Velkommen til Køge

Køge | Nakskov | Nykøbing F | Maribo | Næstved | Vordingborg


                         Velkommen til Køge….

 


Hotel Niels Juel* * * * Toldbodvej 20 – 4600 Køge Telf. 56631800

Et 4-stjernet hotel
Hotel Niels Juel er et velestimeret **** hotel, bygget i 1989 i gammel pakhus stil. Hotellet, som har været privatejet siden 1993, er beliggende direkte ved den gamle charmerende havn kun 5. min. gang fra centrum med gågader, gårdmiljøer og mange specialbutikker. Hotellet har døgnbetjent reception, fri WI-fi og egen parkeringsplads gratis for vores gæster.

Læs mere på vores hjemmeside


Centralhotellet – Vestergade 3 – 4600 Køge – Telf. 56650696

Velkommen til Central Hotellet i Køge
“Byens ældste Hotel”
Vestergade 3 er oprindeligt opført i middelalderen, det vil sige opført efter grundlæggelsen af Kjøge i 1288.
CentralHotellet er Køges ældste hotel med 15 hyggeligt individuelt indrettede værelser.

Med en beliggenhed midt i byen, og blot et stenkast fra Køge torv, har Central Hotellets gæster rig mulighed for at nyde Køge bys mange hyggelige cafeer, gode restauranter, biograf, butikker og meget mere.
Læs meget mere på vores hjemmeside


Restaurant Arken – Køge Marina – 4600 – Køge – Telf. 56660505

Restaurant Arken

Restaurant Arken har i mange år dannet ramme om alle slags arrangementer og vil i fremtiden gøre det samme.

Det er vores fornemste opgave at imødekomme Deres ønsker og gøre oplevelsen hos os perfekt.

1/2-2009 overtog vi Restaurant Arken, som siden den dag har gennemgået en forvandling og er blevet til det det er i dag.

Linné er fra Nordjylland og startede i lære som tjener tilbage i 1994 i Hirtshals. Efter nogle år gik turen til gourmet restauranter som tjener på Strandings Kroen i Blokhus, Restaurantchef på Luneborg Kro ved Tylstrup, 2 år til søs på Crown of Scandinavia og endeligt cafe/barchef på Pakhuset i Skagen. Arbejder i dag som kok på Arken og står for den daglige ledelse.

Læs mere på vores hjemmeside


Bossa Nova – Havnen 33 – 4600 Køge – Telf. 51704633

Restaurant Bossa Nova i Køge
Vi er, kort sagt, helt pjattede med den elegante, lækre og livsnydende stil Bossa Novaen står for. Bossa nova, altså den ny bølge, er det brasilianske svar på jazzen – vi vil gerne være Køges svar på Brasilien, skabe den tilbagelænede, sanselige stemning, der gør, at du næsten kan høre bølgerne i baggrunden, når vi serverer vores helt egne livretter med saft, kraft og duft.
Vi elsker mad. Punktum. Og vi er stolte af vores fag. Vi er vilde med ordentlige råvarer der smager af noget og har en historie. Og så nyder vi stemningen af gæster der bruger deres sanser, glædes over musikken, livet og hinanden. Vi tror faktisk, det er sundt for sjælen.

Læs mere på vores hjemmeside


Brasseriet Baum – Torvet 19F – 4600 Køge – Telf.24425035

Velkommen til Brasseriet Baum
– lækker vin og tapasbar i hjertet af Køge
Stedet for de kræsne, dem som vil hygge, dem som er sultne og dem som vil forkæles, ja stort set for alle. Et besøg på Brasseriet Baum er en oplevelse, hvor du er i hovedsædet.
De to restauratører vil med kyndig hånd fortælle og vejlede om de spændende pølser, lufttørret skinker, patèer, den hjemmerørte flødeleverpostej tilsmagt med cognac, samt de mange andre ingredienser og ikke at forglemme de mange vine, fra udvalgte huse i stort set hele verden.
Brasseriet tilbyder desuden også vinsmagninger, selskaber og konferencer.

Læs mere på vores hjemmeside


Vallø Slotskro – Slotsgade 1 – 4600 Køge – Telf. 56266266

Møder og konferencer

Skal du holde møde eller konference? Vallø Slotskro danner den perfekte ramme omkring enhver konference – stor som lille.

Slotskroen er smukt beliggende ved Vallø Slot i rolige og naturlige omgivelser. De optimale omgivelser til at tænke kreativt, fokusere og få noget fra hånden.

Vort personale garanterer Dem, i samarbejde med vort 1. klasses køkken, en vellykket konference.

Vi ser frem til at byde Jer velkommen på Vallø Slotskro

Læs mere om Slotskroen