Slagelse

Holbæk | Kalundborg | Korsør | Ringsted | RoskildeSlagelse | Sorø


                        Velkommen til Slagelse


 

Slagelse centrum tilbyder masser af shopping muligheder i gåafstand fra dit værelse, hytte eller campingplads ved Hotel Lillevang. En meget aktiv handelsforening sørger for, at der er mange oplevelser med optræden, musik og opvisninger året rundt. Du har også mulighed for at gå i teater eller se en film i den store biograf.
I centrum af Slagelse finder du også et utal af cafeer og restauranter. Du kan vælge lige den mad du ønsker f.eks. thai, kinesisk, japansk, mexikansk, italiensk mv.

Hotel Lillevang – Jyllandsvej 32 – 4200 Slagelse- Telf. 69155656.

Vores hjemmeside


Hotel Vilcon i Slagelse * * * *

Lorupvej 44 – 4200 Slagelse Telf. 58571500

Hotel & Konferencegaard er der plads til alle

En overnatning hos os inkluderer altid en dejlig morgenmadsbuffet, og her er der også noget for alle. Vi har for eksempel taget hensyn til forskellige allergier og intolerancer, så du aldrig skal lide afsavn, hvis du har specielle ønsker til din morgenmad.

Vores hotel er fuldt af små hyggekroge både indendørs og udendørs, og omgivelserne lægger op til en dejlig gåtur i skoven eller snobrødsbagning ved vores bålplads. Har du ønsker til aktiviteter forbundet med dit ophold, kommer du bare til os og spørger, for vi har alt fra brætspil til mountainbikes til rådighed for dig helt gratis.

Læs mere på vores hjemmeside


Only Sleep * * * – Trafikcenter Alle 2 – 4200 Slagelse Telf. 58505360


3-stjernet ophold til halv pris!
Vores beliggenhed ved motorvejsafkørsel 39 i Slagelse gør os til det oplagte valg for dig som vil have det nemt og bekvemt.

Se vores hjemmeside