Underholdning Fyn

 

Vi er så spændte og vi glæder os helt vildt….

​Først og fremmest har vi samlet et helt fantastisk hold, der er mere end klar til at leve op til Kerteminderevyens ry og rygte:

Helt til grænsen -og ét skridt for langt!

​Dernæst har vi brugt tiden i den ufrivillige pause fornuftigt:

I kommer til at møde en opgraderet sal på Tornøes Hotel!​

Kim Hammelsvang er tilbage i Kerteminde sammen Farshad Kholghi og vi ved det er garanti for grænsesøgende underholdning.

De to Kertemindeveteraner har i 21 selskab af Christine Astrid Nielsen, som også skulle have været på scenen i 20. Der står ballademager i hendes øjne og vi glæder os til at I skal lære hende bedre at kende. 

Endelig fuldender vi ved at give revydebut til Lonnie Kjær, som mange først og fremmest kender som sanger. Hun kan meget mere. 

Peter Bom som kapelmester for 10.år og Gordon Kennedy instruerer.

​KOM AN, OG GLÆD JER, DET GØR VI!​

Læs mere om KERTEMINDE REVYEN her


Kulturhuset Tobaksgaarden i ASSENS åbnede 1. oktober 2004, rummer næsten 3000 m2 og består af udstillingslokaler, musik- og teatersal, biograf, spisested, Assens Kommunale Musikskole, samt en række mindre mødelokaler og grupperum til brug for forenings- og erhvervslivet.

Hele projekteringen og tilvejebringelsen af den nødvendige økonomi er kommet i hus via ihærdige menneskers benarbejde, godt hjulpet på vej af erhvervslivet i Assens.

Selve etableringen af Tobaksgaarden blev budgetteret til en anlægsomkostning på ca. 20 millioner kr., hvoraf Assens Kommune har bidraget med et anlægstilskud på 6 millioner kr.
Resten er finansieret via tilskud fra omkring 85 lokale og regionale erhvervsvirksomheder og fonde. Den lange sponsorliste vidner om en markant og entusiastisk opbakning til projektet.

Klik ind og se hele vores musikprogram


 

Det er en meget stor fornøjelse at kunne byde jer velkommen til Odense Sommerrevys femte sæson – igen!

Efter fire forrygende sæsoner og et års Corona pause, glæder vi os mere end nogensinde til at vende tilbage på Engen og præsentere endnu en toptunet revyforestilling med bid og satire i 2021.

Den flotte opbakning, de mange gæster og de mange roser vi har fået for vores set-up og revy gør, at vi nu med sikkerhed kan sige, at Odense har fået sin egen sommerrevy, og at den har den smukkeste beliggenhed, man kan tænke sig

Jeg glæder mig meget til igen at slippe latteren løs i det store revytelt på Engen i Fruens Bøge.

Læs alt om revyen her