Holbæk

Velkommen til Holbæk

Hotel Sidesporet – Ahlgade 1 – 4300 Holbæk – Telf. 59442919

Velkommen til Hotel Sidesporet

…overnatning i Holbæk centrum ved fjorden.

Overnat på ét af vores 26 nyrenoverede værelser lige i centrum af Holbæk på hovedgaden Ahlgade og kun 100 meter fra fjorden.

Værelserne har udsigt til enten Holbæk fjord eller vores hyggeligt gårdhave – og der er mulighed for både dobbeltseng eller enkeltsenge.

Afslut dit ophold med vores store morgenbuffet i restauranten – det er altid gratis for overnattende gæster!

Under opholdet kan du nyde en frokost eller middag i vores skønne restaurant med udsigt over fjorden (bordbestilling anbefales).

Alle værelser har fladskærms-TV og gratis internet og badeværelse med bruser.

Klik ind på vores hjemmeside her


Restaurant SURI – Havnevej 5 – 4300 Holbæk – Telf. 59442919

VEL­KOM­MEN TIL SURI

Restaurant SuRis køkken er baseret på lokale og lækre råvarer i sæson fra egnens mange dedikerede leverandører, og husets integrerede fiskeforretning, tilberedt på Molteni komfuret i det åbne køkken.  Maden serveres i smukke, maritime og afslappende omgivelser, med fantastisk udsigt til store vidder og havnemiljøet – ikke mindst fra den store terrasse på molekanten i havnebassinet, med færgelejet for Orøfærgen og den maritime træskibshavn.

Både til frokost, aften og ud af huset er retterne innovative og et udtryk for hvad sæsonen byder fra havet og i marken i klassiske tilberedninger, og ledsages af vine fra det åbne vinrum i restauranten, eller øl og most fra små producenter, som har samme tilgang til at ville præsentere den bedste kvalitet.

Klik her og du er på vores hjemmeside