Kalundborg

Holbæk | Kalundborg | Korsør | Ringsted | RoskildeSlagelse | Sorø


                   Velkommen til Kalundborg


 

Restaurant DEN TYKKE KOK – Banegårdspladsen 2 – 4400 Kalundborg – Telf. 59510026

Vi er kendt som restauranten med byens bedste udsigt.

Hos restaurant Den Tykke Kok står køkkenchefen tidligt op hver dag for at skaffe de bedste råvarer.

Vores dygtige køkkenteam har mange års erfaring og sætter en stor ære i at lave hver enkelt ret i alle højeste kvalitet. Vores gæster kommer igen og igen, fordi de bliver mødt af et venligt og smilende personale og går altid hjem med en uforglemmlig oplevelse.

Som gæst spiser man i hyggelige og afslappede omgivelser med en super udsigt udover Kalundborg havn og fjord.

Der er rigtig gode transportmuligheder for at komme til Restaurant Den Tykke Kok. Tog, bus, færge og taxa holder bogstavelig talt lige neden for vores dør. Der er også gode parkeringsmuligheder lige neden for vores dør til både biler og cykler.

Læs mere her om den tykke kok

 


Velkommen til Ole Lunds Gaard i Kalundborg…..

Hotel Ole Lunds Gård | Kordilgade 1-3 • 4400 Kalundborg | Telefon: 59510165
​En 270 år gammel købmandsgård af de helt sjældne. Med sit smukke bindingsværk og en herlig atmosfære er hotellet i sig selv et besøg værd.

Et dejligt sted at overnatte, afholde møder og kurser, at holde fest eller bare opleve de fredede bygninger fra 1700-tallet. Et rart sted både sommer og vinter
Vi har nu fået fladskærme til alle værelserne. Op til syv kanaler at se på (VIASAT)

Vi har 33 værelser i alle prisklasser.
Klik her for prisliste Priserne er inkl. morgenmad.

Check-in
Receptionen er åben mandag – onsdag fra 16:00 – 19:00. Ønsker du at tjekke ind i et andet tidsrum, beder vi dig oplyse dette ved bestilling af værelset. ved check-in udenfor receptionens åbningstid, skal værelses nøglen hentes i vores nøgleboks i hotellets gårdhave.
klik ind på vores hjemmeside


Restaurant NAES – Klintedalsvej 60 – 4400 Kalundborg – Telf 59556111

 

VELKOMMEN TIL RESTAURANT NAES.

Vores restaurant byder dig på en spise oplevelse helt tæt på vandkanten, næsten med fødderne i vandet. Udsigten over Kalundborg Fjord skifter i blåt og grønt; med lystsejlere, havfugle og årstidernes gang over landskabet.
Køkkenet arbejder både i og med naturen, og samarbejder med de bedste leverandører fra lokalområdet, ligesom vi på vores eget landbrug, Naes Gaard, dyrker grønt som vi bruger i køkkenet.
Vi tror på, at den bedste smagsoplevelse kommer af at være i tæt kontakt med den natur, der omgiver os. Sådan arbejder vi, og sådan giver vi vores gæster den bedste smags- og spiseoplevelse.

Læs mere om restauranten på vores hjemmeside