Ringsted

Køge | Nakskov | Nykøbing F | Næstved | Ringsted | Vordingborg |


                                Velkommen til Ringsted


Chr.Vl overdrevskro – Roskildevej 513 – 4100 Ringsted – Telf. 57528912

Overdrevskroen er beliggende på den gamle landevej mellem Roskilde og Ringsted, ud til åbne marker. Besøg Chr VI overdrevskros stemnings fyldte restaurant, hvor de bedste (og så vidt det er muligt) lokale råvarer tilberedes og serveres. Nyd din frokost, eftermiddags kaffe eller middag i hyggelige romantiske lokaler, hvor der altid er en god stemning.

Læs meget mere her, og se vores underholdnings program


Kokken og Tyren – Nørregade 38 – 4100 Ringsted – Telf. 57640101

Kokken og Tyren er en restaurant i Ringsted og har eksisteret siden 2005.
Kokken og Tyrens køkken tager udgangspunkt i friske råvarer, som tilvejebringes af lokale leverandører og suppleres med morgenfriske ture til Grønttorvet. Bøfferne er udsøgte udskæringer fra kvægracerne Angus og Hereford. Stilen i køkkenet er fransk/dansk, hvilket i dette koncept betyder: fransk inspireret tilberedning af gode danske råvarer. Vinkortet er et af Danmarks mest ambitiøse – fuldt på højde med hovedstadens berømte madtempler. Her vil erfarne vinkendere få et henført blik ved gennemsyn. Her findes vine i alle prisniveauer – alle med samme fællesnævner: Udsøgt kvalitet til prisen.

Klik ind på vores hjemmeside


Ferdinands Bøfhus – Nørregade 31-33 – 4100 Ringsted – Telf. 57676720

Velkommen til Ferdinands Bøfhus….

Ferdinands Bøfhus er en restaurant i Ringsted, som serverer møre og smagfulde bøffer til en rimelig pris. Restauranten ligger på Nørregade 31-33 tæt på Ringsted outlet og nær til- og frakørslen fra motorvej E20. På vores restaurant i Ringsted er du sikker på at få en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Ved højtider og specielle lejligheder suppleres vores menukort med relevante menuer og lækkerier.

Læs mere på vores hjemmeside