887

 

The Cottage er beliggende på Lollands sydkyst i udkanten af Nysted. Der er få minutters gang til kystlinjen, hvor man kan opleve en storslået udsigt til Ålholm Slot og Nysted Havn, og til den gamle bydel i Nysted. Nysted gamle bydel er hyggelige snoede gader med smukke og farverige bevaringsværdige huse. Der er direkte adgang til Nysted Havn hvor der er livlig aktivitet, og hyggelige spisesteder, og der er mulighed for at tage på sælsafari med afgange på fastlagte tider af året.

Læs mere på vores hjemmeside


Hotel Residens Møn – Langelinie 44 – 4780 stege – Telf. 22367272

Hotel Residens Møen ligger ud til kysten med udsigt ud over Stege Bugt og er placeret i hjertet af den smukke købstad Stege på Møn.
Her kan du tage en tiltrængt pause fra hverdagen og koble fra. Vi har moderne værelser og lejligheder med plads til det romantiske weekendophold eller den aktive familieferie. Alt sammen i en behagelig atmosfære.
Hotel Residens Møen er et af Danmarks mest klimavenlige hoteller med egen solcellepark.

Læs mere på vores hjemmeside