Velkommen til Vestsjælland

Velkommen til Vestsjælland. Du kan vælge en by nedenfor eller se øvrige tilbud i regionen længere nede på denne side.

Holbæk | Kalundborg | Korsør | Ringsted | RoskildeSlagelse | Sorø


Comwell Hotel Roskilde – Vester Kirkevej 12 – 4000 Roskilde Telf. 46323131

VÆRELSER MED UDSIGT TIL NATUREN
Vi har 159 dejlige værelser med udsigt over enten Roskilde Fjord eller grønne områder. Værelserne er indrettet med moderne møbler og er holdt i lyse og nordiske farver.

Comwell Roskilde ligger ved Roskilde Fjord med smuk udsigt over vandet. Hotellet har de perfekte rammer for møder, konferencer, selskaber eller en weekendtur.

FORLÆNGET SMUTTUR: 4 OVERNATNINGER MED MORGENBUFFET PÅ COMWELL ROSKILDE
Bo tre nætter og få den fjerde gratis
Sommerdrink: Gratis glas Nohrlund økologisk cocktail på ankomstdagen ved solnedgang
Morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter.

Se hotellet og Book direkte her

 


Slotskøkkenet  – Dragsholm Slot – med Michelin *

Dragsholm Gourmet: Slotskøkkenet

Unikke smagsoplevelser
På Dragsholm Slot er det ønsket, at stedets historie og beliggenhed både skal ses og smages. Ambitionen er, at slottets gourmetrestaurant, Slotskøkkenet, nu og i fremtiden skal tilhøre Nordens gastronomiske elite.
Slotskøkkenet er et nyskabende gourmetkøkken. Udgangspunktet er slottets historie og årstidernes råvarer fra Lammefjorden og det øvrige Odsherred, og man har stærke rødder i det danske og nordiske køkken. På den måde forenes fortid og fremtid på tallerkenen.
Vinen spiller en helt særlig rolle på Dragsholm Slot. Vinkælderen rummer et nøje udvalg af udsøgte vine, som er fundet på besøg hos vinbønder, på vinslotte og gennem talrige vinsmagninger hos nogle af landets bedste vingrossister.

Slotskøkkenet – Dragsholm Alle 1 – 4534 Hørve – Telf. 59653300
Vores hjemmeside med mere information


Lyngkroen – Rørvigvej 217 – Nykøbing Sjælland – Telf. 70221702

 

Få en kulinarisk oplevelse i vores restaurant

Hos Lyngkroen har vi fokus på at skabe gode madoplevelser for alle vores gæster.

​Kvaliteten af alle råvarer er høj, og vi gør en dyd ud af at sammensætte en menu, der repræsenterer det landlige idyl, vi befinder os i. Derfor er vores restaurant et unikt spisested.

​Du kan derfor forvente en kulinarisk oplevelse i særklasse i vores restaurant, hvor du får masser af velsmag i vores klassiske nordeuropæiske-inspirerede køkken, der har eksisteret siden 1795.

Klik her og læs meget mere om Lyngkroen.


Velkommen til Saltoftehus i Svebølle * * * * Saltoftevej 7 – 4470 Svebølle – Telf. 59595993

 

Alle gæster – ikke kun den første – bliver budt velkommen af ejer og leder Birgitte Boserup på gårdspladsen- uanset vejret.

Saltoftehus velrenomerede gourmetkøkken går i detaljer for at kreere nye retter, og udvikler sig i konstant ønske om at være et ærligt og personligt gourmetkøkken.

Vi arrangerer gerne private arrangementer i vores festlokaler på forespørgsel såsom barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, runde fødselsdage mv. I lighed med konferencekonceptet,  lægger vi her vægt på kvaliteten, detaljerne og et succesfuldt forløb – således at et arrangement på Saltoftehus lader værter og gæster helt fri for pligter. De skal blot nyde – vi står for det hele på dagen.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Velkommen til Skjoldenæsholm….

Romantisk weekendophold

Romantisk ophold på Sjælland
Glæd din partner med et romantisk weekendophold på vores smukke herregård på Sjælland og nyd hinanden i romantiske omgivelser. Check ind på et af vores dejlige superior værelser, hvor vi har lagt badekåbe og tøfler klar til jer og sørget for 1 fl. mousserende vin med frugt og hjemmeristede nødder. Efter en frisk gåtur i parken eller skoven, serverer vi kaffe/the med lækker hjemmebag. Til aften vil vores dygtige kok forkæle jer med en 3-retters middag i vores historiske hus.
Et romantisk weekendophold på Skjoldenæsholm giver jer kvalitetstid sammen i nogle af de smukkeste omgivelser på Sjælland. Giv et romantisk ophold som bryllupsgave, i forbindelse med en mærkedag eller som julegave – eller book vores romantiske weekendophold bare fordi, I trænger til tid sammen.

Skjoldenæsholm – Skjoldenæsvej 106 – 4174 Jystrup – Telf. 57538750

Læs mere om hotellet her