Sydsjælland

Velkommen til Sydsjælland. Du kan vælge en by nedenfor eller se øvrige tilbud i regionen længere nede på denne side.

Køge | Nakskov | Nykøbing F | Maribo | Næstved | Vordingborg


 


Restaurant  Albatrossen

Brøndby Havnevej 20,

2650 Hvidovre

Telf. 41103740

 

Om Restaurant Albatrossen
​Den enkle restaurant med den bedste udsigt
Restaurant Albatrossen har Køge Bugts bedste udsigt. Intet mindre. Fra restauranten på første sal i Brøndby Strands Sejlklubs klubhus har du det flotteste overblik over havnen og ned langs kysten i Køge Bugt.
Om sommeren er vores store, overdækkede terrasse det ideelle sted at nyde frokosten og middagen.

Vi serverer god, dansk mad til rimelige priser.​

Alle er velkomne i Albatrossen: Sejlere som landkrabber, unge som gamle, dig og mig. Og ikke mindst det lokale erhvervsliv på Avedøre Holme.

Vores frokost kort er åbent fra 11.30 – 16
Ud over kendte, velsmagende retter på aftenkortet som starter kl. 17, har vi også altid dagens ret med masser af valuta for pengene.

Vi har ELEVATOR, for folk der har det svært med trapper.
​ ​

Klik ind på vores hjemmeside, og læs om alle vores aktiviteter.  

 Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Dalby Hotel / Restaurant Bregnen…..

 

Dalby Hotel * * *  Vordingborgvej 425 – 4690 Haslev – Telf. 56398106

Hotel med høj service og plads til alle

​Hvis du er på udkig efter et hotel beliggende i Haslev, hvor der er plads til alle, er du kommet til det helt rette sted. Med en central placering i Sydsjælland, med kort afstand til Køge og Næstved, servicerer vi alle slags kunder, og vi gør altid vores bedste for at imødekomme lige netop dine behov og ønsker.

Hvad end du trænger til en weekend væk fra arbejde og pligter, eller skal arrangere en firmafest eller konference, kan vores lokaler og faciliteter klare opgaven. Vi kan huse helt op til 125 personer, og I er garanteret hyggelige rammer, der kan skabe den helt rette stemning om jeres arrangement.

Overnatning i hyggelige omgivelser på vores hotel
På vores hotel finder du 28 værelser, som alle er udstyret med eget bad og toilet, og hvor der er mulighed for at omdanne disse til familierum, hvor der er plads til alle familiens medlemmer. I finder desuden en hyggelig have tilknyttet vores hotel, hvor I kan nyde de naturskønne omgivelser.

Læs mere om hotellet her

 


Perlen ved Præstø fjord

Hotel Fjordkroen * * * *

Hotel Fjordkroen er smukt beliggende, men en skøn udsigt over Præstø Fjord. Her kan du få rigtig god mad, enten indenfor i den smukke restaurant, eller på den udendørs terrasse med udsigt over fjorden.
På Hotel Fjordkroen kan du også overnatte i en af de 15 værelser, hvoraf en håndfuld er helt nyrenoveret, og som også har udsigt til fjorden. Trænger du til at slappe af kan du gå en tur i den smukke have.
Der er flere forskellige værelser at vælge imellem, flere med bad og toilet og terrasse. På samtlige værelser er der tv, og gratis wi-fi. Du kan se mere om de forskellige værelser samt priserne her. Priserne er inkl. morgenbuffet.

Fjordkroen – Bækkeskov Stræde 23 – 4733 Tappernøje – Telf. 55965810

Vores hjemmeside


Velkommen til Agersø Kro….Engholmvej 2-4 – 4244 Agersø – Telf. 58198003

Velkommen til Agersø, en verden fyldt med oplevelser
Agersø er en afsides beliggende ø, væk fra de store turiststrømme – se hvad vi kan tilbyde af oplevelser, mad, ophold og meget mere.
Gastronomi

Vi ønsker, at du som gæst ser frem til vores gastonomiske tilbud med glæde. Vi ønsker at give vores gæster smagsoplevelser, der er forankret i lokale råvarer via et tæt samarbejde med lokale producenter.
Vi skal bruge den skønne ø natur, der er omkring os. Vi skal samle og sylte vilde urter og rødder, udvikle nye smage, men der skal være mening med tingene. Vi skal ikke bare være smarte og trendy i vores serveringer, derfor koger vi efter princippet: enkelt, smag og omhu.
Logi
Vi råder over 20 dobbeltværelser. Værelserne er mindre, nyrenoveret og enkelt indrettede. Det er typiske kroværelser, som alle er placeret i den store krohave og ikke i selve kroen. Alle værelserne ligger i stueetagen og der er et lille tv.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Velkommen til The Cottage på Lolland….

Skansevej 19 – 4880 Nysted – Telf. 54871887

 

The Cottage er beliggende på Lollands sydkyst i udkanten af Nysted. Der er få minutters gang til kystlinjen, hvor man kan opleve en storslået udsigt til Ålholm Slot og Nysted Havn, og til den gamle bydel i Nysted. Nysted gamle bydel er hyggelige snoede gader med smukke og farverige bevaringsværdige huse. Der er direkte adgang til Nysted Havn hvor der er livlig aktivitet, og hyggelige spisesteder, og der er mulighed for at tage på sælsafari med afgange på fastlagte tider af året.

Læs mere på vores hjemmeside


Hotel Residens Møn – Langelinie 44 – 4780 stege – Telf. 22367272

Hotel Residens Møen ligger ud til kysten med udsigt ud over Stege Bugt og er placeret i hjertet af den smukke købstad Stege på Møn.
Her kan du tage en tiltrængt pause fra hverdagen og koble fra. Vi har moderne værelser og lejligheder med plads til det romantiske weekendophold eller den aktive familieferie. Alt sammen i en behagelig atmosfære.
Hotel Residens Møen er et af Danmarks mest klimavenlige hoteller med egen solcellepark.

Læs mere på vores hjemmeside


Danhotel – Havnegade 2 – 4970 Rødby – Telf. 54605366

Hotellet ligger tæt ved Østersøen med skøn udsigt over vandet og kort afstand til Tyskland med gode shopping muligheder.
Hvad vi her på Danhotel Strandhotellet vil og ønsker.
Her på Danhotel Strandhotellet sætter vi pris på positive oplevelser og ønsker at give den bedst mulige service, det venlige personale står altid klar til at hjælpe, hvis I skulle få brug for hjælp.
På Danhotel Strandhotellet står kunden i fokus og her byder vi alle velkommen og håber i vil nyde jeres ophold her.