Underholdning Sjælland

Underholdning på Sjælland


Det er en stor glæde at kunne byde jer velkommen til Nykøbing Falster Revyens sæson 2021.

Efter en ufrivillig pause i 2020 ser vi nu fremad mod en forrygende revysommer med et fantastisk hold både på og bag scenen! Vi står klar til at give vores publikum en festlig, folkelig og fornøjelig revyoplevelse. Vi har igennem årene altid fået en utrolig flot opbakning fra vores mange gæster.

Derfor har Nykøbing Falster Revyen for længst slået sit navn fast som en revy i særklasse – endda som landets 2. største revy. Tak for opbakningen! Jeg glæder mig til igen at se jer alle sammen, når vi åbner dørene til Hele Danmarks Revy – velkommen i Nykøbing Falster Revyen d. 10. juni – 21. august 2021.

 

 

 


Velkommen til Græsted Revyen 2021

Vi har i 2021 et fantastisk hold bestående af
Mette K Madsen, Marie Louise Wille, Jan Linnebjerg og René Richardt.

Vi er så klar, til at give jer et formidabelt og undeholdende show.

Husk at traditionen tro, er der i revyen inkluderet revymenuen, der serveres inden forestillingen. 

Menuen består af en lille starter, buffet og kaffe, hvor det på aftenen er muligt at tilkøbe desserten. 

Læs meget mere om Græsted kro og revyen

 


Vi vil gerne ønske jer alle en rigtig godt nytår. Der er stadig plads til festivallen – bare i nye og anderledes former!

Vi tænker rigtig meget på jer, vores festivalgæster, i den her tid. Vi er optimister, vi tror på fremtiden – og vi tror virkelig på, at vi nok skal holde festival til sommer. 

Vi læner os op ad de store festivaler i branchen og ikke mindst Dansk Live. Vi er ofte i dialog med blandt andet Smukfest, og ved, at de er ved at udarbejde en formel for, hvordan vi kan afvikle en festival med coronatiltag. 

Som sagt, så er vi optimister! Vi tror på, at vi atter kan samles i Lystanlægget til sommer. Vi vil gøre vores for, at det bliver muligt.

Godt nytår, kære festivalgæster! Vi ses forhåbentligt snart.

Læs meget mere om festivallen.

 


VELKOMMEN TIL HARMONIENS REVYPERLER 2021
Vaccinen med grinegaranti
Vi gentager succesen fra sidste år. Vi ku’ ik’ la’ vær’. Sidste års revygæster roste konceptet med helaftensoplevelse ved eget bord med professionel revyunderholdning og Restaurant Harmoniens store revyplatte. Det er igen Max Hansen der sammensætter årets perler og årets stjernehold.
BESTIL NU
Billetter

Revybillet inkl. stor revyplatte serveret ved eget bord.

595 kr. inkl. gebyr

Billetsalget starter den 15/1-2021, men du kan allerede nu reservere dine billetter og du får besked straks når billetsalget går i gang.
Send blot mail til billetter@revyperler.dk med ønskede spilledato og antal eller ring på revytelefonen 70205602.

Læs mere om REVYPERLER