Roskilde

Holbæk | Kalundborg | Korsør | Ringsted | RoskildeSlagelse | Sorø


                       Velkommen til Roskilde…


Hvis dagligdagen er blevet lidt for meget rutine, og I trænger til at få et afbræk og opleve noget nyt, så giver Zleep Hotels jer muligheden med et billigt weekendophold for 2 personer. De faste weekendpriser kan du finde på siden her. Tilbuddet gælder kun et begrænset antal værelser, så book allerede i dag!

Zleep Hotels – Algade 13 – 4000 Roskilde – Telf. 70235635.

Vores hjemmeside og book direkte


Restaurant Upstairs – Skomagergade 4 – 4000 Roskilde – Telf. 46351900.

Hos Restaurant Upstairs i Roskilde tilbyder vi retter, der er inspireret af de europæiske egne herunder Frankrig og Italien.

Men med et twist af det nordiske køkken.

Vores store saftige grillede bøffer er vores varemærke og serveres altid med årstidernes grøntsager.

Vi tilbyder både brunch, frokost og en lækker tre retters aftensmenu, hvor du selv kan vælge ud fra et udvalg af retter.

Klik her og se vores spændende spisekort


Restaurant Mumm – Karen olsdatters Stræde – 9 – 4000 Roskilde – Telf. 46372201.

Restaurant Mumm der ejes af Pia og Kenneth Kmiecik har eksisteret siden år 2000.

Vi holder til i hjertet af Roskilde, i en af de ældste gader. Restauranten er en lille, intim og eksklusiv aften-restaurant med plads til ca. 35 gæster fordelt i to mindre stuer. Vi har mulighed for at huse mindre selskaber op til 20 personer eller man kan benytte hele restauranten. Vi råder desuden over byens hyggeligste gårdhave som anvendes flittigt sommeren igennem.

I køkkenet på Mumm arbejdes der hovedsalig med de gode danske råvarer, gerne lokale og årstidsrelaterede og således tager menukortet udgangspunkt i 11 mindre retter med ens størrelse og til ens pris.  – Inspirationen hentes fra det nordiske, franske og spanske moderne køkken. Vi tilbyder også et Frit Fald hvor køkkenet frit sammensætter en 6 retters menu og vores tjenere finder vine hertil.

“Et godt måltid er en del af en livsform og ikke blot noget man sætter på bordet. At huske hinanden på at glæden ved at spise og drikke er en del af vores kultur. At opmuntre til madlavning er at værne om livets små glæder”

Læs mere på vores hjemmeside


Sagafjord – Vindeboder 18 – 4000 Roskilde – Telf. 46756460

En stolthed i Roskilde