Velkommen til Vestsjælland

Velkommen til Vestsjælland. Du kan vælge en by nedenfor eller se øvrige tilbud i regionen længere nede på denne side.

Holbæk | Kalundborg | Korsør | Ringsted | RoskildeSlagelse | Sorø


Slotskøkkenet  – Dragsholm Slot – med Michelin *

Dragsholm Gourmet: Slotskøkkenet

Unikke smagsoplevelser
På Dragsholm Slot er det ønsket, at stedets historie og beliggenhed både skal ses og smages. Ambitionen er, at slottets gourmetrestaurant, Slotskøkkenet, nu og i fremtiden skal tilhøre Nordens gastronomiske elite.
Slotskøkkenet er et nyskabende gourmetkøkken. Udgangspunktet er slottets historie og årstidernes råvarer fra Lammefjorden og det øvrige Odsherred, og man har stærke rødder i det danske og nordiske køkken. På den måde forenes fortid og fremtid på tallerkenen.
Vinen spiller en helt særlig rolle på Dragsholm Slot. Vinkælderen rummer et nøje udvalg af udsøgte vine, som er fundet på besøg hos vinbønder, på vinslotte og gennem talrige vinsmagninger hos nogle af landets bedste vingrossister.

Slotskøkkenet – Dragsholm Alle 1 – 4534 Hørve – Telf. 59653300
Vores hjemmeside med mere information


Velkommen til Hotel Højby Sø – Ellebjergvej 1 – 4573 Højby/Odsherred – Telf. 70201133

 

Velkommen til Hotel HøjbySø

Der er smukt i Odsherred. Landskabet rummer hele Danmarks natur. Her kan du vandre, cykle, fiske, bade, gå på kunstbesøg, nyde de lokale råvarer og ikke mindst stemningen af Odsherred. Et sted for livsnydere.

Midt i Danmark

– en time fra København – 2 timer fra Århus

Midt i Odsherred og midt i Danmarks første geopark – Geopark Odsherred – ligger Hotel HøjbySø i smukke omgivelser højt over Højby Sø, og lige ved siden af middelalderkirken fuld af smukke kalkmalerier. Måske er det den spændende lokale kunst, der har lokket dig til Odsherred. Uanset anledningen glæder vi os til at give dig en god oplevelse.

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Saltoftehus i Svebølle * * * * Saltoftevej 7 – 4470 Svebølle – Telf. 59595993

 

Alle gæster – ikke kun den første – bliver budt velkommen af ejer og leder Birgitte Boserup på gårdspladsen- uanset vejret.

Saltoftehus velrenomerede gourmetkøkken går i detaljer for at kreere nye retter, og udvikler sig i konstant ønske om at være et ærligt og personligt gourmetkøkken.

Vi arrangerer gerne private arrangementer i vores festlokaler på forespørgsel såsom barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, runde fødselsdage mv. I lighed med konferencekonceptet,  lægger vi her vægt på kvaliteten, detaljerne og et succesfuldt forløb – således at et arrangement på Saltoftehus lader værter og gæster helt fri for pligter. De skal blot nyde – vi står for det hele på dagen.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Velkommen til Skjoldenæsholm….

Romantisk weekendophold

Romantisk ophold på Sjælland
Glæd din partner med et romantisk weekendophold på vores smukke herregård på Sjælland og nyd hinanden i romantiske omgivelser. Check ind på et af vores dejlige superior værelser, hvor vi har lagt badekåbe og tøfler klar til jer og sørget for 1 fl. mousserende vin med frugt og hjemmeristede nødder. Efter en frisk gåtur i parken eller skoven, serverer vi kaffe/the med lækker hjemmebag. Til aften vil vores dygtige kok forkæle jer med en 3-retters middag i vores historiske hus.
Et romantisk weekendophold på Skjoldenæsholm giver jer kvalitetstid sammen i nogle af de smukkeste omgivelser på Sjælland. Giv et romantisk ophold som bryllupsgave, i forbindelse med en mærkedag eller som julegave – eller book vores romantiske weekendophold bare fordi, I trænger til tid sammen.

Skjoldenæsholm – Skjoldenæsvej 106 – 4174 Jystrup – Telf. 57538750

Læs mere om hotellet her